user_mobilelogo

Valamar Crystal

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Valamar Crystal is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 42 reizigers beoordelen Hotel Valamar Crystal gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Crystal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Crystal vandaag nog!

€ 1.423,00

lees verder

Istrie
Product
 

Arena Medulin

Verblijven in een aangename accommodatie in Medulin? Camping Arena Medulin is een comfortabel 2-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 131 reizigers beoordelen Camping Arena Medulin gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Arena Medulin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Arena Medulin vandaag nog!

€ 1.250,00

lees verder

Istrie
Product
 

Plavi

€ 673,00

lees verder

Istrie
Product
 

Garden Suites Park Plava

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Garden Suites Park Plava Laguna is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 78 reizigers beoordelen Hotel Garden Suites Park Plava Laguna gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Garden Suites Park Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Garden Suites Park Plava Laguna vandaag nog!

€ 820,00

lees verder

Istrie
Product
 

Amarin Family

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Hotel Amarin Family is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 549 reizigers beoordelen Hotel Amarin Family gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Amarin Family, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Amarin Family vandaag nog!

€ 2.602,00

lees verder

Istrie
Product
 

Maistra Island Istra

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Hotel Maistra Island Istra is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Hotel Maistra Island Istra gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Maistra Island Istra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Maistra Island Istra vandaag nog!

€ 2.073,00

lees verder

Istrie
Product
 

Arena Indije

Verblijven in een aangename accommodatie in Banjole? Camping Arena Indije is een comfortabel 2-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 54 reizigers beoordelen Camping Arena Indije gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Arena Indije, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Arena Indije vandaag nog!

€ 1.172,00

lees verder

Istrie
Product
 

Narcis

Verblijven in een aangename accommodatie in Rabac? Hotel Narcis is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1624 reizigers beoordelen Hotel Narcis gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Narcis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Narcis vandaag nog!

€ 1.173,00

lees verder

Istrie
Product
 

Vestar

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Camping Vestar is een luxe 4-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 477 reizigers beoordelen Camping Vestar gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Vestar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Vestar vandaag nog!

€ 1.545,00

lees verder

Istrie
Product
 

Garden Umag Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Umag? Hotel Garden Suites en Rooms Umag Plava Laguna is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 83 reizigers beoordelen Hotel Garden Suites en Rooms Umag Plava Laguna gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Garden Suites en Rooms Umag Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Garden Suites en Rooms Umag Plava Laguna vandaag nog!

€ 817,00

lees verder

Istrie
Product
 

Letan

€ 949,00

lees verder

Istrie
Product
 

Hilton Rijeka Costabella Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Rijeka? Resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort en Spa is een luxe 5-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 307 reizigers beoordelen Resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het resort over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.434,00

lees verder

Istrie
Product
 

Delfin Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Funtana? Hotel Delfin Plava Laguna is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 105 reizigers beoordelen Hotel Delfin Plava Laguna gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Delfin Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Delfin Plava Laguna vandaag nog!

€ 501,00

lees verder

Istrie
Product
 

Katarina

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Hotel Katarina is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12 reizigers beoordelen Hotel Katarina gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Katarina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Katarina vandaag nog!

€ 1.559,00

lees verder

Istrie
Product
 

Aminess Maestral

Verblijven in een aangename accommodatie in Novigrad? Hotel Aminess Maestral is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 34 reizigers beoordelen Hotel Aminess Maestral gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aminess Maestral, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Aminess Maestral vandaag nog!

€ 1.624,00

lees verder

Istrie
Product
 

Residence Garden Istra Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Umag? Hotel Residence Garden Istra Plava Laguna is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 142 reizigers beoordelen Hotel Residence Garden Istra Plava Laguna gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Residence Garden Istra Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Residence Garden Istra Plava Laguna vandaag nog!

€ 666,00

lees verder

Istrie
Product
 

Polynesia Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Umag? Appartement Polynesia Plava Laguna is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1137 reizigers beoordelen Appartement Polynesia Plava Laguna gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Polynesia Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Appartement Polynesia Plava Laguna vandaag nog!

€ 867,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Marea Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Aparthotel Valamar Collection Marea Suites is een luxe 5-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 9 reizigers beoordelen Aparthotel Valamar Collection Marea Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Valamar Collection Marea Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Valamar Collection Marea Suites vandaag nog!

€ 3.086,00

lees verder

Istrie
Product
 

Istra Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Istra Plava Laguna is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 24 reizigers beoordelen Hotel Istra Plava Laguna gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Istra Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Istra Plava Laguna vandaag nog!

€ 679,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Riviera en Residence

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Valamar Riviera en Residence is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 234 reizigers beoordelen Hotel Valamar Riviera en Residence gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Riviera en Residence, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Riviera en Residence vandaag nog!

€ 1.400,00

lees verder

Istrie
Product
 

Mediteran

Verblijven in een aangename accommodatie in Moscenicka Draga? Hotel Mediteran is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 261 reizigers beoordelen Hotel Mediteran gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mediteran, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Mediteran vandaag nog!

€ 806,00

lees verder

Istrie
Product
 

Eden

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Hotel Eden is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 911 reizigers beoordelen Hotel Eden gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Eden, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Eden vandaag nog!

€ 1.830,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Bellevue

Verblijven in een aangename accommodatie in Rabac? Hotel Valamar Bellevue is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 101 reizigers beoordelen Hotel Valamar Bellevue gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Bellevue, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Bellevue vandaag nog!

€ 2.234,00

lees verder

Istrie
Product
 

Naturist Koversada Blesicka

Verblijven in een aangename accommodatie in Vrsar? Appartement Naturist Park Koversada Blesicka is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 111 reizigers beoordelen Appartement Naturist Park Koversada Blesicka gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Naturist Park Koversada Blesicka, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Appartement Naturist Park Koversada Blesicka vandaag nog!

€ 1.088,00

lees verder

Istrie
Product
 

Hedera

€ 1.120,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Tamaris Club Tamaris

Verblijven in een aangename accommodatie in Tar? Vakantiepark Valamar Tamaris Resort Club Hotel Tamaris is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 169 reizigers beoordelen Vakantiepark Valamar Tamaris Resort Club Hotel Tamaris gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Valamar Tamaris Resort Club Hotel Tamaris, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Valamar Tamaris Resort Club Hotel Tamaris vandaag nog!

€ 720,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Collection Girandella

Verblijven in een aangename accommodatie in Rabac? Hotel Valamar Collection Girandella is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 297 reizigers beoordelen Hotel Valamar Collection Girandella gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Collection Girandella, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Collection Girandella vandaag nog!

€ 2.275,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Isabella Collection Island

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Valamar Isabella Collection Island is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Valamar Isabella Collection Island, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Isabella Collection Island vandaag nog!

€ 2.522,00

lees verder

Istrie
Product
 

Camping Val Saline

Knusse familiecamping aan de prachtige Adriatische Zee Een kleinschalige en knusse camping, maar alsnog van alle gemakken voorzien. Dat is Camping Val Saline aan de Kroatische Adriatische kust. Een kilometer of 5 van het kleine plaatsje Rovinj gelegen, is er in de omgeving enorm veel te ontdekken. Maar ook op het park zelf hoeven jij en je gezin zich niet te vervelen. Bovendien grenst de camping aan een fijn kiezelstrand. Een verfrissende duik is dus altijd in de buurt! Gezelligheid aan de Adriatische kust Camping Val Saline ligt aan een van de vele kiezelstranden van de regio. Hoewel deze misschien niet optimaal zijn voor een handdoekje, voorziet de camping je wel van ligstoelen en parasols. Je kunt dus alsnog heerlijk relaxen aan het water. Dit water is overigens altijd lekker warm en helderblauw. Een afgescheiden lagune is met zeewater gevuld. Ook wordt het waterpark op zee altijd in de gaten gehouden door strandwachten. Je kinderen kunnen dus gerust het water op terwijl jij een boekje openklapt. Zwemmen in het verwarmde zwembad kan trouwens ook gewoon. Keuze genoeg, dus! Recreatie en animatie Je hoeft sowieso niet bang te zijn dat je kinderen zich vervelen. Hoewel Val Saline een klein park is, is er namelijk altijd genoeg te doen. Het animatieprogramma houdt de kleintjes bezig, maar zij vermaken zich ook prima in de speeltuin. Ook is er genoeg ruimte voor sport en spel. Je vindt hier bijvoorbeeld een multisportveld, jeu-de-boulesbaan en een fitnessruimte. En laten we de watersporten niet vergeten! De warme Adriatische Zee leent zich perfect voor windsurfen, snorkelen en waterskiën. In de omgeving Van verveling geen sprake dus op camping Val Saline. Mocht je wel wat van de omgeving willen zien, kan je natuurlijk een fiets- of wandelroute volgen. Beschik je over een huurauto, kan je gemakkelijk de kleine dorpjes in de omgeving verkennen. Ook vertrekken er verschillende dagtours en excursies vanuit de camping. Deze varen over naar bijvoorbeeld Pula of Venetië. Super leuk om samen met je kinderen te doen! Voor jouw gemak Terug op de camping heb je natuurlijk, voldaan van de dag, geen zin meer om te koken. Gelukkig kan je in het Restaurant Saline genieten van fijne gerechten. Met uitzicht op het water, wel te verstaan! Ook zijn de afhaalmogelijkheden ruim en vind je in de grote supermarkt een uitgebreid assortiment. Bij de Café-Bar bij de ingang geniet je bovendien 's ochtends van een lekker kopje koffie en een vers croissantje terwijl je de aankomende dag doorneemt. Als dat geen vakantie is?

lees verder

Campsite Istrië Rovinj
Product
 

Resort Kastanija

Centrale ligging in Istrië Kastanija resort ligt in een groot bos in Kroatië, vrijwel direct aan de kust iets ten noorden van Novigrad in Istrië en heeft aangelegde zonnige en schaduwrijke plaatsen. Aantrekkelijk en kleinschalig Het kleinschalige familieresort heeft vele kleine zwembaden en vrijwel directe toegang tot het rotsstrand. resort Kastanija is een goede bestemming voor natuurliefhebbers en is aangekleed met mooie groenzones. Bij de accommodaties is een autovrije zone en voor de kinderen is er een miniclub. Nieuw is de wellnesszone voor nog meer ontspanning tijdens de vakantie. Een restaurant vind je op de aangrenzende camping, net als een kinderspeelplaats. Ook zijn er mogelijkheden tot tennissen en paardrijden op enkele kilometers van het park. Toeristische pareltjes: Umag, Poreč, Rovinj en Pula De centrale ligging nodigt uit om Umag, Poreč, Rovinj en Pula te bezoeken. Stuk voor stuk toeristische pareltjes. Umag is een kleine havenstad langs de noordwestelijke kust van Istrië. Het is de toegangsdeur tot Kroatië in Europa. Poreč is een stad met cultuur, toerisme, sport en vermaak. De sporen van de geschiedenis zijn bewaard gebleven in de oude stadskern. Rovinj is nog een van de typisch Istrische stadjes die op een heuvel met smalle straatjes en stenen huizen gebouwd zijn en een speciale sfeer uitstralen. De inwoners van Pula waren altijd al verbonden met de zee en de visserij. Daarom vind je hier de beste visrestaurants. Maar vergeet ook het binnenland niet met authentieke dorpjes en een prachtig heuvellandschap. Een vakantie in Kroatië is vanaf resort Kastanija een aanrader!

lees verder

Campsite Istrië Novigrad
Product
 

Mon Perin Camping Resort

Familiecamping met uniek dinopark Camping Mon Perin is een familiecamping en ligt aan de westkust van Istrië, vlak bij het middeleeuwse stadje Bale. De camping bestaat uit twee terreinen in prachtige natuur. De ligging in een eikenbos aan de kristalheldere zee met kiezel- en rotsstranden is uniek, heel karakteristiek. Perfect voor romantische wandelingen in de avond. Je kinderen zullen zich verwonderen over het dinopark. Succes gegarandeerd. Paleo-park, met een waterdinopark! Begin aan een onvergetelijke waterreis op deze camping, vol spanning en ontspanning. Duik in het zwembad voor volwassenen, dat rust en ontspanning biedt. Kijk hoe de kleintjes zich vermaken in het veilige kinderbad, compleet met spannende glijbaan. Je kinderen roetsjen van de glijbaan in het zwembad in de vorm van de dinosaurus-voetafdruk. En ook om de dino's rondom het zwembad kun je niet heen. Ze vertellen je meer over de geschiedenis. Duiken, zeilen en nog veel meer Het strand is niet ver weg, wat heerlijk. Het is prettig om hier in zee te zwemmen. Er is weinig golfslag en het water is helder en schoon. Je kinderen kunnen zich uitleven in het waterpark in zee. Op Mon Perin Camping Resort is een duik- en zeilschool. Erg handig om deze populaire watersporten onder de knie te krijgen. Voor de liefhebbers van andere sporten is er op de camping ook een sportveld en een tennisbaan. Je kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuinen en op de trampolines. Treintje op de camping Het animatieteam is er voor gevarieerde activiteiten. Gebruik het treintje op camping Mon Perin en laat je af en toe naar Bale vervoeren. Relax met een drankje, hapje of cocktail bij een van de beachbars en geniet van het uitzicht op zee. Er zijn diverse restaurants met verse traditionele producten uit de streek. Wil je zelf kokkerellen, dan zijn er ook boodschappen te krijgen op en in de buurt van de camping. Met de boot naar de Brijuni-eilanden Het huren van een fiets is mogelijk, dus ontdek de omgeving met de fiets. Of neem de auto naar een van de beroemde stadjes in Istrië, zoals Pula, Rovinj en Poreč, of vaar met de boot naar de Brijuni-eilanden, het enige nationale park in Istrië.

lees verder

Campsite Istrië Bale
Product
 

Boutique Camping Santa Marina

Tiptopcamping! Boutique Camping Santa Marina is een rustige, luxe vijfsterrencamping midden in de Kroatische natuur. Alles ziet er hier top uit. Centrale plek is het zwembadcomplex met een veelvoud aan attracties en extra faciliteiten, zoals een piratenschip voor de kleintjes, een ruim zonnedek met ligbedden en parasols en nog twee extra zwembaden in de mobilhomezone. Family Fun & BBQ Zone Het kiezelstrand met rotsen in een rustige baai is op 800 meter afstand. Veilig voor de kinderen want het strand loopt langzaam af in zee. Wees erbij bij de Family Fun & BBQ Zone. Hier vind je een kinderspeelplaats, sportterreinen en een barbecuezone met barbecue, tafel en banken voor je maaltijden. Verder is er een mooi ingericht restaurant met een uitstekende kaart. Pareltjes Poreč, Rovinj en Pula Het animatieteam van Boutique Camping Santa Marina is de hele dag in de weer om het jou en je kroost naar de zin te maken, met tal van uiteenlopende activiteiten. Huur een mountainbike of e-bike om de omgeving van deze camping in Kroatië te verkennen. Geniet van de omgeving en van de pareltjes Poreč, Rovinj en Pula.

lees verder

Campsite Istrië Vabriga
Product
 

Camping Porton Nature Hideout

Trakteer jezelf op het beste van Istrië De zee op een steenworp afstand, de zon hoog aan de Kroatische hemel en de schitterende stad Rovinj om de hoek. Op Camping Porton Nature Hideout word je iedere dag weer getrakteerd op het beste wat Istrië te bieden heeft. Vanaf je plekje op het strand kijk je uit over de historische stad. En in het heerlijke, heldere water kun je niet alleen duiken en baantjes trekken, het is ook ideaal om in te gaan snorkelen. Ook onder water valt genoeg te ontdekken. Een warme duik Camping Porton Nature Hideout ligt op slechts 200 meter van de Adriatische Zee. Je hoeft er enkel de straat maar voor over te steken. Verkoeling is dus altijd dichtbij en dat is onder de warme Kroatische zon soms geen overbodige luxe. Doordat het zonnetje zo vaak hoog aan de hemel staat, warmt het water hier snel op. Zo plons je in de zomermaanden in water met een aangename temperatuur. Cocktail met uitzicht Er is nog een reden om het strand op te zoeken tijdens je vakantie. Vanaf je ligbedje of handdoek heb je namelijk een prachtig uitzicht over een van de mooiste steden van Kroatië: Rovinj. Bovendien vind je op het strand zowel een cocktailbar als een snackbar voor de nodige versnaperingen. En terwijl jij in relaxmodus plaatsneemt op een ligbedje en stiekem een extra cocktail bestelt, vermaken de kinderen zich met entertainment in en rondom het water. Lokale gerechten Ook op de camping zelf is er vermaak voor de kinderen. Zo is er een nieuw speelpark met leuke toestellen. Verder vind je op het park een heerlijke massagesalon, waar gecertificeerde masseurs jou helemaal tot rust laten komen. Of maak gebruik van de snelle wifi en kijk je favoriete serie of film gewoon vanaf je eigen plekje op de camping. En voor boodschappen hoef je het park ook niet af. Bij de ingang van het park vind je een winkeltje dat dagelijks ook nog heerlijk vers brood verkoopt voor je ontbijt. Voor je avondeten kun je natuurlijk ook zelf aan de slag, eventueel zelfs op de barbecue (gas of elektra). Een andere optie is het restaurant op de camping. Daar maak je kennis met heerlijke lokale gerechten. Het indrukwekkende Istrië Istrië is een kleurrijk schiereiland. Een van de mooiste steden van Istrië ligt op loopafstand van de camping. Het historische stadje Rovinj was ooit een eiland en de romantische oude stad wordt nog steeds voor een groot deel omringd door water. Hier kun je urenlang struinen door de pittoreske straatjes en op een van de terrasjes genieten van een hapje en een drankje. Ook de steden Poreč (35 km) en Pula (50 km) zijn een dagtripje waard. In beide steden kun je jezelf onderdompelen in de oude Romeinse cultuur en vind je nog veel bouwwerken uit die tijd.

lees verder

Campsite Istrië Rovinj
Product
 

Camping Savudrija

Kamperen bij de oudste vuurtoren van de Adria Beleef een heerlijke vakantie op Camping Savudrija in Istrië, Kroatië. Camping Savudrija ligt 9 kilometer buiten het stadje Umag aan de voet van de oudste vuurtoren van de Adriatische kust. De camping is prachtig gelegen aan zee en werd onlangs geheel gerenoveerd. Je kampeert hier in een pijnbomenbos. Sportief bezig zijn of heerlijk relaxen Wat heeft Camping Savudrija zoal te bieden? Je kunt (tafel)tennissen, minigolfen en beachvolleyballen. Of een duik nemen in het zwembad, gelegen bij het strand. Daarnaast kun je kano's en roeiboten huren. Voor kinderen is er een miniclub en een speciaal animatieteam zorgt voor leuke activiteiten en entertainment 's avonds op het terras. Voor het gemak heeft de camping een supermarkt, internethoek en een wisselkantoor. Als je een keer geen zin hebt om te koken na een dagje strand, kun je heerlijk uit eten gaan in het restaurant of de pizzeria. Natuurpark Učka en andere bijzondere uitjes In de omgeving is heel wat moois te zien. Bezoek eens de oude binnenstad van Umag of maak een mooie dagtocht langs de Kroatische kust. Daarnaast zijn het natuurpark Učka en de Brijuni-eilanden zeker een aanrader. En wat te denken van de Baredine-grotten?

lees verder

Campsite Istrië Umag
Product