user_mobilelogo

Katarina

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Hotel Katarina is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12 reizigers beoordelen Hotel Katarina gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Katarina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Katarina vandaag nog!

€ 938,00

lees verder

Istrie
Product
 

Polynesia Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Umag? Appartement Polynesia Plava Laguna is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1137 reizigers beoordelen Appartement Polynesia Plava Laguna gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Polynesia Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Appartement Polynesia Plava Laguna vandaag nog!

€ 516,00

lees verder

Istrie
Product
 

Aminess Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Novigrad? Hotel Aminess Laguna is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 37 reizigers beoordelen Hotel Aminess Laguna gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aminess Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Aminess Laguna vandaag nog!

€ 853,00

lees verder

Istrie
Product
 

Letan

Verblijven in een aangename accommodatie in Vodnjan? Hotel Villa Letan is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 81 reizigers beoordelen Hotel Villa Letan gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Villa Letan, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Villa Letan vandaag nog!

€ 4.604,00

lees verder

Istrie
Product
 

9 daagse rondreis Slovenië en Kroatië Adventure

9-daagse rondreis Slovenië en Kroatië Adventure

€ 777,00

lees verder

Kroatië Istrië Bled
Product
 

Santa Marina

Verblijven in een aangename accommodatie in Vabriga? Camping Santa Marina is een luxe 5-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Camping Santa Marina gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Santa Marina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Santa Marina vandaag nog!

€ 451,00

lees verder

Istrie
Product
 

Bi Village

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Bi Village

€ 74,00

lees verder

Kroatië Istrië Fazana
Product
 

Park Plava Laguna Garden Suites Park

8-daagse Zonvakantie naar Istrië bij Park Plava Laguna Garden Suites Park

€ 305,00

lees verder

Kroatië Istrië Porec
Product
 

Polidor Camping Park

Camping in Funtana, Istrië in Kroatië.

lees verder

Kroatië Istrië Funtana
Product
 

Oliva

Verblijven in een aangename accommodatie in Rabac? Camping Oliva is een comfortabel 3-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 434 reizigers beoordelen Camping Oliva gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Oliva, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Oliva vandaag nog!

€ 507,00

lees verder

Istrie
Product
 

Istra Park Umag

Verblijven in een aangename accommodatie in Umag? Camping Istra Park Umag is een luxe 4-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1431 reizigers beoordelen Camping Istra Park Umag gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Istra Park Umag, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Istra Park Umag vandaag nog!

€ 136,00

lees verder

Istrie
Product
 

Polari

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Camping Polari is een comfortabel 3-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 9510 reizigers beoordelen Camping Polari gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Polari, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Polari vandaag nog!

€ 666,00

lees verder

Istrie
Product
 

11 daagse rondreis Beleef het echte Kroatië

11-daagse rondreis Beleef het echte Kroatië

€ 942,00

lees verder

Italië Istrië Cres
Product
 

Lanterna Premium Camping Resort Happy Camp

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Lanterna Premium Camping Resort Happy Camp

€ 58,00

lees verder

Kroatië Istrië Porec
Product
 

Taber Istria Discrete Lodging

Taber Istria Discrete Lodging - Istrië

€ 99,00

lees verder

Kroatië Istrië Tinjan
Product
 

Branko

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Branko

€ 3,00

lees verder

Kroatië Istrië Rovinj
Product
 

Aminess Sirena Campsite

Op deze 4 sterrencamping geniet je van je heerlijke welverdiende vakantie met het hele gezin. Of je nu wilt luieren aan het zwembad, een duik wilt nemen in de zee of liever meedoet aan één van de vele sportactiviteiten.

lees verder

Kroatië Istrië Novigrad
Product
 

Camping Arena One 99 Glamping

In het hart van Istrië vind je de eerste complete glamping resort van Kroatië . Luxe accommodaties, talloze faciliteiten, uitdagende activiteiten en een adembenemende omgeving. Wat meer wil een mens nog meer?Bij Arena One 99 Glamping staat de gast centraal. Het motto van deze glamping is dan ook 'een VIP behandeling voor iedere gast'.

lees verder

Kroatië Istrië Pomer
Product
 

Camping Arena Stoja

Camping in Pula, Istrië in Kroatië.

lees verder

Kroatië Istrië Pula
Product
 

Camping Finida Istracamping

Camping in Umag, Istrië in Kroatië.

lees verder

Kroatië Istrië Umag
Product
 

Lanterna Premium Camping Resort Valamar

Camping Resort Lanterna in Porec is een zeer aantrekkelijke bosrijke camping, direct aan zee en met uitzicht op de baai. De camping heeft zout- en zoetwaterzwembaden en een animatieprogramma voor jong en oud! Het accommodatie aanbod bestaat uit mobile homes, comfortabele tenten, bungalows en staanplaatsen. Airconditioning is vaak bij te boeken.

lees verder

Kroatië Istrië Poreč
Product
 

Camping Bijela Uvala Istracamping

Camping Bijela Uvala is een internationaal zeer geliefde viersterrencamping. Op deze camping worden comfortabele mobile homes, tenten en staanplaatsen verhuurd. Deze goed verzorgde camping is prachtig gelegen aan een van de mooiste baaien van Kroatië. Bijela Uvala is een grote camping van wel 45 ha.

lees verder

Kroatië Istrië Poreč
Product
 

Camping Porto Sole Maistra

Camping Porto Sole, gelegen in een zonnig deel van het Kroatische schiereiland Istrië , is een familiecamping met plaatsen voor caravans, campers en tenten, maar er zijn ook luxe stacaravans te huur. De site geniet een bevoorrechte locatie net onder de kustplaats Vrsar met zijn pittoreske oude straatjes en karakteristieke architectuur.

lees verder

Kroatië Istrië Vrsar
Product
 

Arena Tašalera Campsite

In 9 hectare oud dennenbos vindt u de gezellige camping Arena Tašalera Camping. De camping ligt direct aan de kust in de baai van Medulin en het is 10 minuten lopen naar het pittoreske vissersdorpje Premantura . Deze plek is perfect om te genieten van de natuur, de rust en van elkaar.Op Camping Arena Tašalera beleeft u een heerlijke, rustgevende vakantie.

lees verder

Kroatië Istrië Premantura
Product
 

Rabac Sunny

5-daagse Autovakantie naar Istrië bij Rabac Sunny

€ 609,00

lees verder

Kroatië Istrië Rabac
Product
 

Camping Kastanija Adria

Camping in Novigrad, Istrië in Kroatië.

lees verder

Kroatië Istrië Novigrad
Product
 

Camping Orsera Valamar

Camping in Vrsar, Istrië in Kroatië.

lees verder

Kroatië Istrië Vrsar
Product
 

Valamar Brioni Sunny

Verblijven in een aangename accommodatie in Pula? Camping Valamar Brioni Sunny is een comfortabel 2-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2937 reizigers beoordelen Camping Valamar Brioni Sunny gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Valamar Brioni Sunny, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Valamar Brioni Sunny vandaag nog!

€ 230,00

lees verder

Istrie
Product
 

Maistra Porto Sole

Verblijven in een aangename accommodatie in Vrsar? Camping Maistra Porto Sole is een comfortabel 2-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 295 reizigers beoordelen Camping Maistra Porto Sole gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Maistra Porto Sole, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Maistra Porto Sole vandaag nog!

€ 210,00

lees verder

Istrie
Product
 

Porto Sole Easy a Tent

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Porto Sole Easy a Tent

€ 96,00

lees verder

Kroatië Istrië Vrsar
Product
 

Zelena Laguna Easy a Tent

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Zelena Laguna Easy a Tent

€ 86,00

lees verder

Kroatië Istrië Porec
Product
 

Lanterna Premium Camping Resort Easy a Tent

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Lanterna Premium Camping Resort Easy a Tent

€ 77,00

lees verder

Kroatië Istrië Porec
Product
 

Maravea Easy a Tent

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Maravea Easy a Tent

€ 87,00

lees verder

Kroatië Istrië Novigrad
Product
 

Lanterna Premium Camping Resort

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Lanterna Premium Camping Resort

€ 71,00

lees verder

Kroatië Istrië Tar
Product
 

Valkanela Easy a Tent

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Valkanela Easy a Tent

€ 77,00

lees verder

Kroatië Istrië Vrsar
Product
 

Park Umag Easy a Tent

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Park Umag Easy a Tent

€ 92,00

lees verder

Kroatië Istrië Umag
Product
 

Brioni Sunny Camping

Camping in Pula, Istrië in Kroatië.

lees verder

Kroatië Istrië Pula
Product
 

Camping Marina

Camping in Labin, Istrië in Kroatië.

lees verder

Kroatië Istrië Labin
Product
 

Stella Maris Easy a Tent

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Stella Maris Easy a Tent

€ 72,00

lees verder

Kroatië Istrië Umag
Product