user_mobilelogo

Hedera

Verblijven in een aangename accommodatie in Rabac? Hotel Hedera is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 66 reizigers beoordelen Hotel Hedera gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hedera, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Hedera vandaag nog!

€ 497,00

lees verder

Istrie
Product
 

Santa Marina

Verblijven in een aangename accommodatie in Vabriga? Camping Santa Marina is een luxe 5-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Camping Santa Marina gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Santa Marina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Santa Marina vandaag nog!

€ 361,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Bellevue

Verblijven in een aangename accommodatie in Rabac? Hotel Valamar Bellevue is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 101 reizigers beoordelen Hotel Valamar Bellevue gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Bellevue, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Bellevue vandaag nog!

€ 1.360,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Collection Girandella

Verblijven in een aangename accommodatie in Rabac? Hotel Valamar Collection Girandella is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 297 reizigers beoordelen Hotel Valamar Collection Girandella gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Collection Girandella, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Collection Girandella vandaag nog!

€ 1.320,00

lees verder

Istrie
Product
 

Medulin

Verblijven in een aangename accommodatie in Medulin? Hotel Medulin is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 295 reizigers beoordelen Hotel Medulin gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Medulin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Medulin vandaag nog!

€ 1.123,00

lees verder

Istrie
Product
 

Lisanj

Verblijven in een aangename accommodatie in Novi Vinodolski? Hotel Lisanj is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 134 reizigers beoordelen Hotel Lisanj gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lisanj, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Lisanj vandaag nog!

€ 993,00

lees verder

Istrie
Product
 

Albatros Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Albatros Plava Laguna is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 56 reizigers beoordelen Hotel Albatros Plava Laguna gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Albatros Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Albatros Plava Laguna vandaag nog!

€ 595,00

lees verder

Istrie
Product
 

Park Resort Park Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Park Resort Park Plava Laguna is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 215 reizigers beoordelen Hotel Park Resort Park Plava Laguna gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Park Resort Park Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Park Resort Park Plava Laguna vandaag nog!

€ 553,00

lees verder

Istrie
Product
 

Monte Mulini

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Hotel Monte Mulini is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 236 reizigers beoordelen Hotel Monte Mulini gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Monte Mulini, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Monte Mulini vandaag nog!

€ 1.029,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Tamaris Club Tamaris

Verblijven in een aangename accommodatie in Tar? Vakantiepark Valamar Tamaris Resort Club Hotel Tamaris is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 169 reizigers beoordelen Vakantiepark Valamar Tamaris Resort Club Hotel Tamaris gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Valamar Tamaris Resort Club Hotel Tamaris, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Valamar Tamaris Resort Club Hotel Tamaris vandaag nog!

€ 1.477,00

lees verder

Istrie
Product
 

Stella Maris

Verblijven in een aangename accommodatie in Umag? Camping Stella Maris is een luxe 4-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 179 reizigers beoordelen Camping Stella Maris gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Stella Maris, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Stella Maris vandaag nog!

€ 86,00

lees verder

Istrie
Product
 

Kastanija

Verblijven in een aangename accommodatie in Novigrad? Camping Kastanija is een luxe 4-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 72 reizigers beoordelen Camping Kastanija gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Kastanija, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Kastanija vandaag nog!

€ 438,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Diamant

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Valamar Diamant is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 646 reizigers beoordelen Hotel Valamar Diamant gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Diamant, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Diamant vandaag nog!

€ 476,00

lees verder

Istrie
Product
 

Nautica

Verblijven in een aangename accommodatie in Novigrad? Hotel Nautica is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 48 reizigers beoordelen Hotel Nautica gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Nautica, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Nautica vandaag nog!

€ 1.109,00

lees verder

Istrie
Product
 

Villas Bellevue Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Vakantiepark Bellevue Plava Laguna is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 130 reizigers beoordelen Vakantiepark Bellevue Plava Laguna gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Bellevue Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Bellevue Plava Laguna vandaag nog!

€ 374,00

lees verder

Istrie
Product
 

Pineta

Verblijven in een aangename accommodatie in Vrsar? Hotel Pineta is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 28 reizigers beoordelen Hotel Pineta gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pineta, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Pineta vandaag nog!

€ 736,00

lees verder

Istrie
Product
 

Villas Park Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Villa Park Resort Villas Park Plava Laguna is een luxe 4-sterren villa, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Villa Park Resort Villas Park Plava Laguna gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Villa Park Resort Villas Park Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Villa Park Resort Villas Park Plava Laguna vandaag nog!

€ 910,00

lees verder

Istrie
Product
 

Mimosa Lido Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Rabac? Hotel Mimosa Lido Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 81 reizigers beoordelen Hotel Mimosa Lido Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mimosa Lido Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Mimosa Lido Palace vandaag nog!

€ 799,00

lees verder

Istrie
Product
 

Arena Holiday

Verblijven in een aangename accommodatie in Medulin? Hotel Arena Holiday is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 149 reizigers beoordelen Hotel Arena Holiday gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Arena Holiday, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Arena Holiday vandaag nog!

€ 616,00

lees verder

Istrie
Product
 

Bi Village Mobile Homes by Happy Camp

Verblijven in een aangename accommodatie in Fazana? Vakantiepark Bi Village Mobile Homes by Happy Camp is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Vakantiepark Bi Village Mobile Homes by Happy Camp, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Bi Village Mobile Homes by Happy Camp vandaag nog!

€ 210,00

lees verder

Istrie
Product
 

Garden Suites Park Plava

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Garden Suites Park Plava Laguna is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 78 reizigers beoordelen Hotel Garden Suites Park Plava Laguna gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Garden Suites Park Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Garden Suites Park Plava Laguna vandaag nog!

€ 967,00

lees verder

Istrie
Product
 

Jadran

Verblijven in een aangename accommodatie in Rijeka? Hotel Jadran is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 160 reizigers beoordelen Hotel Jadran gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Jadran, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Jadran vandaag nog!

€ 931,00

lees verder

Istrie
Product
 

Wyndham Grand Novi Vinodolski

Verblijven in een aangename accommodatie in Novi Vinodolski? Hotel Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4324 reizigers beoordelen Hotel Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort vandaag nog!

€ 860,00

lees verder

Istrie
Product
 

Stella Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Umag? Appartement Stella Plava Laguna is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 569 reizigers beoordelen Appartement Stella Plava Laguna gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Stella Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Appartement Stella Plava Laguna vandaag nog!

€ 300,00

lees verder

Istrie
Product
 

Kanegra

Verblijven in een aangename accommodatie in Umag? Bungalow Kanegra is een comfortabel 2-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 32 reizigers beoordelen Bungalow Kanegra gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow Kanegra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Bungalow Kanegra vandaag nog!

€ 743,00

lees verder

Istrie
Product
 

Aminess Maestral

Verblijven in een aangename accommodatie in Novigrad? Hotel Aminess Maestral is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 34 reizigers beoordelen Hotel Aminess Maestral gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aminess Maestral, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Aminess Maestral vandaag nog!

€ 1.382,00

lees verder

Istrie
Product
 

Naturist Koversada Blesicka

Verblijven in een aangename accommodatie in Vrsar? Appartement Naturist Park Koversada Blesicka is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 111 reizigers beoordelen Appartement Naturist Park Koversada Blesicka gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Naturist Park Koversada Blesicka, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Appartement Naturist Park Koversada Blesicka vandaag nog!

€ 762,00

lees verder

Istrie
Product
 

Savudrija Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Savudrija? Appartement Savudrija Plava Laguna is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1122 reizigers beoordelen Appartement Savudrija Plava Laguna gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Savudrija Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Appartement Savudrija Plava Laguna vandaag nog!

€ 1.054,00

lees verder

Istrie
Product
 

Galijot Plava Laguna Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Vakantiepark Plava Resort Village en App Galijot Plava Laguna is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 61 reizigers beoordelen Vakantiepark Plava Resort Village en App Galijot Plava Laguna gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Plava Resort Village en App Galijot Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Plava Resort Village en App Galijot Plava Laguna vandaag nog!

€ 899,00

lees verder

Istrie
Product
 

Delfin Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Funtana? Hotel Delfin Plava Laguna is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 105 reizigers beoordelen Hotel Delfin Plava Laguna gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Delfin Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Delfin Plava Laguna vandaag nog!

€ 803,00

lees verder

Istrie
Product
 

Katarina

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Hotel Katarina is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12 reizigers beoordelen Hotel Katarina gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Katarina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Katarina vandaag nog!

€ 943,00

lees verder

Istrie
Product
 

Park Plaza Verudela

Verblijven in een aangename accommodatie in Pula? Vakantiepark Park Plaza Verudela is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 695 reizigers beoordelen Vakantiepark Park Plaza Verudela gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Park Plaza Verudela, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Park Plaza Verudela vandaag nog!

€ 421,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Crystal

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Valamar Crystal is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 42 reizigers beoordelen Hotel Valamar Crystal gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Crystal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Crystal vandaag nog!

€ 548,00

lees verder

Istrie
Product
 

Camping Polynesia Plava Laguna

Camping Polynesia Plava Laguna in Umag. Tropisch paradijs aan de Adriatische Zee. Groot zwembad.

lees verder

Kroatië Istrië Umag
Product
 

Campsite Polari

Camping Polari is een mooie, ruime camping met hier en daar wat hoogteverschil. De camping ligt direct aan zee en beschikt over een fijne zwembaden met ligweide. Voor de kleintjes is er een geweldige waterspeeltuin met glijbanen waar ze zich uren kunnen vermaken. Toe aan wat beweging? Dat kan op de tennisbaan, aan de tafeltennistafel of met een partijtje voetbal op het sportveld. De camping ontvangt vele positieve reviews vanwege het goede onderhoud en de fijne sfeer.

€ 127,00

lees verder

Kroatië Istrië Rovinj
Product
 

One 99 Glamping

One 99 Glamping in Medulin. Pal aan prachtig schaduwrijk rots- en kiezelstrand. Voor het echte luxe glampinggevoel met spa.

€ 99,00

lees verder

Kroatië Istrië Medulin
Product
 

Camping Puntica

Camping Puntica in Poreč. Mooi strand bij de camping. Speeltuin en multisportterrein.

lees verder

Kroatië Istrië Poreč
Product
 

Camping Santa Marina Boutique

Camping Santa Marina Boutique in Poreč. Op 800 meter van zee gelegen. Porec stad op 12 km.

lees verder

Kroatië Istrië Poreč
Product