user_mobilelogo

Bijela Uvala

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Bijela Uvala

€ 119,00

lees verder

Kroatië Istrië Porec
Product
 

Boutique Rivalmare

Verblijven in een aangename accommodatie in Novigrad? Hotel Boutique Rivalmare is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 97 reizigers beoordelen Hotel Boutique Rivalmare gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Boutique Rivalmare, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Boutique Rivalmare vandaag nog!

€ 462,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Crystal

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Valamar Crystal is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 42 reizigers beoordelen Hotel Valamar Crystal gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Crystal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Crystal vandaag nog!

€ 1.145,00

lees verder

Istrie
Product
 

Kanegra

Verblijven in een aangename accommodatie in Umag? Bungalow Kanegra is een comfortabel 2-sterren bungalow, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 32 reizigers beoordelen Bungalow Kanegra gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Bungalow Kanegra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Bungalow Kanegra vandaag nog!

€ 564,00

lees verder

Istrie
Product
 

Aminess Maestral

Verblijven in een aangename accommodatie in Novigrad? Hotel Aminess Maestral is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 34 reizigers beoordelen Hotel Aminess Maestral gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aminess Maestral, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Aminess Maestral vandaag nog!

€ 1.121,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Diamant Residence

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Appartement Valamar Diamant Residence is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 91 reizigers beoordelen Appartement Valamar Diamant Residence gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Valamar Diamant Residence, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Appartement Valamar Diamant Residence vandaag nog!

€ 473,00

lees verder

Istrie
Product
 

Garden Istra Plava Hotel

Verblijven in een aangename accommodatie in Umag? Hotel Garden Istra Plava Laguna Hotel en Residence is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 522 reizigers beoordelen Hotel Garden Istra Plava Laguna Hotel en Residence gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Garden Istra Plava Laguna Hotel en Residence, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Garden Istra Plava Laguna Hotel en Residence vandaag nog!

€ 495,00

lees verder

Istrie
Product
 

Nautica

Verblijven in een aangename accommodatie in Novigrad? Hotel Nautica is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 48 reizigers beoordelen Hotel Nautica gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Nautica, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Nautica vandaag nog!

€ 561,00

lees verder

Istrie
Product
 

Grand Brioni Pula A Radisson Collection Hotel

Verblijven in een aangename accommodatie in Pula? Hotel Grand Hotel Brioni Pula A Radisson Collection Hotel is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 14 reizigers beoordelen Hotel Grand Hotel Brioni Pula A Radisson Collection Hotel gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Grand Hotel Brioni Pula A Radisson Collection Hotel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Grand Hotel Brioni Pula A Radisson Collection Hotel vandaag nog!

€ 1.538,00

lees verder

Istrie
Product
 

Plavi

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Plavi is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 315 reizigers beoordelen Hotel Plavi gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Plavi, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Plavi vandaag nog!

€ 796,00

lees verder

Istrie
Product
 

Valamar Riviera en Residence

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Valamar Riviera en Residence is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 234 reizigers beoordelen Hotel Valamar Riviera en Residence gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Valamar Riviera en Residence, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Valamar Riviera en Residence vandaag nog!

€ 546,00

lees verder

Istrie
Product
 

Maistra Island Istra

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Hotel Maistra Island Istra is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Hotel Maistra Island Istra gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Maistra Island Istra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Maistra Island Istra vandaag nog!

€ 1.178,00

lees verder

Istrie
Product
 

Gran Vista Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Hotel Gran Vista Plava Laguna is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 152 reizigers beoordelen Hotel Gran Vista Plava Laguna gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Gran Vista Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Gran Vista Plava Laguna vandaag nog!

€ 795,00

lees verder

Istrie
Product
 

Pineta

Verblijven in een aangename accommodatie in Vrsar? Hotel Pineta is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 28 reizigers beoordelen Hotel Pineta gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pineta, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Pineta vandaag nog!

€ 720,00

lees verder

Istrie
Product
 

Astra

Verblijven in een aangename accommodatie in Porec? Appartement Astra is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 112 reizigers beoordelen Appartement Astra gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Astra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Appartement Astra vandaag nog!

€ 574,00

lees verder

Istrie
Product
 

Lisanj

Verblijven in een aangename accommodatie in Novi Vinodolski? Hotel Lisanj is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 134 reizigers beoordelen Hotel Lisanj gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Lisanj, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Lisanj vandaag nog!

€ 947,00

lees verder

Istrie
Product
 

Hilton Rijeka Costabella Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Rijeka? Resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort en Spa is een luxe 5-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 307 reizigers beoordelen Resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het resort over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.311,00

lees verder

Istrie
Product
 

Amarin Family

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Hotel Amarin Family is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 549 reizigers beoordelen Hotel Amarin Family gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Amarin Family, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Amarin Family vandaag nog!

€ 1.283,00

lees verder

Istrie
Product
 

Marina

Verblijven in een aangename accommodatie in Moscenicka Draga? Hotel Marina is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 163 reizigers beoordelen Hotel Marina gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Marina vandaag nog!

€ 736,00

lees verder

Istrie
Product
 

Villagio Ai Pini

Verblijven in een aangename accommodatie in Medulin? Appartement Villagio Ai Pini is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 24 reizigers beoordelen Appartement Villagio Ai Pini gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Villagio Ai Pini, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Appartement Villagio Ai Pini vandaag nog!

€ 716,00

lees verder

Istrie
Product
 

Katarina

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Hotel Katarina is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12 reizigers beoordelen Hotel Katarina gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Katarina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Katarina vandaag nog!

€ 938,00

lees verder

Istrie
Product
 

Polynesia Plava Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Umag? Appartement Polynesia Plava Laguna is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1137 reizigers beoordelen Appartement Polynesia Plava Laguna gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Polynesia Plava Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Appartement Polynesia Plava Laguna vandaag nog!

€ 516,00

lees verder

Istrie
Product
 

Aminess Laguna

Verblijven in een aangename accommodatie in Novigrad? Hotel Aminess Laguna is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 37 reizigers beoordelen Hotel Aminess Laguna gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aminess Laguna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Aminess Laguna vandaag nog!

€ 853,00

lees verder

Istrie
Product
 

Letan

Verblijven in een aangename accommodatie in Vodnjan? Hotel Villa Letan is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 81 reizigers beoordelen Hotel Villa Letan gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Villa Letan, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Hotel Villa Letan vandaag nog!

€ 4.604,00

lees verder

Istrie
Product
 

9 daagse rondreis Slovenië en Kroatië Adventure

9-daagse rondreis Slovenië en Kroatië Adventure

€ 777,00

lees verder

Kroatië Istrië Bled
Product
 

Santa Marina

Verblijven in een aangename accommodatie in Vabriga? Camping Santa Marina is een luxe 5-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Camping Santa Marina gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Santa Marina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Santa Marina vandaag nog!

€ 451,00

lees verder

Istrie
Product
 

Bi Village

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Bi Village

€ 74,00

lees verder

Kroatië Istrië Fazana
Product
 

Park Plava Laguna Garden Suites Park

8-daagse Zonvakantie naar Istrië bij Park Plava Laguna Garden Suites Park

€ 305,00

lees verder

Kroatië Istrië Porec
Product
 

Polidor Camping Park

Camping in Funtana, Istrië in Kroatië.

lees verder

Kroatië Istrië Funtana
Product
 

Oliva

Verblijven in een aangename accommodatie in Rabac? Camping Oliva is een comfortabel 3-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 434 reizigers beoordelen Camping Oliva gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Oliva, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Oliva vandaag nog!

€ 507,00

lees verder

Istrie
Product
 

Istra Park Umag

Verblijven in een aangename accommodatie in Umag? Camping Istra Park Umag is een luxe 4-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1431 reizigers beoordelen Camping Istra Park Umag gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Istra Park Umag, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Istra Park Umag vandaag nog!

€ 136,00

lees verder

Istrie
Product
 

Polari

Verblijven in een aangename accommodatie in Rovinj? Camping Polari is een comfortabel 3-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 9510 reizigers beoordelen Camping Polari gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Polari, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kroatie? Boek jouw vakantie naar Camping Polari vandaag nog!

€ 666,00

lees verder

Istrie
Product
 

11 daagse rondreis Beleef het echte Kroatië

11-daagse rondreis Beleef het echte Kroatië

€ 942,00

lees verder

Italië Istrië Cres
Product
 

Lanterna Premium Camping Resort Happy Camp

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Lanterna Premium Camping Resort Happy Camp

€ 58,00

lees verder

Kroatië Istrië Porec
Product
 

Taber Istria Discrete Lodging

Taber Istria Discrete Lodging - Istrië

€ 99,00

lees verder

Kroatië Istrië Tinjan
Product
 

Branko

4-daagse Autovakantie naar Istrië bij Branko

€ 3,00

lees verder

Kroatië Istrië Rovinj
Product
 

Aminess Sirena Campsite

Op deze 4 sterrencamping geniet je van je heerlijke welverdiende vakantie met het hele gezin. Of je nu wilt luieren aan het zwembad, een duik wilt nemen in de zee of liever meedoet aan één van de vele sportactiviteiten.

lees verder

Kroatië Istrië Novigrad
Product
 

Camping Arena One 99 Glamping

In het hart van Istrië vind je de eerste complete glamping resort van Kroatië . Luxe accommodaties, talloze faciliteiten, uitdagende activiteiten en een adembenemende omgeving. Wat meer wil een mens nog meer?Bij Arena One 99 Glamping staat de gast centraal. Het motto van deze glamping is dan ook 'een VIP behandeling voor iedere gast'.

lees verder

Kroatië Istrië Pomer
Product
 

Camping Arena Stoja

Camping in Pula, Istrië in Kroatië.

lees verder

Kroatië Istrië Pula
Product