user_mobilelogo

Hotel Svanen Billund

Het heerlijke 4-sterren hotel Svanen is onderdeel van de Small Danish Hotels. Deze keten is een begrip in Denemarken. Hotel Svanen is helemaal ingericht om gezinnen met kinderen de leukste tijd in Billund te geven. Bij het inchecken kunnen de kinderen op een opstapje meekijken wat er allemaal gebeurt achter de balie, want kinderen zijn in Hotel Svanen de belangrijkste gasten. Overal in Billund, trouwens. De kamers in het hotel zijn comfortabel ingericht met goede bedden en een rustgevende, Scandinavische inrichting. Na een dag in de primaire kleuren van Legoland, zijn de warme natureltinten in het hotel een verademing. Je kunt zelf in Billund een hapje eten, maar in Hotel Svanen is een hoog aangeschreven restaurant NO8 met de lekkerste Deense specialiteiten. De kinderen slapen op de kamer in een uitklapbaar 2-persoons sofabed. Na een goede nachtrust en het uitgebreide en gezonde ontbijtbuffet ben je klaar om Legoland te gaan ontdekken. Vanaf Hotel Svanen is het een

€ 85,00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Product
 

LEGOLAND® Holiday Village

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij LEGOLAND® Holiday Village

€ 836,00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Product
 

LEGOLAND® Castle

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij LEGOLAND® Castle

€ 918,00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Product
 

Hotel The Lodge Billund

Na een dag vol LEGOLAND plezier is het heerlijk thuiskomen in het 4 sterren The Lodge Hotel waar rust en ruimte centraal staat. Even relaxen zonder prikkels, maar in een Scandinavische minimalistische inrichting met veel natuurlijke materialen en aardse kleuren. Aan alles is gedacht en alles is op elkaar afgestemd. De keuken gebruikt gezonde, verse streekproducten op een culinaire manier gepresenteerd. Het uitgebreide ontbijtbuffet zorgt voor een prima start van de dag. De kinderen, die altijd energie lijken te hebben, kunnen terecht in het zwembad of in de ballenbak, terwijl jij geniet van een drankje in de bar.

€ 95,00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Product
 

Vakantiepark Lalandia Billund

Lalandia Billund is onlosmakelijk verbonden met Legoland Billund. De comfortabele, luxe woningen liggen op loopafstand van een van de meest bezochte pretparken van Europa. Het overdekte speelparadijs Monky Tonky Land en het waterpark Aquadome™ met glijbanen, jacuzzi's en kinderbaden zorgen voor eindeloos veel speelplezier. Daarnaast biedt het park veel sport- en speelfaciliteiten, restaurants en bars. Bij Lalandia weten ze wat vakantie is. Je tickets voor Legoland (geopend vanaf begin april tot eind oktober) kun je ter plaatse aanschaffen of online.

€ 261,00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Product
 

LEGOLAND®

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij LEGOLAND®

€ 752,00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Product
 

Lalandia® Billund

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij Lalandia® Billund

€ 615,00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Product