user_mobilelogo

Vakantiepark Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort is een uitgebreid vakantiepark in het Deense Jutland. Jij en je kinderen raken hier niet uitgekeken. Overdag kunnen ze zwemmen in het subtropisch zwemparadijs en ontelbare keren van de glijbaan roetsjen. Naast het zwembad zijn er diverse sportfaciliteiten aanwezig op het park van paardrijden tot tafeltennis. In de avond kun je samen met het gezin een strike gooien op de bowlingbaan. Voor wat meer ontspanning brengt je een bezoek aan het wellnesscenter met sauna's en schoonheidsbehandelingen. Ook buiten het park is er veel te beleven, zo mag een bezoek aan het openluchtmuseum van Hjørring niet ontbreken. Niet alleen de faciliteiten maakt Skallerup Seaside Resort tot het ideale vakantiepark maar ook de goede service en de prachtige omgeving. Gezinnen beleven hier dan ook een onvergetelijke vakantie.

€ 176,00

lees verder

Denemarken Jutland Hjorring
Product
 

Ribe Byferie Resort

Ribe Byferie Resort (uitspraak Riebe Buuferie) is een dorpje binnen een dorp. Byferie betekent 'stadsvakantie' in het Deens en tijdens uw verblijf in Ribe ontbreekt het u aan niets. Het park met 94 appartementen is keurig onderhouden en autovrij, dus ideaal voor gezinnen met kinderen. De Vikingen-speeltuin, maar ook het zwembad in de stad en de visvijver in het recreatiegebied zorgen voor eindeloos speelplezier. Het personeel is vriendelijk en staat elke dag voor u klaar. In het receptiegebouw helpen ze u met activiteiten, u kunt hier voor koffie en thee terecht en ontbijt bestellen terwijl de kinderen zich vermaken met tafelvoetbal of de Playstation. Ribe is het oudste stadje van Denemarken en de Domkerk wordt omringd door oude huizen, smalle straatjes, stegen, bomen en water. Vakantiepark Ribe Byferie is in dezelfde stijl gebouwd. Vanuit het park loopt u zo het stadje in met terassen en leuke winkels. Het Ribe VikingeCenter is een leerzaam openluchtmuseum rondom

€ 76,00

lees verder

Denemarken Jutland Ribe
Product
 

Vakantiepark Lalandia Søndervig

Lalandia Søndervig is de jongste telg in de Lalandia familie. Bent u op zoek naar een luxe accommodatie aan de Deense westkust, dan is Lalandia een prima keuze. Hier geniet u van een vakantie aan zee en bij het ontwerp hebben de architecten rekening gehouden met de omgeving van strand en duinen. Maak uitstapjes naar de grotere stad Ringkøbing, naar het WOW Park met o.a. klimtouwen in Skjern, het Vikingendorp in Bork en naar Legoland in Billund.

€ 231,00

lees verder

Denemarken Jutland Ringkøbing
Product
 

Vakantiepark Lalandia Billund

Lalandia Billund is onlosmakelijk verbonden met Legoland Billund. De comfortabele, luxe woningen liggen op loopafstand van een van de meest bezochte pretparken van Europa. Het overdekte speelparadijs Monky Tonky Land en het waterpark Aquadome™ met glijbanen, jacuzzi's en kinderbaden zorgen voor eindeloos veel speelplezier. Daarnaast biedt het park veel sport- en speelfaciliteiten, restaurants en bars. Bij Lalandia weten ze wat vakantie is. Je tickets voor Legoland (geopend vanaf begin april tot eind oktober) kun je ter plaatse aanschaffen of online.

€ 261,00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Product
 

Lalandia Sondervig

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij Lalandia Sondervig

€ 820,00

lees verder

Denemarken Jutland Sondervig
Product
 

Skærbæk Holiday Center

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij Skærbæk Holiday Center

€ 550,00

lees verder

Denemarken Jutland Skaerbaek
Product
 

LEGOLAND®

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij LEGOLAND®

€ 750,00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Product
 

Lalandia® Billund

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij Lalandia® Billund

€ 631,00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Product
 

Skallerup Seaside Resort

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij Skallerup Seaside Resort

€ 1.036,00

lees verder

Denemarken Jutland Hjorring
Product