user_mobilelogo

Hotel Porto Skala

Porto Skala Hotel Village is een kleurrijke accommodatie welke rustig gelegen is met prachtig uitzicht op zee. De unieke ligging met uitzicht op een prachtig baaitje met een strandje geeft het ultieme vakantiegevoel. Het Porto Hotel Village is gelegen op ca. 3 kilometer van het centrum van Skala. Hier vind je ook de meest dichtbij gelegen winkeltjes. Het strand ligt op ca. 70 meter en bestaat uit kiezels. Op gezette tijden biedt het hotel een gratis shuttle service van het hotel naar het centrum van Skala en terug.

€ 778,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Skala
Product
 

Hotel Louis Apostolata Island Resort Spa

Hotel Louis Apostolata Island Resort & Spa is werkelijk een ontzettend mooi hotel. De mooie uitzichten en de luxe die het uitstraalt bezorgd je vast en zeker al direct een heerlijk vakantiegevoel. Wil je graag naar het zandstrand? Een shuttlebus rijdt een aantal keer per dag naar het strand zodat je daar een heerlijke dag zult hebben. Tevens is er een shuttlebus naar het centrum. Is sporten je perfecte ontspanning? Sla dan eens een balletje op de tennisbaan, of een potje tafeltennis, altijd leuk! Geniet van je vakantie in dit complete hotel!

€ 1.072,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Skala
Product
 

Louis Apostolata Resort and Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij Louis Apostolata Resort and Spa

€ 1.052,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Skala
Product
 

Hotel Tesoro Blu adults only

Het Tesoro Blu Hotel & Spa ziet er schitterend uit, de inrichting is stijlvol en heeft een minimalistisch design. De omgeving is schilderachtig en daar geniet je heerlijk van aan het zwembad. Ontspannen, in de relaxstand en niets hoeven, dat is vakantie vieren. Ondertussen geniet je van het mooie uitzicht over de Ionische Zee en kun je ook zo het strand op wandelen. De hotelkamers zijn met veel aandacht ingericht en voorzien van fijne faciliteiten. 's Morgens staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar, zodat je je dag vol energie kunt beginnen.

€ 1.043,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Skala
Product
 

Tesoro Blu

8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij Tesoro Blu

€ 1.022,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Skala
Product