user_mobilelogo

Mouikis Sun Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Lakithra? Appartement Mouikis Sun Village is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 20 reizigers beoordelen Appartement Mouikis Sun Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Mouikis Sun Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Mouikis Sun Village vandaag nog!

€ 519,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Liberatos Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Lassi? Appartement Liberatos Village is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 693 reizigers beoordelen Appartement Liberatos Village gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Liberatos Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Liberatos Village vandaag nog!

€ 1.092,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Porto Skala

Verblijven in een aangename accommodatie in Skala Kefalonia? Hotel Porto Skala is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 51 reizigers beoordelen Hotel Porto Skala gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Porto Skala, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Porto Skala vandaag nog!

€ 500,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Avithos Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Svoronata? Hotel Avithos Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 80 reizigers beoordelen Hotel Avithos Resort gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Avithos Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Avithos Resort vandaag nog!

€ 723,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Sea View Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Lassi? Appartement Sea View Village is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 46 reizigers beoordelen Appartement Sea View Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Sea View Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Sea View Village vandaag nog!

€ 523,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Studio Saoulas

Verblijven in een aangename accommodatie in Lourdas? Studio Saoulas is een comfortabel 2-sterren studio, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Studio Saoulas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Studio Saoulas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Studio Saoulas vandaag nog!

€ 597,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Lassi

Verblijven in een aangename accommodatie in Lassi? Aparthotel Lassi is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 72 reizigers beoordelen Aparthotel Lassi gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Lassi, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Lassi vandaag nog!

€ 613,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Naftilos Studios

Verblijven in een aangename accommodatie in Lourdas? Appartement Naftilos Studios is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 28 reizigers beoordelen Appartement Naftilos Studios gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Naftilos Studios, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Naftilos Studios vandaag nog!

€ 464,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Aenos

Verblijven in een aangename accommodatie in Argostoli? Hotel Aenos is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 72 reizigers beoordelen Hotel Aenos gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aenos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Aenos vandaag nog!

€ 700,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Agios Gerasimos Studios

Verblijven in een aangename accommodatie in Lourdas? Appartement Agios Gerasimos Studios is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6 reizigers beoordelen Appartement Agios Gerasimos Studios gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Agios Gerasimos Studios, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Agios Gerasimos Studios vandaag nog!

€ 793,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Thalassa Boutique Kefalonia

Verblijven in een aangename accommodatie in Lassi? Hotel Thalassa Boutique Kefalonia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 124 reizigers beoordelen Hotel Thalassa Boutique Kefalonia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Thalassa Boutique Kefalonia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Thalassa Boutique Kefalonia vandaag nog!

€ 1.080,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Apollonion Asterias Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Lixouri? Hotel Apollonion Asterias Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 210 reizigers beoordelen Hotel Apollonion Asterias Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Apollonion Asterias Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Apollonion Asterias Resort en Spa vandaag nog!

€ 939,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Apostolata Island Resort Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Skala Kefalonia? Hotel Apostolata Island Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 199 reizigers beoordelen Hotel Apostolata Island Resort en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Apostolata Island Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Apostolata Island Resort en Spa vandaag nog!

€ 906,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Astra Village en Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Svoronata? Aparthotel Astra Village en Suites is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 125 reizigers beoordelen Aparthotel Astra Village en Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Astra Village en Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Astra Village en Suites vandaag nog!

€ 602,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Stefanos

Verblijven in een aangename accommodatie in Lourdas? Appartement Stefanos is een comfortabel 2-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 10 reizigers beoordelen Appartement Stefanos gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Stefanos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Stefanos vandaag nog!

€ 605,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Kefalonia Luxury Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Argostoli? Hotel Kefalonia Grand Luxury Boutique is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 113 reizigers beoordelen Hotel Kefalonia Grand Luxury Boutique gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Kefalonia Grand Luxury Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kefalonia Grand Luxury Boutique vandaag nog!

€ 1.736,00

lees verder

Kefalonia
Product
 

Asteris

8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij Asteris

€ 470,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Skala
Product
 

Camping Karavomilos Beach

Camping Karavomilos Beach in Sami. Op loopafstand van gezellig plaatsje Sami. Zwembad met ligbedden.

lees verder

Griekenland Kefalonia Sami
Product
 

Hotel Summery

Hotel Summery in Lixouri is een authentiek Grieks hotel, waar de familie er alles aan doet om het hun gasten volledig naar hun zin te maken. De uitstekende faciliteiten van het hotel helpen daar goed bij. De kamers zijn eenvoudig, maar comfortabel ingericht, allemaal met prachtig uitzicht op zee. Elke ochtend wordt er een ontbijt geserveerd en het zwembad biedt een ideale verfrissing op warme dagen. Onder de schaduwrijke palmbomen, direct aan het strand compleet met turquoise zee, kun je helemaal tot rust komen. Kies gewoon een ligbedje uit en geniet van de serene omgeving.

Niet alleen het strand, maar ook het gezellige centrum van Lixouri ligt op korte afstand van het hotel. Na een wandeling langs de haven, kies je de mooiste plek uit op een gezellig terras. Hier kun je ontspannen en proosten met een glaasje op een onvergetelijke vakantie. Yamas!

€ 647,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Lixouri
Product
 

Argile Resort Spa

Ontdek het gerenoveerde hotel Argile. Ver weg van alle drukte kom je hier volledig tot rust en kun je weer helemaal opladen. Het prachtige Xi Beach ligt voor de deur. Wat dit strand uniek maakt, is het opvallende roodachtige zand dat afkomstig is van de minerale rijke klei in het gebied. Het is heerlijk om de dag te beginnen met een wandeling langs het strand. Daarna kun je direct aanschuiven voor een heerlijk ontbijt. Ook geniet je hier op en top van hotelkamers die ingericht zijn in een rustieke stijl en warme sfeer. Aan elk detail is gedacht.

Of je de dag doorbrengt aan het zwembad op een ligbed of op pad gaat met eventueel een huurauto; aan het einde van de dag staat het vriendelijke personeel weer voor je klaar met een overheerlijk dinerbuffet. Tussendoor kun je ook genoeg eten en drinken, want dankzij het all inclusive programma heb je hier helemaal geen omkijken meer naar. Nog wat energie over? Sla een balletje op de Padelbaan of maak gebruik van de fitness in de openlucht. Laat je verrassen door de perfecte combinatie van luxe, ontspanning en culinaire verwennerij tijdens jouw verblijf in hotel Argile.

€ 905,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Xi Beach
Product
 

Hotel Méditerranée

In Hotel Méditerranée weten ze wat vakantie is! De jarenlange ervaring van het attente personeel zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt. Je zit eerste rang aan het prachtige zandstrand en geniet elke dag van een mooie zonsondergang. Het ontbijt is lekker uitgebreid en dat is een fijn begin van de dag. Hierna kun je alle kanten op. Heerlijk relaxen bij het zwembad of op het strand met uitzicht over de turquoise zee. Of ga je naar de gezellige badplaats Lassi? Je wandelt er zo naar toe en je hebt de restaurants voor het uitzoeken. Geniet en kom met mooie herinneringen thuis!

€ 838,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Lassi
Product
 

Hotel Louis Apostolata Island Resort Spa

Hotel Louis Apostolata Island Resort & Spa is werkelijk een ontzettend mooi hotel. De mooie uitzichten en de luxe die het uitstraalt bezorgd je vast en zeker al direct een heerlijk vakantiegevoel. Wil je graag naar het zandstrand? Een shuttlebus rijdt een aantal keer per dag naar het strand zodat je daar een heerlijke dag zult hebben. Tevens is er een shuttlebus naar het centrum. Is sporten je perfecte ontspanning? Sla dan eens een balletje op de tennisbaan, of een potje tafeltennis, altijd leuk! Geniet van je vakantie in dit complete hotel!

€ 925,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Skala
Product
 

Appartementen Vivi's

De Secrets Appartementen Vivi's hebben een geweldige ligging tussen de natuur en de bergen. De vergezichten zijn schitterend! Aan de linkerkant zie je nog net de baai liggen en het is 5 minuten lopen naar het Griekse dorpje Agia Efimia; hier zijn de baai en het bijbehorende haventje van dichtbij te bewonderen. En wat zijn hier leuke en lokale eettentjes te vinden zeg... Met zoveel water om je heen is het ook echt een locatie waarbij het erg leuk is om een bootje te huren: een rustgevend uitje door het groene Kefalonia!

De sfeer die er heerst in Appartementen Vivi's is huiselijk te noemen en een opvallende verschijning met haar pastelkleurige voorkomen. De appartementen zijn met liefde ingericht en met veel hout typisch Grieks te noemen. Aan het zwembad is het volop genieten; de uitzichten over de groene heuvels laten je hoogstwaarschijnlijk even wegdromen. Een echte
eyecatcher hier is de authentieke stenen oven, welke nog steeds in gebruik is.

Appartementen Vivi's is een goede uitvalbasis om het eiland te verkennen, bij uitstek met een huurauto. Het is gelegen vlakbij Myrtos Beach en vanuit hier rij je zo door naar het bijzonder sjieke Fiskardo met gekleurde huisjes en naar het dromerige havenplaatsje Lixouri. Ook ben je in de buurt van Melissani Lake waar je met een bootje de 'onderwereld' van Kefalonia kunt ontdekken. Je wordt hier namelijk door een soort tunnel geleid. Erg mooi om te zien!

€ 462,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Agia Efimia
Product
 

Louis Apostolata Resort and Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij Louis Apostolata Resort and Spa

€ 874,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Skala
Product
 

Appartementen Andrew

Appartementen Andrew ligt in de buurt van het leuke plaatsje Lassi en hier vind je ook het strand. Andrew heeft een eigen zwembad waar je heerlijk kunt genieten en ontspannen in de zon. Alle appartementen zijn netjes ingericht een voorzien van een balkon of terras. In de kitchenette kun je een kleine maaltijd bereiden of kies uit het ruime aanbod aan restaurants, tavernes en bars in Lassi.

€ 427,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Lassi
Product
 

Mouikis Sun Village

8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij Mouikis Sun Village

€ 600,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Lakythra
Product
 

Hotel Porto Skala

Porto Skala Hotel Village is een kleurrijke accommodatie welke rustig gelegen is met prachtig uitzicht op zee. De unieke ligging met uitzicht op een prachtig baaitje met een strandje geeft het ultieme vakantiegevoel. Het Porto Hotel Village is gelegen op ca. 3 kilometer van het centrum van Skala. Hier vind je ook de meest dichtbij gelegen winkeltjes. Het strand ligt op ca. 70 meter en bestaat uit kiezels. Op gezette tijden biedt het hotel een gratis shuttle service van het hotel naar het centrum van Skala en terug.

€ 564,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Skala
Product
 

12 daagse rondreis Ionische eilanden

12-daagse rondreis Ionische eilanden

€ 1.365,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Alykes
Product
 

Appartementen Galini

Bij appartementen Galini kun je ongestoord genieten van je vakantie! De appartementen liggen in een rustige omgeving. Het centrum van Lassi is goed bereikbaar te voet en voor de echte wandelaars is er een leuke wandelroute naar de hoofdstad van Kefalonia; Argostoli! Loop door de gezellige straatjes en dompel je onder in de Griekse cultuur. Kortom bij appartementen Galini zit je aan het goede adres voor een ontspannen vakantie met een prachtig uitzicht!

€ 569,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Lassi
Product
 

Dionysos Village Resort

Een prachtig uitzicht over de zee en schilderachtige zonsondergangen; in Dionysos Village Resort word je iedere dag getrakteerd op indrukwekkend natuurschoon. De ligging bovenop een heuvel, geeft je het gevoel op de eerste rij te zitten van al dit moois. Bovendien is het er heerlijk rustig, waardoor je batterijtje binnen no time weer is opgeladen. Kortom, dit is een heerlijk vakantieadres om bij te komen en uit te rusten.

Vlak bij ligt het sfeervolle en levendige plaatsje Lassi. Hier kun je naartoe om leuke souvenirs te kopen, een terrasje te pakken of uitgebreid te lunchen of dineren in een authentieke (vis)taverne. Blijf je liever op het resort? Strijk dan neer op een bedje bij het zwembad, maak een wandeling door de tuin waar van alles groeit en bloeit of bestel een glas biologische wijn uit eigen wijngaard. Het leven is hier goed, heel goed.

€ 638,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Lassi
Product
 

Hotel Apollonion Asterias Resort Spa

In Hotel Apollonion Asterias Resort & Spa kun je zorgeloos genieten van alle luxe en comfort. Het moderne hotel ligt dicht bij het populaire Xi Beach; beroemd vanwege het langgerekte goudgele zand. Je zonnige stranddagen kun je hier in stijl vieren, waarbij je bij terugkomst steeds weer in een oase van rust aankomt. Het resort bestaat uit 2 delen; Apollonion en Asterias. Het Asterias deel heeft een eigen zwembad en restaurant, terwijl het Apollonion wat meer actief vermaak biedt met onder andere een splashpool voor de kinderen. Als gast kun je gebruik maken van al deze faciliteiten.

In dit vijfsterren hotel kun je heerlijk relaxen aan het mooie en grote zwembad, of genieten van de heerlijke gerechten die geserveerd worden in het La Primavera, La Pergola restaurant of Trattoria Oliva. De smakelijke Griekse en Mediterrane gerechten worden hier vers klaargemaakt door de koks. Je favoriete cocktail kun je bestellen aan de poolbar, met het geluid van de waterval op de achtergrond en uitkijkend over de groene tuin.

De charmante kamers zijn van alle gemakken voorzien en zeer comfortabel te noemen. Wil je echt helemaal ontspannen? Dan is het prachtige Health & Spa wellnesscenter een absolute aanrader. Hier kom je, voor zover je dat nog niet was, zeker tot rust! Bij mooi weer is er ook een openluchtbioscoop, waarbij je in een sfeervolle setting films kunt kijken. Hou je van kunst? Dan is er voor de liefhebbers zelfs een kleine kunstgalerij te vinden met bijzondere schilderijen en kunstwerken.

€ 706,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Xi Beach
Product
 

Appartementen Christina Studio's

Appartementen Christina Studio's valt niet in één woord te omschrijven. Zijn het de mooie bloemen, de knusse sfeer, de groene omgeving? Of misschien toch de perfecte ligging aan het prachtige zandstrand waar je lekker kunt relaxen? Wat het ook is, het zijn allemaal ingrediënten om tot rust te komen. Dit wordt genieten. De eigenaren heten je graag welkom en bij aankomst staat er een flesje Retsina, een typisch Grieks drankje, en een flesje water voor je klaar.

Binnen een paar stappen sta je met je voeten in het heerlijke zand. Het strand is nog bijna door niemand ontdekt, waardoor het soms net lijkt alsof je een eigen privéstrand hebt. Het knusse centrum van Lourdas is ook niet ver weg. Hier vind je leuke restaurantjes en bars.

Een gouden tip? Huur voor een dag een scooter of auto om het mooie Kefalonia op je eigen manier te verkennen. Ga bijvoorbeeld eens langs de schitterende kustlijn van het eiland. Je vindt hier veel baaitjes met prachtige zandstranden. Van het strand Myrtos wordt gezegd dat het het mooiste strand van heel Griekenland is. Het contrast van het turquoise water en de groene bergen is echt geweldig!

€ 527,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Lourdas
Product
 

Celestial All Suites

8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij Celestial All Suites

€ 1.208,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Mousata
Product
 

Hotel Lassi

Hotel Lassi is een modern ingericht complex en op misschien wel een van de mooiste plekjes van het eiland. Hier staat gastvrijheid voorop, want de vriendelijke familie zal je hier met open armen ontvangen. Wat hier ook zeker opvalt is de rust; je kunt hier echt het 'lekker weg' gevoel ervaren. En met het strand op slechts een paar minuten lopen en het centrum op loopafstand, is de levendigheid altijd op te zoeken.

Het complex bestaat uit 3 gebouwen die zijn verspreid rondom de grote tuin. Tussen de planten en bloemen kun je uitermate goed ontstressen rondom het zwembad, waarbij er voor de kinderen een apart kindergedeelte is. Ideaal, zodat je zelf even weg kunt dromen op een ligbedje op het zonneterras. Na een heerlijke dag zijn de appartementen tevens voorzien van een balkon, zodat je nog even kunt nagenieten met meestal prachtige uitzichten over het zwembad of de zee.

's Ochtends geniet je hier van een lekker ontbijtje. Liever zelf iets halen in een supermarktje? Kies dan voor de logies optie van Appartementen Lassi.

€ 692,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Lassi
Product
 

Hotel Princess

Het sfeervolle Hotel Princess is een leuk adres voor je vakantie op het prachtige eiland Kefalonia! Je kunt genieten van de mooie uitzichten en fijne faciliteiten. Kom helemaal tot rust terwijl je aan de rand van het zwembad zit of loop in een paar passen naar het zandstrand voor een heerlijke stranddag en de azuurblauwe zee. Dat wordt genieten in dat Griekse zonnetje!

Ook ben je slechts 200 meter verwijderd van het centrum van Lassi. Hier vermaak je je de hele dag. Lassi is een badplaats met een zandstrand en een winkelstraat. Aan vele stranden zijn er watersportmogelijkheden, voor de actievelingen onder ons. In de winkelstraat haal je leuke souvenirs en vermeng je jezelf met de Griekse cultuur aan de gezellige bars. Zien wij jou hier snel een lekker drankje bestellen?

€ 825,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Lassi
Product
 

White Rocks

8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij White Rocks

€ 1.194,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Platis Gialos
Product
 

Saulas

8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij Saulas

€ 603,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Lourdata
Product
 

Sandy Beach

8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij Sandy Beach

€ 580,00

lees verder

Griekenland Kefalonia Svoronata
Product