user_mobilelogo

Anais Collection Hotels en Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Chrissi Akti? Hotel Anais Collection Hotels en Suites is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 83 reizigers beoordelen Hotel Anais Collection Hotels en Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Anais Collection Hotels en Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Anais Collection Hotels en Suites vandaag nog!

€ 492,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sofia

Verblijven in een aangename accommodatie in Heraklion? Hotel Sofia is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4328 reizigers beoordelen Hotel Sofia gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sofia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sofia vandaag nog!

€ 531,00

lees verder

Kreta
Product
 

Bella Elena

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Appartement Bella Elena is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 44 reizigers beoordelen Appartement Bella Elena gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Bella Elena, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Bella Elena vandaag nog!

€ 365,00

lees verder

Kreta
Product
 

Blue Sky

€ 419,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kalimera Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Piskopiano? Appartement Kalimera Village is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Appartement Kalimera Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Kalimera Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Kalimera Village vandaag nog!

€ 413,00

lees verder

Kreta
Product
 

Village Heights Golf Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Village Heights Golf Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 176 reizigers beoordelen Hotel Village Heights Golf Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Village Heights Golf Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Village Heights Golf Resort vandaag nog!

€ 572,00

lees verder

Kreta
Product
 

Marilisa

€ 646,00

lees verder

Kreta
Product
 

Coral

€ 563,00

lees verder

Kreta
Product
 

Fevro

€ 463,00

lees verder

Kreta
Product
 

Pelagia Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Pelagia? Hotel Pelagia Bay is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 629 reizigers beoordelen Hotel Pelagia Bay gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pelagia Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Pelagia Bay vandaag nog!

€ 478,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kristalli

Proef hier de Griekse cultuur en beleef een uitstekende zonvakantie bij het 3-sterrenhotel van Kristalli! De familie die het hotel runt, doet er alles aan om je een onvergetelijke tijd te laten beleven. Samen met je partner geniet je hier van de zon, het hotel en het gezellige kustplaatsje Malia. Overdag vertoef je heerlijk in de zon en wissel je het ligbed af met het zwembad. Voor al je kleine snacks en drankjes kun je terecht bij de bar. Of geniet samen van een koffiemomentje bij de sfeervolle koffiewinkel. En 's avonds kies je om wat lekkers eten in het hotel of een bezoek te brengen aan het levendige Malia. Binnen loopafstand vind je hier allerlei heerlijke restaurants, gezellige bars en uitgaansgelegenheden. Ook is het strand op loopafstand, zodat je in alle gemak het hotelzwembad inruilt voor de zalige kust. Laat het hotel je verwelkomen in de huiselijke kamers, die je van al jouw behoeftes voorzien. Boek jouw weekje opladen bij Hotel Kristalli!

€ 411,00

lees verder

Kreta
Product
 

Dia

Verblijven in een aangename accommodatie in Piskopiano? Appartement Dia is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6 reizigers beoordelen Appartement Dia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Dia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Dia vandaag nog!

€ 360,00

lees verder

Kreta
Product
 

Aphea Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolymbari? Appartement Aphea Village is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 32 reizigers beoordelen Appartement Aphea Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Aphea Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Aphea Village vandaag nog!

€ 495,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sylvia

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Appartement Sylvia is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 66 reizigers beoordelen Appartement Sylvia gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Sylvia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Sylvia vandaag nog!

€ 378,00

lees verder

Kreta
Product
 

Lotus

Verblijven in een aangename accommodatie in Kato Daratso? Aparthotel Lotus is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 53 reizigers beoordelen Aparthotel Lotus gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Lotus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Lotus vandaag nog!

€ 780,00

lees verder

Kreta
Product
 

Bellos

€ 401,00

lees verder

Kreta
Product
 

Esperides Crete

Verblijven in een aangename accommodatie in Koutouloufari? Hotel Esperides Resort Crete is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 63 reizigers beoordelen Hotel Esperides Resort Crete gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Esperides Resort Crete, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Esperides Resort Crete vandaag nog!

€ 723,00

lees verder

Kreta
Product
 

Palm Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Sissi? Hotel Palm Bay is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1789 reizigers beoordelen Hotel Palm Bay gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Palm Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Palm Bay vandaag nog!

€ 516,00

lees verder

Kreta
Product
 

Koni Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Aparthotel Koni Village is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 127 reizigers beoordelen Aparthotel Koni Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Koni Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Koni Village vandaag nog!

€ 467,00

lees verder

Kreta
Product
 

Galeana Mare

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Aparthotel Galeana Mare is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 26 reizigers beoordelen Aparthotel Galeana Mare gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Galeana Mare, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Galeana Mare vandaag nog!

€ 474,00

lees verder

Kreta
Product
 

Ibiscos Garden

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Ibiscos Garden is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 62 reizigers beoordelen Hotel Ibiscos Garden gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ibiscos Garden, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Ibiscos Garden vandaag nog!

€ 525,00

lees verder

Kreta
Product
 

La playa Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Aparthotel La playa Beach is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 65 reizigers beoordelen Aparthotel La playa Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel La playa Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel La playa Beach vandaag nog!

€ 432,00

lees verder

Kreta
Product
 

Nikolas Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Appartement Nikolas Villas is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 265 reizigers beoordelen Appartement Nikolas Villas gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Nikolas Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Nikolas Villas vandaag nog!

€ 375,00

lees verder

Kreta
Product