user_mobilelogo

Las Casitas de Tijarafe inclusief huurauto

Las Casitas de Tijarafe bestaat uit vier huisjes die omgeven zijn door prachtige natuur. Er is een zwembad waarin je op de warmste momenten van de dag even kunt afkoelen. Daarna droog je weer op, op het terras in het zonnetje. Dit terras is overigens ook perfect om samen gezellig iets te drinken en te proosten op de vakantie. Of zorg voor een lekkere maaltijd en geniet ervan in de buitenlucht. Las Casitas de Tijarafe hebben ook nog eens zeezicht, dat wordt dus extra genieten op dit mooie, unieke plekje.

€ 659,00

lees verder

Spanje La Palma Tijarafe
Product
 

Villa Don Pedro

Villa Don Pedro is een fijn adresje voor een heerlijke vakantie op het prachtige La Palma. Deze traditionele villa ligt in een hele mooie omgeving, perfect om kennis te maken met dit bijzondere eiland. In de tuin kun je zelfs genieten van de schitterende zonsondergang! En eigenaar Pedro vertelt je graag welke plekken je gezien moet hebben.

De villas zijn typisch Canarisch ingericht en je vindt er alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf. Je kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld iedere dag iets lekkers klaar te maken in je eigen keuken. Proosten met een koel drankje kan op je eigen terras. Bovendien is er een zwembad voor een frisse duik en een tuin waar je kunt genieten van de rust, het zonnetje en al het moois om je heen.

€ 824,00

lees verder

Spanje La Palma Tijarafe
Product
 

Casitas de Tijarafe

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Casitas de Tijarafe

€ 732,00

lees verder

Spanje La Palma Tijarafe
Product
 

Casa Angela inclusief huurauto

Casa Angela is een fijn adresje op het prachtige La Palma. De villa bestaat uit twee slaapkamers en een woonkamer en is netjes ingericht.

Ontdek het mooie eiland: wandel door de schitterende natuur, bezoek de mooie hoofdstad Santa Cruz en bewonder de stranden met zwart lava-zand. Iedere dag kom je daarna weer thuis in je comfortabele villa. Geniet hier van een zelfklaargemaakte maaltijd en sluit de dag af met een lekker glaasje wijn op je eigen patio.

€ 695,00

lees verder

Spanje La Palma Tijarafe
Product
 

Finca Casa Jardín

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Finca Casa Jardín

€ 747,00

lees verder

Spanje La Palma Tijarafe
Product
 

Villa Las Palmeras

Villa Las Palmeras is een leuk en pittoresk adresje voor een heerlijke vakantie op het schitterende eiland La Palma. De villa is ingericht met veel houten details en in de stijl die zo typerend is voor La Palma. Relaxen kan hier goed bij het zwembad met uitzicht over de omgeving en in de verte zie je ook nog eens de zee! Met de auto ben je zo op andere leuke plekjes van het prachtige eiland en bij terugkomst kun je samen genieten van een zelf klaargemaakte maaltijd of de barbecue aansteken.

€ 712,00

lees verder

Spanje La Palma Tijarafe
Product
 

Appartementen Finca Casita Jardin inclusief huurauto

Finca Casita Jardin is een pittoresk Secrets adresje op La Palma. De appartementen bevinden zich in twee charmante gebouwtjes in een werkelijk prachtige omgeving. Wat een fantastisch uitzicht over zee én over het bijzondere landschap van La Palma heb je hier toch... In deze unieke omgeving kun je met volle teugen genieten van een welverdiende vakantie.

De grote tuin met fruitbomen die om de appartementen heen ligt is gemoedelijk en prima voor een wandelingetje. Droom de rest van de dag weg bij het zwembad en doe even helemaal niets, heerlijk! 's Avonds is het erg fijn om samen op het balkon te eten of gezellig een glaasje wijn te drinken. Als je op tijd bent, zie je de zon langzaam in de zee zakken, een betoverend gezicht. En dan is de eigenaresse van Finca Casita Jardin ook nog eens zeer vriendelijk en doet er werkelijk alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit begint al direct bij aankomst: dan krijg je een schaal met fruit en een flesje wijn. Dat is altijd leuk!

Finca Casita Jardin ligt in een erg rustige omgeving, maar na een klein stukje rijden ben je in Los Llanos. Bezoek hier eens de markt die van maandag tot zaterdag wordt gehouden in de hallen op de Plaza de Mercado. Daarnaast vind je hier verschillende winkeltjes, terrasjes en goede restaurants. Ook de restaurantjes bij Tijarafe zijn top!

€ 663,00

lees verder

Spanje La Palma Tijarafe
Product