user_mobilelogo

B B Bloemenweelde

Bed & Breakfast Bloemenweelde ligt in Kortrijk, vlak bij het historische centrum van deze Belgische stad. In het Bed & Breakfast kunt u genieten van uw welverdiende rust.

€ 76,00

lees verder

België Leiestreek Kortrijk
Product
 

Elckerlyck Inn Hotel

Het Elckerlyck Inn Hotel is een rustig familiehotel in het Belgische plaatsje Rollegem, nabij Kortrijk. Overnacht in een comfortabele kamer en adem de middeleeuwse sfeer in van Kortrijk.

€ 110,00

lees verder

België Leiestreek Kortrijk Rollegem
Product
 

B B De Zoete Kers

B&B De Zoete Kers ligt in de Leiestreek in het landelijke dorpje Wakken in West-Vlaanderen. Kom tot rust in deze 4-sterren Bed & Breakfast met sauna en maak fietstochten in de groene omgeving.

€ 66,67

lees verder

België Leiestreek Wakken
Product
 

Salons Cortina

Salons Cortina ligt in Wevelgem in West-Vlaanderen. Bezichtig hier de neo-romaanse Sint-Hilariuskerk of maak een uitstapje naar het nabijgelegen centrum van Kortrijk om gezellig te winkelen.

€ 89,00

lees verder

België Leiestreek Wevelgem
Product
 

Value Stay Menen

Aparthotel Ambassador Hotel Menen ligt in het Belgische Menen tegen de Franse grens. In dit ruime familiehotel bevind je je op loopafstand van het marktplein.

€ 53,00

lees verder

België Leiestreek Menen
Product
 

Van der Valk Hotel Drongen Gent

Van der Valk Hotel Drongen-Gent ligt in het gezellige dorp Drongen aan de rand van Gent. Leer vanaf hier Gent kennen. Ga lekker winkelen, bekijk de historische gebouwen en bezoek een museum.

€ 85,00

lees verder

België Leiestreek Drongen
Product
 

D Hotel

D-Hotel in het Belgische Kortrijk heeft een moderne, maar toch authentieke uitstraling. Bewonder de prachtige monumenten of kom tot adem in de schitterende Rozentuin in de stad.

€ 85,00

lees verder

België Leiestreek Kortrijk
Product
 

Auberge du Pêcheur

In het Belgische Sint-Martens-Latem ligt het luxe boutique hotel Auberge du Pêcheur. Het hotel ligt op 20 minuten rijden van de sfeervolle stad Gent.

€ 89,00

lees verder

België Leiestreek Sint Martens Latem
Product
 

Van der Valk Gent Nazareth

Van der Valk Gent-Nazareth vind je op slechts 20 minuten rijden met de auto van Gent. Bewonder de mooie bezienswaardigheden en maak een uitstapje naar Brugge.

€ 54,00

lees verder

België Leiestreek Nazareth
Product