user_mobilelogo

Résidence Neige et Soleil

Résidence Neige et Soleil (MMV) is gelegen in Les Deux Alpes. Deze résidence ligt op slechts 100 meter afstand van het centrum en 200 meter van de 1e skilift. Na een intensieve skidag kun je makkelijk aanschuiven in een van de gezellige barretjes en/of restaurants in het centrum. Een ideale ligging dus!De résidence heeft een receptie met zithoek, gratis Wi-Fi, skiberging en een parkeergarage. In de wellness kun je heerlijk tot rust komen met o.a. een hammam, sauna en zwembad. Tegen betaling is het ook mogelijk om massages bij te boeken. De appartementen hebben een moderne, stijlvolle inrichting. In de woonkamer staat er een bedbank geschikt voor 2 personen en een flatscreen tv. De open keuken beschikt over een keramische kookplaat, magnetron, koelkast, vaatwasser, oven, Nespresso koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker. De meeste appartementen hebben een balkon. De slaapkamers in de appartementen beschikken over een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. In de hieronder genoemde cabines staat altijd een stapelbed.Summit Travel biedt de volgende appartementen aan: 2-kmr (max. 4 pers): 1 slaapkamer, 1 badkamer (41-42m2) 2-kmr (max. 6 pers) cabine, geen balkon: 1 slaapkamer, cabine, 2 badkamers (48m2) 2-kmr (max. 6 pers) cabine: 1 slaapkamer, cabine, 2 badkamers (43-54m2) 3-kmr (max. 8 pers) cabine: 2 slaapkamers, cabine, 2 badkamers (53-68m2) 3-kmr (max. 8 pers) cabine, premium: 2 slaapkamers, cabine, 2 badkamers (62m2) 4-kmr (max. 8 pers): 3 slaapkamers, 2 badkamers (62-69m2) 4-kmr (max. 8 pers) premium: 3 slaapkamers, 3 badkamers (63m2) 5-kmr (max. 10 pers) cabines: 2 slaapkamers, 2 cabines, 3 badkamers (72m2) 4-kmr (max. 10 pers) cabine: 3 slaapkamers, cabine, 3 badkamers (88m2) 4-kmr (max. 10 pers) cabine premium: 3 slaapkamers, cabine, 3 badkamers (98m2) Het verblijf in Résidence Neige et Soleil (MMV) is op basis van logies.

€ 308,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Le Panda

Maximaal 14 personen, 6 slaapkamers, 6 badkamers (ca. 210 m2) In Les Deux Alpes vind je het luxe Chalet Le Panda (Odalys). Het chalet bevindt zich in een nieuw appartementencomplex op een gunstige locatie. Je dag op de piste begint bij de Jandri Express I, gelegen op ca. 750 meter afstand. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis shuttle bus service die stopt op 250 meter van de chalets. Het centrum is op loopafstand en beschikt over voldoende après-ski, restaurants en winkels. De chalets hebben capaciteit voor maximaal 14 personen. Dit chalet heeft zes slaapkamers, allen met een eigen badkamer, toilet en televisie. Er zijn 5 slaapkamers met een tweepersoonsbed (160cm) en er is één slaapkamer met twee stapelbedden. Je vind er verder een knusse woonkamer met televisie en een openhaard. Ook kan je ontspannen in de hottub op het terras of in de privé sauna. De keuken is uitgerust met oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, raclette apparaat, koffiezetapparaten, broodrooster en kookplaat. Overige faciliteiten zijn een skikamer met schoenendroger en een bijkeuken met wasmachine en droger. De Wi-Fi is gratis en per chalet zijn er drie overdekte parkeerplaatsen inbegrepen. Het totale oppervlakte van Chalet Le Panda (Odalys) is ca. 210 m2. Let op! de foto's van de binnenkant zijn van een ander chalet en is een voorbeeld. De echte foto's komen zodra bouw helemaal af is!  Het verblijf is op basis van logies.

€ 539,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Le Lynx

Maximaal 14 personen, 5 slaapkamers, 5 badkamers (ca. 180 m2)In Les Deux Alpes vind je het luxe Chalet Le Lynx (Odalys). Het chalet bevindt zich in een nieuw appartementencomplex op een gunstige locatie. Je dag op de piste begint bij de Jandri Express I, gelegen op ca. 750 meter afstand. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis shuttle bus service die stopt op 250 meter van de chalets. Het centrum is op loopafstand en beschikt over voldoende après-ski, restaurants en winkels.De chalets hebben capaciteit voor maximaal 14 personen. Dit chalet heeft 5 slaapkamers, allen met een eigen badkamer, toilet en televisie. Er zijn 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed (160cm) en er is één slaapkamer met drie stapelbedden en één slaapkamer met 2 losse bedden (90cm). Je vind er verder een knusse woonkamer met televisie en een openhaard. Ook kan je ontspannen in de hottub op het terras of in de privé sauna. De keuken is uitgerust met oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, raclette apparaat, koffiezetapparaten, broodrooster en kookplaat. Overige faciliteiten zijn een skikamer met schoenendroger en een bijkeuken met wasmachine en droger. De Wi-Fi is gratis en per chalet zijn er drie overdekte parkeerplaatsen inbegrepen. Het totale oppervlakte van Chalet Le Lynx (Odalys) is ca. 180 m2.Let op! de foto's van de binnenkant zijn van een ander chalet en is een voorbeeld. De echte foto's komen zodra bouw helemaal af is! Het verblijf is op basis van logies.

€ 524,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Le Kodiac

Maximaal 14 personen, 6 slaapkamers, 6 badkamers (ca. 250 m2)In Les Deux Alpes vind je het luxe Chalet Le Kodiac (Odalys). Het chalet bevindt zich in een nieuw appartementencomplex op een gunstige locatie. Je dag op de piste begint bij de Jandri Express I, gelegen op ca. 750 meter afstand. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis shuttle bus service die stopt op 250 meter van de chalets. Het centrum is op loopafstand en beschikt over voldoende après-ski, restaurants en winkels.De chalets hebben capaciteit voor maximaal 14 personen. Dit chalet heeft zes slaapkamers, allen met een eigen badkamer, toilet en televisie. Er zijn 5 slaapkamers met een tweepersoonsbed (160cm) en er is één slaapkamer met vier eenpersoonsbedden (90cm). Je vind er verder een knusse woonkamer met televisie en een openhaard. Ook kan je ontspannen in de hottub op het terras of in de privé sauna. De keuken is uitgerust met oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, raclette apparaat, koffiezetapparaten, broodrooster en kookplaat. Overige faciliteiten zijn een skiberging met schoenendroger en een bijkeuken met wasmachine en droger. De Wi-Fi is gratis en per chalet zijn er drie overdekte parkeerplaatsen inbegrepen. Het totale oppervlakte van Chalet Le Kodiac (Odalys) is ca. 250 m2.Let op! de foto's van de binnenkant zijn van een ander chalet en is een voorbeeld. De echte foto's komen zodra bouw helemaal af is! Het verblijf is op basis van logies.

€ 539,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet La Panthere Des Neiges

Maximaal 14 personen, 5 slaapkamers, 5 badkamers (ca. 185 m2)In Les Deux Alpes vind je het luxe Chalet La Panthere Des Neiges (Odalys). Het chalet bevindt zich in een nieuw appartementencomplex op een gunstige locatie. Je dag op de piste begint bij de Jandri Express I, gelegen op ca. 750 meter afstand. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis shuttle bus service die stopt op 250 meter van de chalets. Het centrum is op loopafstand en beschikt over voldoende après-ski, restaurants en winkels.De chalets hebben capaciteit voor maximaal 14 personen. Dit chalet heeft 5 slaapkamers, allen met een eigen badkamer, toilet en televisie. Er zijn 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed (160cm) en er is één slaapkamer met drie stapelbedden en één slaapkamer met 2 losse bedden (90cm). Je vind er verder een knusse woonkamer met televisie en een openhaard. Ook kan je ontspannen in de hottub op het terras of in de privé sauna. De keuken is uitgerust met oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, raclette apparaat, koffiezetapparaten, broodrooster en kookplaat. Overige faciliteiten zijn een skikamer met schoenendroger en een bijkeuken met wasmachine en droger. De Wi-Fi is gratis en per chalet zijn er drie overdekte parkeerplaatsen inbegrepen. Het totale oppervlakte van Chalet La Panthere Des Neiges (Odalys) is ca. 185 m2.Let op! de foto's van de binnenkant zijn van een ander chalet en is een voorbeeld. De echte foto's komen zodra bouw helemaal af is! Het verblijf is op basis van logies.

€ 524,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet L'Hermine

Maximaal 14 personen, 6 slaapkamers, 6 badkamers (ca. 260 m2) In Les Deux Alpes vind je het luxe en nieuwe Chalet L'Hermine (Odalys). Het chalet bevindt zich in een nieuw appartementencomplex op een gunstige locatie. Je dag op de piste begint bij de Jandri Express I, gelegen op ca. 750 meter afstand. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis shuttle bus service die stopt op 250 meter van de chalets. Het centrum is op loopafstand en beschikt over voldoende après-ski, restaurants en winkels. De chalets hebben capaciteit voor maximaal 14 personen. Dit chalet heeft zes slaapkamers, allen met een eigen badkamer, toilet en televisie. Er zijn 5 slaapkamers met een tweepersoonsbed (160cm) en er is één slaapkamer met vier eenpersoonsbedden (90cm). Je vind er verder een knusse woonkamer met televisie en een openhaard. Ook kan je ontspannen in de hottub op het terras of in de privé sauna. De keuken is uitgerust met oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, raclette apparaat, koffiezetapparaten, broodrooster en kookplaat. Overige faciliteiten zijn een skikamer met schoenendroger en een bijkeuken met wasmachine en droger. De Wi-Fi is gratis en per chalet zijn er drie overdekte parkeerplaatsen inbegrepen. Het totale oppervlakte van Chalet L'Hermine (Odalys) is ca. 260 m2. Let op! de foto's van de binnenkant zijn van een ander chalet en is een voorbeeld. De echte foto's komen zodra bouw helemaal af is!  Het verblijf is op basis van logies.

€ 539,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet L'Ours Polaire

Maximaal 14 personen, 6 slaapkamers, 6 badkamers (ca. 240 m2) In Les Deux Alpes vind je het luxe en nieuwe Chalet L'Ours Polaire (Odalys). Het chalet bevindt zich in een nieuw appartementencomplex op een gunstige locatie. Je dag op de piste begint bij de Jandri Express I, gelegen op ca. 750 meter afstand. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis shuttle bus service die stopt op 250 meter van de chalets. Het centrum is op loopafstand en beschikt over voldoende après-ski, restaurants en winkels. De chalets hebben capaciteit voor maximaal 14 personen. Dit chalet heeft zes slaapkamers, allen met een eigen badkamer, toilet en televisie. Er zijn 5 slaapkamers met een tweepersoonsbed (160cm) en er is één slaapkamer met vier eenpersoonsbedden (90cm). Je vind er verder een knusse woonkamer met televisie en een openhaard. Ook kan je ontspannen in de hottub op het terras of in de privé sauna. De keuken is uitgerust met oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, raclette apparaat, koffiezetapparaten, broodrooster en kookplaat. Overige faciliteiten zijn een skiberging met schoenendroger en een bijkeuken met wasmachine en droger. De Wi-Fi is gratis en per chalet zijn er drie overdekte parkeerplaatsen inbegrepen.  Let op! de foto's van de binnenkant zijn van een ander chalet en is een voorbeeld. De echte foto's komen zodra bouw helemaal af is!   Het verblijf bij Chalet L'Ours Polaire (Odalys) is op basis van logies.

€ 539,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet L'Ours Brun

Maximaal 14 personen, 6 slaapkamers, 6 badkamers (ca. 250 m2) In Les Deux Alpes vind je het luxe en nieuwe Chalet L'Ours Brun (Odalys). Het chalet bevindt zich in een nieuw appartementencomplex op een gunstige locatie. Je dag op de piste begint bij de Jandri Express I, gelegen op ca. 750 meter afstand.. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis shuttle bus service die stopt op 250 meter van de chalets. Het centrum is op loopafstand en beschikt over voldoende après-ski, restaurants en winkels. De chalets hebben capaciteit voor maximaal 14 personen. Dit chalet heeft zes slaapkamers, allen met een eigen badkamer, toilet en televisie. Er zijn 5 slaapkamers met een tweepersoonsbed (160cm) en er is één slaapkamer met vier eenpersoonsbedden (90cm). Je vind er verder een knusse woonkamer met televisie en een openhaard. Ook kan je ontspannen in de hottub op het terras of in de privé sauna. De keuken is uitgerust met oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, raclette apparaat, koffiezetapparaten, broodrooster en kookplaat. Overige faciliteiten zijn een skiberging met schoenendroger en een bijkeuken met wasmachine en droger. De Wi-Fi is gratis en per chalet zijn er drie overdekte parkeerplaatsen inbegrepen. Het totale oppervlakte van Chalet L'Ours Brun (Odalys) is ca. 250 m2. Let op! de foto's van de binnenkant zijn van een ander chalet en is een voorbeeld. De echte foto's komen zodra bouw helemaal af is!  Het verblijf is op basis van logies.

€ 539,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Les Balcons du Soleil

Résidence Les Balcons du Soleil (Goélia) is rustig gelegen in de Venosc wijk, vlakbij de vernieuwde Super Venosc skilift. De résidence is verdeeld over 2 gebouwen; Flocon d'Or ligt direct aan de piste en Prince des Ecrins ligt op 250 meter van de piste. Het centrum van Les Deux Alpes ligt op ca. 800 meter afstand en is gemakkelijk te bereiken met de shuttlebus. Qua algemene faciliteiten is er een receptie, lobby, biljarttafel, Wi-Fi, fitness en speelkamer. Er is een parkeergarage tegen betaling. Bij de receptie kun je o.a. een fondueset, raclette of spelletjes lenen. De appartementen zijn keurig ingericht en beschikken over een woonkamer met 2 slaapplaatsen, compleet ingerichte kitchenette met o.a. oven, vaatwasser, kookplaat en koelkast, een eethoek, tv, Wi-Fi (tegen betaling) en een balkon. Verder hebben de badkamers een bad of douche en een toilet. De slaapkamers zijn voorzien van 2 losse bedden; daar waar een (*) staat heeft 1 slaapkamer een stapelbed.  Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen:in Flocon D'or: studio (max. 2 pers): woonkamer met bedbank, 1 badkamer (22m2) 2-kmr (max. 4 pers): 1 slaapkamer, 1 badkamer (35m2) 3-kmr (max. 6 pers): 2 slaapkamers(*), 1 badkamer (42m2) Je verblijft in Résidence Les Balcons du Soleil (Goélia) op basis van logies.

€ 280,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence l'Ours Blanc

Résidence l'Ours Blanc (Odalys) is gelegen op een ideale locatie tegenover de Diable skilift in Les Deux Alpes. De supermarkt, restaurants, bars en winkels liggen op loopafstand (ca. 200 meter).De résidence biedt verschillende faciliteiten zoals een receptie, overdekte parkeerplaats (tegen betaling), skiberging en Wi-Fi. Verder kun je gratis gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad en de fitness of rust lekker uit in de sauna (tegen betaling).In Résidence l'Ours Blanc (Odalys) bevinden zich 60 appartementen verdeeld over 6 verdiepingen. De appartementen beschikken over een woonkamer met tv en bedbank geschikt voor 2 personen. De keuken is o.a. voorzien van een keramische kookplaat, magnetron, koelkast en vaatwasser. De badkamers hebben een bad en/of douche en toilet. In de slaapkamer staat een 2-persoonsbed of 2 enkele bedden en in de slaapnis staat een stapelbed. In het 10-persoons appartement is er ook 1 slaapkamer met een stapelbed.Summit Travel biedt de volgende typen appartementen aan: Studio (max. 2 pers): 1 badkamer (23m2) Studio (max. 4 pers): 1 slaapnis, 1 badkamer (27m2) 2-kmr (max. 4 pers): 1 slaapkamer, 1 badkamer (33m2) 2-kmr (max. 6 pers): 1 slaapkamer, 1 slaapnis, 1 badkamer (38m2) 3-kmr (max. 6 pers): 2 slaapkamers, 1 badkamer (50m2) 3-kmr (max. 8 pers): 2 slaapkamers, 1 slaapnis, 2 badkamers (60m2) 4-kmr (max. 10 pers): 3 slaapkamers, 1 slaapnis, 2 badkamers (60m2) Het verblijf is op basis van logies.

€ 332,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Le Lys

Maximaal 14 personen, 6 slaapkamers, 6 badkamers (ca. 300m2)Het luxe en ruime chalet Le Lys (Odalys) heeft een ideale ligging in Les Deux Alpes. De piste ligt op slechts 80 meter afstand. De dichtsbijzijnde skilift ligt op ca. 400 meter afstand. Het centrum van Les Deux Alpes begint op ca. 600 meter afstand van het chalet. In de buurt zijn echter ook al verschillende restaurants en winkels te vinden. Het chalet heeft een ruime woonkamer met tv en open haard. Hieraan grenzen ook het eetgedeelte en de volledig uitgeruste keuken met o.a. een inductieplaat, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster en racletteset. Na het skiën kun je heerlijk ontspannen in het verwarmde zwembad. Het materiaal kun je opbergen in de aanwezige skiberging.  Chalet Le Lys (Odalys) beschikt over 6 slaapkamers met ieder een eigen badkamer: 3 slaapkamers met 2 1-persoonsbedden 1 slaapkamer met 1 2-persoonsbed 1 slaapkamer met stapelbed 1 slaapkamer met stapelbed + 2 1-persoonsbedden Bij het chalet kun je privé parkeren. Bovendien kun je gratis gebruik maken van de Wi-Fi.Het verblijf is op basis van logies.

€ 499,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Levanna Orientale

Maximaal 12 personen, 4 slaapkamers, 4 badkamers (ca. 140 m2)Chalet Levanna Orientale (Odalys) bestaat uit twee verdiepingen en is gelegen in het noorden van Les Deux Alpes op ca. 50 meter van de skilift! Met deze lift kun je het hele gebied ontdekken of oefenen op de oefenweide. Het centrum begint op ca. 900 meter. In de buurt zijn echter ook al verschillende restaurants, bars en winkels te vinden. Naast dit chalet ligt Chalet Levanna Occidentale, geschikt voor max. 14 personen. De chalets zijn samen te boeken voor een grote groep!Chalet Levanna Orientale (Odalys) beschikt over een ruime woonkamer met televisie en open haard. Ook kun je gebruik maken van de Wi-Fi verbinding. De eetkamer heeft een gezellige tafel en grenst aan de volledig ingerichte keuken. Deze beschikt over o.a. een koelkast, vriezer, oven, magnetron, keramische kookplaat, mixer, raclette, broodrooster en koffiezetapparaat.Het chalet beschikt over 4 slaapkamers en 4 badkamers: 2 slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en een stapelbed 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed 4 badkamers en 3 toiletten (waarvan 2 aparte toiletten) Je kunt direct bij het chalet parkeren (2 parkeerplaatsen). Je kunt ook gebruik maken van de wasmachine en droger. Na een dag op de piste kun je het materiaal kwijt in de skiberging met skilockers verwarmde schoenendrogers en tot rust komen op het privé terras (ca. 20 m2).Je verblijft hier op basis van logies.

€ 387,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Les Alpages

Maximaal 8 personen, 3 slaapkamers, 2 badkamers (ca. 100 m2)Chalet Les Alpages (Odalys) bestaat uit twee woonlagen (duplex) en ligt op slechts 200 meter van het centrum met alle winkels, restaurants en bars. De eerste skilift bevindt zich op ca. 350 meter afstand. Met deze lift kun je het gehele skigebied ontdekken.Het chalet beschikt over een knusse woonkamer met televisie en houtkachel. Bovendien kun je gebruik maken van gratis Wi-Fi. De woonkamer loopt door naar de eetkamer met open keuken. De keuken beschikt over o.a. een oven, magnetron, koelkast, vriezer, keramische kookplaat, vaatwasser en raclette.Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers beschikbaar in chalet Les Alpages (Odalys): 2 slaapkamers met 2-persoonsbed 1 slaapkamer met 2 stapelbedden voor 4 personen 2 badkamers met douche en 2 toiletten Je kunt gebruik maken van de wasmachine. Het skimateriaal kun je na het skiën opbergen in de skilockers welke gelegen zijn in de skishop tegenover het chalet. Het chalet beschikt over een ruim terras (ca. 30m2) met een panoramisch uitzicht. Op ca. 50 meter van het chalet kun je je auto parkeren.Het verblijf is op basis van logies.

€ 486,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Le Sabot de Venus

Maximaal 16 personen, 8 slaapkamers, 8 badkamers (ca. 200 m2) Chalet Le Sabot de Venus (Odalys) heeft een top ligging in Les Deux Alpes. De dichtstbijzijnde lift Grand Viking (sleeplift) start zowat naast het chalet. Ook ligt het chalet in het centrum van Les Deux Alpes, met alle gezelligheid dus in de directe omgeving. Chalet Le Sabot de Venus (Odalys) heeft een woonkamer met o.a. een tv. De keuken is o.a. voorzien van oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast, vriezer, raclette, broodrooster en waterkoker. Ter ontspanning kun je terecht in de eigen jacuzzi op het ruime terras. Dit chalet beschikt over 8 slaapkamers met elk een eigen badkamer. In de slaapkamers staat een 2-persoonsbed of 2 losse bedden.  Er zijn verder nog 3 parkeerplaatsen bij het chalet en je kunt gebruik maken van de skiberging, wasmachine en Wi-Fi. Het verblijf is op basis van logies.

€ 392,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Le Pleynet

Maximaal 14 personen, 7 slaapkamers, 4 badkamers (ca. 170 m2) (met privé zwembad en sauna) Chalet Le Pleynet (Odalys) is rustig gelegen in Vénosc (*) op ca. 450 meter van de Venosc skilift! Deze brengt je naar het grote skigebied van Les Deux Alpes. In het chalet zijn 15 bedden te vinden, maar is om veiligheidsredenen geschikt voor maximaal 14 personen. Aangrenzend aan het chalet vind je Chalet La Lauze. Het chalet heeft een comfortabele woonkamer met televisie. Aansluitend bevindt zich de eetkamer met open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien met o.a. een oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte, kookplaten en zelfs een wasmachine. Verder heeft het chalet een tuin en terras. Na een gezellige dag op de piste kun je ontspannen in het verwarmde privézwembad of de sauna. Er is geen Wi-Fi beschikbaar in het chalet. De auto kun je parkeren naast het chalet. Chalet Le Pleynet (Odalys) beschikt over 7 slaapkamers en 4 badkamers. Er is 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed, 1 open slaapkamer met een 1-persoonsbed, 3 slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en 2 slaapkamers met drie 1-persoonsbedden. In het chalet vind je 3 badkamers met een douche en 1 badkamer met een bad. Verder beschikt het chalet over 5 toiletten.    Het verblijf is op basis van logies.  (*) Vénosc is een rustig dorpje vlakbij Les Deux Alpes. Als je met de auto naar Les Deux Alpes wilt gaan, dan moet je helemaal om de berg heen rijden (duur ca. 30 min). Met de Venosc skilift ben je er sneller.

€ 359,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Le Loup Lodge

Maximaal 14 personen, 7 slaapkamers, 7 badkamers (ca. 230 m2)Het zeer charmante Chalet Le Loup Lodge (Odalys) heeft een top ligging in Les Deux Alpes. De dichtsbijzijnde skilift Diable ligt op slechts ca. 200 meter afstand. Het chalet ligt in het centrum van Les Deux Alpes, met diverse restaurants en winkels in de directe nabijheid! Het chalet bestaat uit 3 verdiepingen en heeft een ruime woonkamer met tv en open haard. Hieraan grenzen ook het eetgedeelte en de volledig uitgeruste keuken met o.a. een inductieplaat, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat en racletteset. Na het skiën kun je heerlijk ontspannen in het eigen verwarmde zwembad (!) of in de sauna (!). Het materiaal kun je opbergen in de skiberging. Er is een wasmachine en droger aanwezig. Ook heeft het chalet een ruim terras. Chalet Le Loup Lodge (Odalys) beschikt over 7 slaapkamers en 7 badkamers: 2 slaapkamers met 1 2-persoonsbed, balkon 2 slaapkamers met 2 1-persoonsbedden, balkon 3 slaapkamers met 2 1-persoonsbedden elke slaapkamer heeft een en-suite badkamer met douche en toilet Bij het chalet kun je privé parkeren. Bovendien kun je gratis gebruik maken van de Wi-Fi. Kortom: alle luxe is aanwezig!Het verblijf is op basis van logies.

€ 487,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Prestige

Maximaal 14 personen, 5 slaapkamers, 5 badkamers (ca. 200 m2)Chalet Prestige (Odalys) heeft twee verdiepingen (duplex) en ligt in het zuiden van Les Deux Alpes, tegen het centrum aan. De Diable skilift ligt op slechts 250 meter afstand van het chalet! In de directe omgeving bevinden zich verschillende restaurants, bars en winkels. Het chalet heeft zelfs een eigen zwembad (4x6 meter) en sauna! Op 20 meter afstand vind je een skibushalte.Het chalet heeft een ruime, gezellige woonkamer met televisie, houtkachel en gratis Wi-Fi. De keuken is volledig uitgerust en beschikt over o.a. een kookeiland, magnetron, vaatwasser, oven, vriezer, koelkast en raclette.Chalet Prestige (Odalys) beschikt over 5 slaapkamers en 5 badkamers: 2 slaapkamers met 2x een 1-persoonsbed 2 slaapkamers met 3x een 1-persoonsbed en balkon 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en 2x een 1-persoonsbed op een mezzanine 5 badkamers en 5 toiletten Bij het chalet bevinden zich 3 privé parkeerplaatsen, op ca. 50 meter is een gratis parkeerplaats en op ca. 200 meter is tegen betaling een parkeergarage. Daarnaast beschikt het chalet over een wasmachine en droger en is er een skiberging aanwezig. Voor ontspanning kun je terecht in de sauna en het verwarmde overdekte buitenzwembad. Daarnaast is er een terras.Je verblijft hier o.b.v. logies.

€ 487,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Levanna Occidentale

Maximaal 14 personen, 5 slaapkamers, 5 badkamers (ca. 150 m2)Chalet Levanna Occidentale (Odalys) is gelegen in het noorden van Les Deux Alpes op ca. 50 meter van de skilift! Met deze lift kun je het gehele gebied ontdekken of oefenen op de oefenweide. Het centrum begint op ca. 900 meter. In de buurt zijn echter ook al verschillende winkels en restaurants te vinden. Het chalet bestaat uit 2 verdiepingen en heeft 16 bedden maar is wegens veiligheidsredenen geschikt voor max. 14 personen en beschikt over 5 slaapkamers en 5 badkamers. Naast dit chalet ligt chalet Levanna Orientale, geschikt voor max. 12 personen. De chalets zijn samen te boeken voor een grote groep!De ruime woonkamer van het chalet beschikt over een zithoek, een televisie en een open haard. De eetkamer heeft een lange tafel voor het hele gezelschap. Daarnaast is er een moderne, volledig ingerichte keuken aanwezig. Deze beschikt o.a. over een vriezer, koelkast, magnetron, oven, keramische kookplaat, broodrooster, koffiezetapparaat en raclette.Er zijn 5 slaapkamers en 5 badkamers beschikbaar in Chalet Levanna Occidentale (Odalys): 2 slaapkamers met twee 1-persoonsbedden en stapelbed 2 slaapkamers met 2-persoonsbed 1 slaapkamer met 2-persoonsbed en stapelbed 5 badkamers en 5 toiletten (waarvan 3 apart) Bij het chalet zijn 2 parkeerplaatsen waar je gratis gebruik van kunt maken. Het materiaal kan worden opgeborgen in de skiberging met verwarmde schoenendroger. Je kunt ook gebruik maken van de wasmachine en droger. Na een lange dag op de piste kun je bijkomen op het privé terras. In het chalet is gratis Wi-Fi aanwezig.Het verblijf in is op basis van logies.

€ 386,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Le Renard Lodge

Maximaal 14 personen, 6 slaapkamers, 6 badkamers (ca. 210 m2)Het chalet Le Renard Lodge (Odalys) is perfect centraal gelegen in de directe omgeving van restaurants, winkels en op slechts 200 meter van de skilift Diable in Les Deux Alpes. Een ideaal chalet om met familie of een vriendengroep te verblijven!Dit chalet bestaat uit 3 verdiepingen en beschikt over een knusse woonkamer met open haard en tv, deze bevindt zich op de eerste verdieping. Hieraan grenzen ook het eetgedeelte en de volledig uitgeruste keuken met o.a. een inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat en racletteset. Na het skiën kun je heerlijk ontspannen in de sauna of in het eigen verwarmde overkapte buitenzwembad. Ook beschikt het chalet over een terras.   Chalet Le Renard Lodge (Odalys) heeft 6 slaapkamers en 6 badkamers: 1 slaapkamer met 2 1-persoonsbedden + 1 mezzanine met 1-persoonsbed 1 slaapkamer met 2 1-persoonsbedden, balkon 3 slaapkamers met 2-persoonsbed, waarvan 1 met balkon 1 slaapkamer met 3 1-persoonsbedden, balkon Het materiaal kun je opbergen in de skiberging. Verder is er een wasmachine en bij het chalet kun je gratis parkeren. Bovendien kun je gratis gebruik maken van de Wi-Fi.Het verblijf is op basis van logies.

€ 487,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Chambertin Lodge

Maximaal 12 personen, 4 slaapkamers, 4 badkamers (ca. 130m2) Chalet Chambertin Lodge (Odalys) ligt in het hart van Les Deux Alpes. Je verblijft niet alleen dichtbij restaurants, cafés en winkels, maar ook nog eens slechts 300 meter verwijderd van de pistes en de skilift Belle Etoile. Ideaal voor wintersporters dus! Het chalet biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de bergen en het dorp! Chalet Chambertin Lodge (Odalys) biedt plaats voor 12 personen, verdeeld over vier slaapkamers en een mezzanine met tweepersoonsslaapbank. Er zijn drie slaapkamers met een tweepersoonsbed (160cm), ieder met een eigen badkamer en toilet. Er is één slaapkamer met twee stapelbedden (geschikt voor kinderen) met ook een eigen badkamer. Verder is er nog een apart toilet op de gang. In het chalet is een ruime woonkamer met banken en een eetkamer te vinden. De keuken is uitgerust met oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat en raclette. Voor ontspanning kan je na een dag op de piste terecht in de hot tub. Verder is Wi-Fi beschikbaar en je kan zowel onoverdekt als overdekt parkeren bij het chalet. Het verblijf is op basis van logies.

€ 468,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet l'Atelier

Maximaal 14 personen, 4 slaapkamers, mezzanine, 4 badkamers (ca. 260 m2) Het luxe Chalet l'Atelier (Odalys) heeft een top ligging. De dichtstbijzijnde skilift Diable ligt op slechts ca. 300 meter afstand. Het chalet ligt in het centrum van Les Deux Alpes, met diverse restaurants en winkels op loopafstand. Dit bijzondere chalet is smaakvol ingericht met veel natuursteen en hout en bestaat uit 2 verdiepingen. Er is een ruime woonkamer met tv, eetgedeelte en open haard. De woonkeuken met bar is volledig uitgerust met o.a. koelkast, fornuis, waterkoker, magnetron en vaatwasser. Na het skiën kun je heerlijk ontspannen in de sauna of jacuzzi. Het materiaal kun je opbergen in de skiberging. Er is een wasmachine en droger aanwezig. Ook heeft het chalet een overdekt terras. Bij het chalet kun je privé parkeren (3 auto's). Verder kun je gratis gebruik maken van de Wi-Fi. Chalet l'Atelier (Odalys) beschikt over 4 slaapkamers en 4 badkamers. Op de 1e verdieping tref je 3 slaapkamers met een 2-persoonsbed + eigen badkamer. Op de 2e verdieping is er 1 slaapkamer voor 2 personen + een mezzanine met slaapgelegenheid voor nog eens 6 personen (2-persoonsbed, stapelbed en 2 opklapbedden) en nog een badkamer. Het verblijf is op basis van logies.

€ 478,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Leslie Alpen 2

Maximaal 12 personen, 5 slaapkamers, 3 badkamers (ca. 200 m2)Van Chalet Leslie Alpen zijn er 2, direct naast elkaar gelegen. Ze bevinden zich op ca. 300 meter afstand van de skilift. In de buurt zijn verschillende winkels, restaurants en bars. Het centrum van Les Deux Alpes begint op ca. 600 meter afstand en de skibus hiernaartoe stopt op ca. 80 meter afstand. Beide chalets zijn geschikt voor maximaal 12 personen.De benedenverdieping van Chalet Leslie Alpen 2 (Odalys) bestaat uit een comfortabele woonkamer met zithoek, televisie en houtkachel, eetkamer en open keuken. De keuken beschikt o.a. over een koelkast, vriezer, keramische kookplaat, oven, magnetron en vaatwasser. In het chalet kun je gebruik maken van het Wi-Fi netwerk.De indeling van Chalet Leslie Alpen 2 is als volgt: 3 slaapkamers met 2-persoonsbed 1 slaapkamer met 2 stapelbedden 1 mezzanine met 2 1-persoonsbedden 3 badkamers en 4 toiletten  Chalet Leslie Alpen 2 (Odalys) beschikt over een kleine wellness voor de ontspanning. Je kunt gebruik maken van de jacuzzi, de sauna en een hammam. In de wellness zijn ook nog twee douches te vinden. Tevens kun je gebruik maken van de wasmachine en droger. Je kunt direct bij de chalets parkeren.Je verblijft hier op basis van logies.

€ 454,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Erika

Maximaal 16 personen, 5 slaapkamers, 5 badkamers (ca. 250 m2)Chalet Erika (Odalys) is een ruim chalet op ca. 100 meter afstand van het (zeer) gezellige centrum van Les Deux Alpes. De skilift is ook niet ver van het chalet, deze bevindt zich op ca. 400 meter afstand.Het traditionele chalet heeft een ruime woonkamer met televisie en open haard. Bij de open haard is het heerlijk ontspannen na een lange dag op de piste. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer met open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien, zo is er een oven, keramische kookplaat, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, raclette-apparaat en natuurlijk de vaatwasser. In het chalet kun je gebruik maken van de gratis Wi-Fi.Er zijn 5 slaapkamers in Chalet Erika (Odalys): 4 slaapkamers met 2-persoonsbed en 1-persoonsbed 1 slaapkamer met 2 stapelbedden Er zijn 5 badkamers waarvan 2 met een bad. Verder zijn er 5 toiletten (deels apart).Bij het chalet zijn er 2 onoverdekte parkeerplaatsen en 2 parkeerplaatsen in de garage. Daarnaast zijn er skilockers aanwezig voor het materiaal. Het chalet heeft een terras met prachtig uitzicht.Je verblijf is op basis van logies.

€ 391,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Chalet Le Marmotton

Maximaal 8 personen, 3 slaapkamers, 2 badkamers (ca. 130 m2) Het comfortabele Chalet Le Marmotton (Odalys) heeft een ideale ligging in Les Deux Alpes. De dichtstbijzijnde skilift (de Jandri Express) ligt op slechts 250 meter afstand. Het chalet ligt in het centrum van Les Deux Alpes, met diverse restaurants en winkels in de directe omgeving! De skibus stopt ca. 20 meter van het chalet. Het chalet beschikt over een woonkamer met tv, eetruimte en keuken. De keuken is voorzien van een oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat en raclette. Verder kun je de skispullen opbergen in de skiberging. De badkamers zijn hebben een bad of douche. Het toilet is apart. Er is een terras van 30m2. Chalet Le Marmotton (Odalys) beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers: 1 slaapkamers met een 2-persoonsbed 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en 1-persoonsbed 1 slaapkamer met 3x een 1-persoonsbed Bij het chalet kun je gratis parkeren en gratis gebruik maken van de Wi-Fi. Het verblijf is op basis van logies.

€ 439,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence St. Christophe

Résidence St. Christophe (Vacanceole) ligt bovenin het langgerekte centrum van Les Deux Alpes 1800. Om de résidence heen liggen verschillende restaurants en winkels. De skiliften Belle Etoile en Champamé bevinden zich op ca. 250 meter afstand, evenals de pistes. Het gebouw beschikt over een skiberging, een lift en een eigen parking.In Résidence St. Christophe (Vacanceole) bevinden zich meerdere type appartementen. De appartementen beschikken over een woonkamer met tv en bedbank geschikt voor 2 personen. De  keuken is o.a. voorzien van een keramische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een bad en/of douche en toilet. In de slaapkamer staat een 2-persoonsbed en in de cabine een stapelbed (bovenste deel niet aan te raden voor kids onder de 6 jaar). Verder hebben de appartementen een balkon en kun je tegen betaling gebruik maken van de Wi-Fi.   Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen: Studio (max. 4 personen): cabine, 1 badkamer (29m2) 2-kmr (max. 6 personen): 1 slaapkamer, cabine, 1 badkamer (45m2) Het verblijf is op basis van logies.

€ 196,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Plein Sud

Résidence Plein Sud (Vacanceole) is gelegen in het midden van het langgerekte dorp Les Deux Alpes. De supermarkt, restaurants, bars en winkels liggen op loopafstand. De skilift Jandri bevindt zich op ca. 100 meter afstand. Kortom: een betere locatie is er niet.De volgende algemene faciliteiten zijn aanwezig: een skiberging, een lift en een parking. In Résidence Plein Sud (Vacanceole) bevinden zich twee soorten studio's. Deze relatief eenvoudige studio's beschikken over een woonkamer met tv en bedbank geschikt voor 2 personen. De keuken is o.a. voorzien van een keramische kookplaat, magnetron en koelkast. De badkamer heeft een bad en/of douche en toilet. Verder kun je tegen betaling gebruik maken van de Wi-Fi. In de hieronder genoemde cabine is een stapelbed waarvan het bovenste deel niet aan te raden is voor kinderen onder de 6 jaar. Summit Travel biedt de volgende types aan: Studio (max. 2 personen): bedbank, badkamer (ca.13m2) Studio (max. 4 personen): bedbank, cabine, badkamer, balkon (ca. 27m2)  Het verblijf is op basis van logies.

€ 196,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Quirlies

Résidence Quirlies (Vacanceole) ligt in een gezellige buurt in Les Deux Alpes 1650. Het centrum bevindt zich op slechts 150 meter. Hier vind je uiteraard verschillende bars, restaurants en winkels. De skilift Diable ligt op 75 meter afstand. Je kunt gebruikmaken van de parkeerplaatsen bij de résidence en van de skiberging. Er is ook een lift in het gebouw. In Résidence Quirlies (Vacanceole) bevinden zich meerdere appartementen. De appartementen beschikken over een woonkamer met tv en bedbank geschikt voor 2 personen. De keuken is o.a. voorzien van een keramische kookplaat, oven of magnetron, koelkast en vaatwasser. De badkamer heeft een bad en/of douche en toilet. In de slaapkamer staat een 2-persoonsbed en in de cabine een stapelbed (bovenste deel niet aan te raden voor kinderen onder de 6 jaar).  Summit Travel biedt de volgende type appartement aan: 2-kmr. (max. 6 personen): 1 slaapkamer, 1 cabine, 1 badkamer (ca. 49m2) Het verblijf is op basis van logies.

€ 196,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Le Cortina

Dit luxueuze Résidence Le Cortina (Vacanceole) is perfect centraal gelegen in de directe omgeving van restaurants, winkels en op slechts 100 meter van de télécabine du Diable in Les Deux Alpes.In totaal zijn er 15 appartementen van verschillende omvang in het gebouw gevestigd. Je kunt de auto gratis parkeren bij de residence (op basis van beschikbaarheid).Alle ruime appartementen van Résidence Le Cortina (Vacanceole) hebben een balkon/terras, woonkamer met lcd-tv en dvd-speler, compleet ingerichte keuken met o.a. oven, magnetron, koelkast, vaatwasmachine en kookplaten. Ook is er Wi-Fi aanwezig (tegen betaling). Niemand hoeft in de woonkamer te slapen! In de slaapkamers vind je een 2-persoonsbed, 2 1-persoonsbedden of een stapelbed. In de hieronder genoemde cabine en slaapnis staat een stapelbed (bovenste deel niet aan te raden voor kids onder de 6 jaar).Summit travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen: 2-kmr (max. 4 personen): 1 slaapkamer, 1 cabine, 1 badkamer (38m2) 4-kmr (max. 6 personen): 3 slaapkamers, 2 badkamers (86m2) 5-kmr (max. 12 personen): 4 slaapkamers, 1 cabine, 1 slaapnis, 3 badkamers (129m2) Je verblijft op basis van logies.

€ 208,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Lauvitel

Résidence Lauvitel (Vacanceole) is gelegen in Les Deux Alpes 1650. Het complex ligt in de buurt van gezellige bars, restaurants en leuke winkels. De skiliften Diable & Rivets liggen op slechts 20 meter afstand! Je kunt de auto gratis parkeren bij de residence (1 parkeerplek per appartement inbegrepen).In Résidence Lauvitel (Vacanceole) bevinden zich eenvoudige appartementen. De inrichting verschilt per appartement. Alle appartementen beschikken over een woonkamer met tv en bedbank geschikt voor 2 personen. De volledig ingerichte keuken is voorzien van een oven, magnetron, keramische kookplaat, vaatwasser en koelkast. De badkamers hebben een bad en/of douche. Het toilet is apart. Verder kun je tegen betaling gebruik maken van de Wi-Fi. In de cabine staat een stapelbed (bovenste deel niet aan te raden voor kids onder de 6 jaar). Summit Travel biedt het volgende type appartement aan: studio (max. 4 personen): bedbank, 1 cabine, 1 badkamer (35m2) Het verblijf is op basis van logies.

€ 196,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Goleon Val Ecrins

De luxe Résidence Goleon - Val Ecrins (Vacanceole) is rustig gelegen aan het begin van het dorp vlakbij de stoeltjeslift "Petite Aiguille" met directe toegang tot het uitgebreide skigebied van Les Deux Alpes. Je kunt de auto gratis parkeren bij de residence (1 parkeerplek per appartement inbegrepen) en gebruik maken van de verwarmde skiberging. Résidence Goleon - Val Ecrins (Vacanceole) bestaat uit fijne appartementen van verschillend formaat en deze beschikken alle over een woonkamer met een zitgedeelte, tv en dvd-speler. De keuken is compleet ingericht met o.a. een magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat, koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser. De slaapkamers hebben 1- of  2-persoonsbedden, in de cabines staat altijd een stapelbed. De badkamers hebben een douche of bad en de toiletten zijn meestal apart. Er is een Wi-Fi verbinding mogelijk tegen betaling. Sommige kamers beschikken over een balkon of terras. Summit Travel biedt de keuze uit de volgende type appartementen: 2-kmr (max. 4 personen): 1 slaapkamer, 1 cabine, 1 badkamer (44-53m2) 3-kmr (max. 6 personen): 2 slaapkamers, 1 cabine, 1 badkamer (71m2) 6-kmr (max. 10 personen): 5 slaapkamers, 2 badkamers (110m2) duplex Je verblijft op basis van logies.

€ 211,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Cote Brune

Résidence Cote Brune (Vacanceole) ligt in het centrum van Les Deux Alpes. Om de résidence liggen verschillende restaurants, bars en winkels. De skilift Jandri bevindt zich op ca. 300 meter afstand. Je kan terug skiën tot ongeveer 100 meter van de appartementen. Het gebouw beschikt over een skiberging, een lift en een eigen parking. In Résidence Cote Brune (Vacanceole) bevinden zich meerdere types appartementen. De appartementen beschikken over een woonkamer met tv en bedbank geschikt voor 2 personen. De keuken is uitgerust met o.a. een fornuis, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een bad en/of douche en toilet. In de slaapkamer staat een 2-persoonsbed of 2 1-persoonsbedden en in de cabine een stapelbed (bovenste deel niet aan te raden voor kinderen onder de 6 jaar). Verder kun je tegen betaling gebruik maken van de Wi-Fi.  Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen: Studio (max. 2 personen): bedbank, 1 badkamer (16m2) Studio (max. 4 personen): bedbank, cabine, mezzanine (voor 1 pers), 1 badkamer (30m2) 2-kmr (max. 6 personen): bedbank, 1 slaapkamer, cabine, 1 badkamer (43m2) Het verblijf is op basis van logies.

€ 196,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Au Coeur des Ours

Résidence Au Coeur des Ours (Vacanceole) heeft een ideale ligging in Les Deux Alpes aan de voet van de skipistes en in de buurt van skilift Vallee Blanche. Recht tegenover de résidence stopt de gratis skibus. Het centrum met verschillende winkels en restaurants bevindt zich op loopafstand!  Résidence Au Coeur des Ours (Vacanceole) beschikt over een receptie, wasserette, en gratis onoverdekte parkeermogelijkheden, tegen betaling kun je overdekt parkeren. Ook kun je gebruik maken van de gratis Wi-Fi.  Alle appartementen beschikken over een woonkamer met een bedbank voor 2 personen en tv, een ingerichte keuken met o.a. een keramische kookplaat, koelkast, oven, magnetron en vaatwasser, minimaal 1 badkamer met douche en een balkon/terras. De slaapkamers hebben een 2-persoonsbed, 2 losse bedden of een stapelbed. Let op! Het bovenste deel van het stapelbed is niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar.  Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen: 2-kmr (max. 4 pers): 1 slaapkamer, 1 badkamer (ca.40m2) 3-kmr (max. 6 pers): 2 slaapkamers, 1 badkamer (35-50m2) 4-kmr (max. 8 pers): 3 slaapkamers, 2 badkamers (58-75m2) Je verblijft hier op basis van logies.

€ 197,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Alpina Lodge

Deze kleinschalige, zeer goed verzorgde Résidence Alpina Lodge (Vacanceole) ligt aan de voet van de pistes in Les Deux Alpes. Het gebouw kent een sfeervolle ambiance met warme kleuren en veel hout. Je kunt de auto gratis parkeren bij de residence (op basis van beschikbaarheid) en gebruik maken van de skiberging.Alle appartementen in Résidence Alpina Lodge (Vacanceole) beschikken over een compleet ingerichte keuken met oven, magnetron, koelkast, (filter)koffiezetapparaat, vaatwasmachine en keramische kookplaat. In de woonkamer is er een bedbank voor 2 personen, tv en dvd-speler. De badkamers zijn voorzien van een bad en/of douche en toilet. In de slaapkamers zijn twee 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed en in de cabine staat altijd een stapelbed. Sommige appartementen hebben een balkon of terras. Verder is een Wi-Fi verbinding mogelijk (tegen betaling). Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen: Studio (max. 4 personen): cabine, 1 badkamer (29m2) 3-kmr (max. 8 personen): 2 slaapkamers, cabine, 1 badkamer (70m2) Je verblijft op basis van logies.

€ 199,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence L'Edelweiss

Résidence L'Edelweiss (Vacanceole) heeft een uitstekende ligging in Les Deux Alpes aan de voet van de skipistes en skilift Belle Etoile. Het centrum met winkels, bars en restaurants bevindt zich op ca. 100 meter afstand. Résidence L'Edelweiss (Vacanceole) beschikt over de volgende faciliteiten: receptie, skiberging en Wi-Fi (tegen betaling). Verder kun je onoverdekt parkeren langs de résidence.  De appartementen beschikken alle over een woonkamer met bedbank voor 2 personen, keuken met een kookplaat, magnetron, kleine koelkast, vaatwasser en koffiezetapparaat. De badkamer beschikt over een bad/douche en het toilet is soms apart. De slaapkamers hebben een 2-persoonsbed of een stapelbed. In de cabine/open ruimte is er een stapelbed of 2 cabines met losse bedden. Sommige appartementen hebben een balkon of terras. Summit Travel biedt de volgende appartementen aan: Studio (max. 2 pers): bedbank, badkamer (ca. 20m2)  Studio (max. 4 pers): bedbank, cabine/open ruimte, badkamer (25-30m2)  2-kmr (max. 6 pers) cabine: bedbank, 1 slaapkamer, cabine, badkamer (ca. 40m2)  2-kmr (max. 8 pers): bedbank, 1 slaapkamer, 2 cabines, badkamer (ca. 45m2)  Het verblijf is op basis van logies.

€ 191,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Alba

Deze fijne appartementen zijn onderdeel van Résidence Alba (Vacanceole), gelegen aan het begin van het dorp Les Deux Alpes, op ca. 500 meter van winkels en restaurants en naast de stoeltjeslift Vallée Blanche. De shuttlebus stopt voor de deur. Je kunt bij het appartement gratis parkeren (onoverdekt) en gebruik maken van de Wi-Fi (tegen betaling).In totaal zijn er 23 appartementen van verschillende omvang in het gebouw gevestigd, variërend in grootte van 4 tot 10 personen. Alle appartementen in residence Alba (Vacanceole) beschikken over een woonkamer met tv, dvd-speler en kluisje. De badkamers zijn voorzien van een douche en/of bad en föhn. Het toilet is apart. De compleet ingerichte keuken heeft o.a. oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, vaatwasser en 4 kookplaten. Verder hebben sommige appartementen een balkon of terras. In de slaapkamers is er bijna altijd sprake van een 2-persoonsbed of 2 1-persoonsbedden, soms een stapelbed. In de cabines staat een stapelbed.  Summit travel biedt de keuze uit de volgende type appartementen: 2-kmr cabine (max. 4 pers): 1 slaapkamer, 1 cabine, 1 badkamer (50m2) 3-kmr (max. 6 pers): 2 slaapkamers (*), 1 badkamer (62m2) 4-kmr (max. 6 pers): 3 slaapkamers, 1 badkamer (86m2) 4-kmr cabine (max. 8 pers): 3 slaapkamers, 1 cabine, 2 badkamers (102m2) 5-kmr cabine (max. 10 pers): 4 slaapkamers, 1 cabine, 2 badkamers (115m2) (*) In 1 slaapkamer staan er 2 stapelbedden.Je verblijft op basis van logies.

€ 209,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Hotel Club MMV Le Panorama

Hotel Club MMV Le Panorama bevindt zich aan het begin van het dorp Les Deux Alpes, tegenover de pistes. De dichtstbijzijnde skilift ligt op 100 meter afstand. Bij goede omstandigheden kun je tot ca. 50 meter van het hotel terug skiën!Je kunt gebruik maken van verschillende faciliteiten. Er is een receptie, lift, ruime bar met open haard, een restaurant, animatieruimte, speelkamer, bagage opslag en skiberging. Wi-Fi is gratis in het hele hotel (low-speed).Verder kun je gratis gebruik maken van de wellness met o.a. sauna, stoombad en 2 jacuzzi’s (toegang is alleen mogelijk op afspraak en vanaf 18 jaar). Massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling mogelijk.Hotel Club MMV Le Panorama heeft ca. 88 comfortabele kamers voor 2, 3 of 4 personen (18-22m2). In de 4-persoonskamers is voor de 3e/4e persoon een stapelbed. De kamers zijn voorzien van badkamer met douche, föhn, toilet en tv.Je kunt gratis deelnemen aan het dagelijkse animatieprogramma. Voor kinderen zijn er meerdere clubs: voor baby's/kids van 18 maanden t/m 3 jaar is er opvang (alleen in de schoolvakanties tegen betaling); er is een miniclub (4 t/m 6 jaar), een juniorclub (7 t/m 10 jaar) en tijdens de schoolvakanties is er ook een club voor jongeren (11 t/m 15 jaar). De kinderen worden in deze clubs op professionele en creatieve wijze bezig gehouden met diverse activiteiten, binnen en buiten.Je verblijft op basis van volpension met een ontbijtbuffet, lunch (of lunchpakket) en 's avonds een 4-gangen diner (alles is in buffetvorm). Tafelwijn en vruchtensap zijn bij de maaltijden inbegrepen. Er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd. Op aanvraag en tegen bijbetaling kun je ook verblijven op basis van all inclusive.*vanaf 22 maart 2025 verblijf je zonder bijbetaling op basis van all-inclusive waarbij warme dranken, frisdranken, sapjes en geselecteerde alcoholische dranken ook zijn inbegrepen.

€ 755,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Base Camp Lodge Hotel

Het Base Camp Lodge Hotel opende in december 2021 haar deuren en bevindt zich in het centrum van het gezellige Les Deux Alpes, vlakbij de Place du Venosc. De dichtstbijzijnde skilift Télésiège du Diable ligt op slechts 250 meter van het hotel. Ook is er een gratis skibus die stopt bij het hotel.In het hotel vind je verschillende faciliteiten zoals o.a. een receptie, restaurant met lokale specialiteiten, een ruime gezellige bar, lounge met satelliet-tv, bagageruimte, skiberging, gratis Wi-Fi en parkeerplaatsen dichtbij het hotel, zowel onoverdekt (gratis) als overdekt (tegen betaling).Er zijn 30 kamers in Base Camp Lodge Hotel. Alle comfortabele kamers zijn volledig ingericht met een badkamer met bad of douche, apart toilet, telefoon, tv en zithoekje. Summit Travel biedt aan: 2-persoonskamer noord (13m2, zicht op het dorp) 2-persoonskamer zuid (18m2, zicht op de bergen, met balkon) 4-persoons familiekamer (33m2, = 2 kamers, 2 badkamers, soms balkon)  Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Tegen betaling kun je halfpension bijboeken (prijzen verschillen per periode, op aanvraag).

€ 299,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence MMV Les Clarines

De Résidence MMV Les Clarines heeft een ideale ligging in Les Deux Alpes onderaan de pistes en vlakbij de Super Venosc skilift. Het centrum met alle leuke restaurants, bars en winkels is op circa 500 meter afstand te vinden. De volledig nieuwe résidence opende de deuren in december 2021.Résidence Les Clarines beschikt over een receptie met een ruime lobby met open haard en een bar, fitnesskamer en skiberging. Je kunt gebruik maken van de gratis (low-speed) Wi-Fi en tegen betaling kun je parkeren in de garage die beschikt over oplaadstations voor elektrische voertuigen.Voor ontspanning kun je terecht in het verwarmde zwembad en de Aquarelaxing Wellness Area. De wellness is alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar, maar kinderen kunnen onder toezicht van een volwassene wel in het zwembad. Het aantal inbegrepen sessies in de wellness is afhankelijk van het geboekte appartement en altijd op afspraak, er gelden sessies van 45 minuten. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling mogelijk en kunnen ter plaatse gereserveerd worden. Voor kinderen van 4-10 jaar is er gedurende het hele seizoen een gratis kinderclub. Gedurende de Franse schoolvakanties zijn er 5 halve dagen inbegrepen, en daarbuiten 5 hele dagen (excl. lunch). Voor kinderen van 11-17 jaar is er tijdens de Franse schoolvakanties een gratis tienerclub. De kinderen worden in deze clubs op professionele en creatieve wijze bezig gehouden met diverse activiteiten, zowel binnen als buiten.De comfortabele appartementen zijn voorzien van een woonkamer met bedbank(en) en televisie. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, vaatwasser, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. In de badkamers vind je een bad of douche, föhn en apart toilet. De slaapkamers beschikken over 2 losse bedden, een 2-persoonsbed of een stapelbed (zie*). Een deel van de appartementen heeft een balkon.  Summit Travel biedt de keuze uit de volgende type appartementen: 2-kmr (max. 4 personen) comfort: 1 slaapkamer, 1 badkamer (32-35m2) 3-kmr (max. 6 personen) family: 2 slaapkamers(*), 2 badkamers (40-43m2) 3-kmr (max. 6 personen) comfort: 2 slaapkamers, 2 badkamers (43-48m2) 3-kmr (max. 6 personen) mountainview: 2 slaapkamers, 2 badkamers (45-46m2) 4-kmr (max. 8 personen) family: 3 slaapkamers (*), 2 badkamers (53-60m2) 4-kmr (max. 8 personen) mountainview: 3 slaapkamers, 2 badkamers (69-87m2) 5-kmr (max. 10 personen) mountainview: 4 slaapkamers (*), 3 badkamers (91m2) (*) bij deze types heeft 1 slaapkamer een stapelbed Je verblijft in Résidence MMV Les Clarines op basis van logies. Tegen betaling kun je gebruik maken van de ontbijt- of broodjesservice.

€ 243,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product