user_mobilelogo

Résidence St. Christophe

Résidence St. Christophe (Vacanceole) ligt bovenin het langgerekte centrum van Les Deux Alpes 1800. Om de résidence heen liggen verschillende restaurants en winkels. De skiliften Belle Etoile en Champamé bevinden zich op ca. 250 meter afstand, evenals de pistes. Het gebouw beschikt over een skiberging, een lift en een eigen parking.In Résidence St. Christophe (Vacanceole) bevinden zich meerdere type appartementen. De appartementen beschikken over een woonkamer met tv en bedbank geschikt voor 2 personen. De  keuken is o.a. voorzien van een keramische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een bad en/of douche en toilet. In de slaapkamer staat een 2-persoonsbed en in de cabine een stapelbed (bovenste deel niet aan te raden voor kids onder de 6 jaar). Verder hebben de appartementen een balkon en kun je tegen betaling gebruik maken van de Wi-Fi.   Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen: Studio (max. 4 personen): cabine, 1 badkamer (29m2) 2-kmr (max. 6 personen): 1 slaapkamer, cabine, 1 badkamer (45m2) Het verblijf is op basis van logies.

€ 198,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Plein Sud

Résidence Plein Sud (Vacanceole) is gelegen in het midden van het langgerekte dorp Les Deux Alpes. De supermarkt, restaurants, bars en winkels liggen op loopafstand. De skilift Jandri bevindt zich op ca. 100 meter afstand. Kortom: een betere locatie is er niet.De volgende algemene faciliteiten zijn aanwezig: een skiberging, een lift en een parking. In Résidence Plein Sud (Vacanceole) bevinden zich twee soorten studio's. Deze relatief eenvoudige studio's beschikken over een woonkamer met tv en bedbank geschikt voor 2 personen. De keuken is o.a. voorzien van een keramische kookplaat, magnetron en koelkast. De badkamer heeft een bad en/of douche en toilet. Verder kun je tegen betaling gebruik maken van de Wi-Fi. In de hieronder genoemde cabine is een stapelbed waarvan het bovenste deel niet aan te raden is voor kinderen onder de 6 jaar. Summit Travel biedt de volgende types aan: Studio (max. 2 personen): bedbank, badkamer (ca.13m2) Studio (max. 4 personen): bedbank, cabine, badkamer, balkon (ca. 27m2)  Het verblijf is op basis van logies.

€ 199,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Quirlies

Résidence Quirlies (Vacanceole) ligt in een gezellige buurt in Les Deux Alpes 1650. Het centrum bevindt zich op slechts 150 meter. Hier vind je uiteraard verschillende bars, restaurants en winkels. De skilift Diable ligt op 75 meter afstand. Je kunt gebruikmaken van de parkeerplaatsen bij de résidence en van de skiberging. Er is ook een lift in het gebouw. In Résidence Quirlies (Vacanceole) bevinden zich meerdere appartementen. De appartementen beschikken over een woonkamer met tv en bedbank geschikt voor 2 personen. De keuken is o.a. voorzien van een keramische kookplaat, oven of magnetron, koelkast en vaatwasser. De badkamer heeft een bad en/of douche en toilet. In de slaapkamer staat een 2-persoonsbed en in de cabine een stapelbed (bovenste deel niet aan te raden voor kinderen onder de 6 jaar).  Summit Travel biedt de volgende type appartement aan: 2-kmr. (max. 6 personen): 1 slaapkamer, 1 cabine, 1 badkamer (ca. 49m2) Het verblijf is op basis van logies.

€ 198,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Le Cortina

Dit luxueuze Résidence Le Cortina (Vacanceole) is perfect centraal gelegen in de directe omgeving van restaurants, winkels en op slechts 100 meter van de télécabine du Diable in Les Deux Alpes.In totaal zijn er 15 appartementen van verschillende omvang in het gebouw gevestigd. Je kunt de auto gratis parkeren bij de residence (op basis van beschikbaarheid).Alle ruime appartementen van Résidence Le Cortina (Vacanceole) hebben een balkon/terras, woonkamer met lcd-tv en dvd-speler, compleet ingerichte keuken met o.a. oven, magnetron, koelkast, vaatwasmachine en kookplaten. Ook is er Wi-Fi aanwezig (tegen betaling). Niemand hoeft in de woonkamer te slapen! In de slaapkamers vind je een 2-persoonsbed, 2 1-persoonsbedden of een stapelbed. In de hieronder genoemde cabine en slaapnis staat een stapelbed (bovenste deel niet aan te raden voor kids onder de 6 jaar).Summit travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen: 2-kmr (max. 4 personen): 1 slaapkamer, 1 cabine, 1 badkamer (38m2) 4-kmr (max. 6 personen): 3 slaapkamers, 2 badkamers (86m2) 5-kmr (max. 12 personen): 4 slaapkamers, 1 cabine, 1 slaapnis, 3 badkamers (129m2) Je verblijft op basis van logies.

€ 211,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Lauvitel

Résidence Lauvitel (Vacanceole) is gelegen in Les Deux Alpes 1650. Het complex ligt in de buurt van gezellige bars, restaurants en leuke winkels. De skiliften Diable & Rivets liggen op slechts 20 meter afstand! Je kunt de auto gratis parkeren bij de residence (1 parkeerplek per appartement inbegrepen).In Résidence Lauvitel (Vacanceole) bevinden zich eenvoudige appartementen. De inrichting verschilt per appartement. Alle appartementen beschikken over een woonkamer met tv en bedbank geschikt voor 2 personen. De volledig ingerichte keuken is voorzien van een oven, magnetron, keramische kookplaat, vaatwasser en koelkast. De badkamers hebben een bad en/of douche. Het toilet is apart. Verder kun je tegen betaling gebruik maken van de Wi-Fi. In de cabine staat een stapelbed (bovenste deel niet aan te raden voor kids onder de 6 jaar). Summit Travel biedt het volgende type appartement aan: studio (max. 4 personen): bedbank, 1 cabine, 1 badkamer (35m2) Het verblijf is op basis van logies.

€ 199,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Goleon Val Ecrins

De luxe Résidence Goleon - Val Ecrins (Vacanceole) is rustig gelegen aan het begin van het dorp vlakbij de stoeltjeslift "Petite Aiguille" met directe toegang tot het uitgebreide skigebied van Les Deux Alpes. Je kunt de auto gratis parkeren bij de residence (1 parkeerplek per appartement inbegrepen) en gebruik maken van de verwarmde skiberging. Résidence Goleon - Val Ecrins (Vacanceole) bestaat uit fijne appartementen van verschillend formaat en deze beschikken alle over een woonkamer met een zitgedeelte, tv en dvd-speler. De keuken is compleet ingericht met o.a. een magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat, koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser. De slaapkamers hebben 1- of  2-persoonsbedden, in de cabines staat altijd een stapelbed. De badkamers hebben een douche of bad en de toiletten zijn meestal apart. Er is een Wi-Fi verbinding mogelijk tegen betaling. Sommige kamers beschikken over een balkon of terras. Summit Travel biedt de keuze uit de volgende type appartementen: 2-kmr (max. 4 personen): 1 slaapkamer, 1 cabine, 1 badkamer (44-53m2) 3-kmr (max. 6 personen): 2 slaapkamers, 1 cabine, 1 badkamer (71m2) 6-kmr (max. 10 personen): 5 slaapkamers, 2 badkamers (110m2) duplex Je verblijft op basis van logies.

€ 214,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Cote Brune

Résidence Cote Brune (Vacanceole) ligt in het centrum van Les Deux Alpes. Om de résidence liggen verschillende restaurants, bars en winkels. De skilift Jandri bevindt zich op ca. 300 meter afstand. Je kan terug skiën tot ongeveer 100 meter van de appartementen. Het gebouw beschikt over een skiberging, een lift en een eigen parking. In Résidence Cote Brune (Vacanceole) bevinden zich meerdere types appartementen. De appartementen beschikken over een woonkamer met tv en bedbank geschikt voor 2 personen. De keuken is uitgerust met o.a. een fornuis, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. De badkamer beschikt over een bad en/of douche en toilet. In de slaapkamer staat een 2-persoonsbed of 2 1-persoonsbedden en in de cabine een stapelbed (bovenste deel niet aan te raden voor kinderen onder de 6 jaar). Verder kun je tegen betaling gebruik maken van de Wi-Fi.  Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen: Studio (max. 2 personen): bedbank, 1 badkamer (16m2) Studio (max. 4 personen): bedbank, cabine, mezzanine (voor 1 pers), 1 badkamer (30m2) 2-kmr (max. 6 personen): bedbank, 1 slaapkamer, cabine, 1 badkamer (43m2) Het verblijf is op basis van logies.

€ 198,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Au Coeur des Ours

Résidence Au Coeur des Ours (Vacanceole) heeft een ideale ligging in Les Deux Alpes aan de voet van de skipistes en in de buurt van skilift Vallee Blanche. Recht tegenover de résidence stopt de gratis skibus. Het centrum met verschillende winkels en restaurants bevindt zich op loopafstand!  Résidence Au Coeur des Ours (Vacanceole) beschikt over een receptie, wasserette, en gratis onoverdekte parkeermogelijkheden, tegen betaling kun je overdekt parkeren. Ook kun je gebruik maken van de gratis Wi-Fi.  Alle appartementen beschikken over een woonkamer met een bedbank voor 2 personen en tv, een ingerichte keuken met o.a. een keramische kookplaat, koelkast, oven, magnetron en vaatwasser, minimaal 1 badkamer met douche en een balkon/terras. De slaapkamers hebben een 2-persoonsbed, 2 losse bedden of een stapelbed. Let op! Het bovenste deel van het stapelbed is niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar.  Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen: 2-kmr (max. 4 pers): 1 slaapkamer, 1 badkamer (ca.40m2) 3-kmr (max. 6 pers): 2 slaapkamers, 1 badkamer (35-50m2) 4-kmr (max. 8 pers): 3 slaapkamers, 2 badkamers (58-75m2) Je verblijft hier op basis van logies.

€ 199,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Alpina Lodge

Deze kleinschalige, zeer goed verzorgde Résidence Alpina Lodge (Vacanceole) ligt aan de voet van de pistes in Les Deux Alpes. Het gebouw kent een sfeervolle ambiance met warme kleuren en veel hout. Je kunt de auto gratis parkeren bij de residence (op basis van beschikbaarheid) en gebruik maken van de skiberging.Alle appartementen in Résidence Alpina Lodge (Vacanceole) beschikken over een compleet ingerichte keuken met oven, magnetron, koelkast, (filter)koffiezetapparaat, vaatwasmachine en keramische kookplaat. In de woonkamer is er een bedbank voor 2 personen, tv en dvd-speler. De badkamers zijn voorzien van een bad en/of douche en toilet. In de slaapkamers zijn twee 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed en in de cabine staat altijd een stapelbed. Sommige appartementen hebben een balkon of terras. Verder is een Wi-Fi verbinding mogelijk (tegen betaling). Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen: Studio (max. 4 personen): cabine, 1 badkamer (29m2) 3-kmr (max. 8 personen): 2 slaapkamers, cabine, 1 badkamer (70m2) Je verblijft op basis van logies.

€ 205,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

La Résidence

La Résidence (Vacanceole) heeft een ideale ligging in Les Deux Alpes in de Vénosc wijk. De skiliften en pistes vind je op ca. 250 meter van de Résidence. Het centrum met leuke winkels, restaurants en bars begint al op slechts 50 meter afstand.  La Résidence (Vacanceole) biedt verschillende faciliteiten zoals een receptie, skiberging en Wi-Fi (tegen betaling). Je kunt de auto gratis parkeren bij de residence (op basis van beschikbaarheid). De appartementen beschikken alle over een woonkamer met tv, een open keuken met o.a. een keramische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, broodrooster, koffiezetapparaat en serviesgoed. De badkamers beschikken over een bad/douche en het toilet is soms apart. De slaapkamers en mezzanine hebben een 2-persoonsbed of soms een stapelbed. In de cabine staat een stapelbed of een los bed. De appartementen beschikken over een bedbank voor 2 personen in de woonkamer. Alle appartementen hebben een balkon of terras. Summit Travel biedt de volgende appartementen aan: 2-kmr (max. 4 pers): 1 slaapkamer (mezzanine), 1 badkamer (40m2)   3-kmr (max. 6 pers): 2 slaapkamers, 1 badkamer (60-80m2) 3-kmr (max. 8 pers): 2 slaapkamers, 1 cabine, 2 badkamers (73m2) 4-kmr (max. 8 pers): 3 slaapkamers, 2 badkamers (85m2) 5-kmr (max. 10 pers): 4 slaapkamers (1 mezzanine), 2 badkamers (103m2) 6-kmr (max. 10 pers): 5 slaapkamers (incl 1x 1-pk), cabine, 3 badkamers (100m2) Het verblijf is op basis van logies.

€ 208,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence L'Edelweiss

Résidence L'Edelweiss (Vacanceole) heeft een uitstekende ligging in Les Deux Alpes aan de voet van de skipistes en skilift Belle Etoile. Het centrum met winkels, bars en restaurants bevindt zich op ca. 100 meter afstand. Résidence L'Edelweiss (Vacanceole) beschikt over de volgende faciliteiten: receptie, skiberging en Wi-Fi (tegen betaling). Verder kun je onoverdekt parkeren langs de résidence.  De appartementen beschikken alle over een woonkamer met bedbank voor 2 personen, keuken met een kookplaat, magnetron, kleine koelkast, vaatwasser en koffiezetapparaat. De badkamer beschikt over een bad/douche en het toilet is soms apart. De slaapkamers hebben een 2-persoonsbed of een stapelbed. In de cabine/open ruimte is er een stapelbed of 2 cabines met losse bedden. Sommige appartementen hebben een balkon of terras. Summit Travel biedt de volgende appartementen aan: Studio (max. 2 pers): bedbank, badkamer (ca. 20m2)  Studio (max. 4 pers): bedbank, cabine/open ruimte, badkamer (25-30m2)  2-kmr (max. 6 pers) cabine: bedbank, 1 slaapkamer, cabine, badkamer (ca. 40m2)  2-kmr (max. 8 pers): bedbank, 1 slaapkamer, 2 cabines, badkamer (ca. 45m2)  Het verblijf is op basis van logies.

€ 194,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence Alba

Deze fijne appartementen zijn onderdeel van Résidence Alba (Vacanceole), gelegen aan het begin van het dorp Les Deux Alpes, op ca. 500 meter van winkels en restaurants en naast de stoeltjeslift Vallée Blanche. De shuttlebus stopt voor de deur. Je kunt bij het appartement gratis parkeren (onoverdekt) en gebruik maken van de Wi-Fi (tegen betaling).In totaal zijn er 23 appartementen van verschillende omvang in het gebouw gevestigd, variërend in grootte van 4 tot 10 personen. Alle appartementen in residence Alba (Vacanceole) beschikken over een woonkamer met tv, dvd-speler en kluisje. De badkamers zijn voorzien van een douche en/of bad en föhn. Het toilet is apart. De compleet ingerichte keuken heeft o.a. oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, vaatwasser en 4 kookplaten. Verder hebben sommige appartementen een balkon of terras. In de slaapkamers is er bijna altijd sprake van een 2-persoonsbed of 2 1-persoonsbedden, soms een stapelbed. In de cabines staat een stapelbed.  Summit travel biedt de keuze uit de volgende type appartementen: 2-kmr cabine (max. 4 pers): 1 slaapkamer, 1 cabine, 1 badkamer (50m2) 3-kmr (max. 6 pers): 2 slaapkamers (*), 1 badkamer (62m2) 4-kmr (max. 6 pers): 3 slaapkamers, 1 badkamer (86m2) 4-kmr cabine (max. 8 pers): 3 slaapkamers, 1 cabine, 2 badkamers (102m2) 5-kmr cabine (max. 10 pers): 4 slaapkamers, 1 cabine, 2 badkamers (115m2) (*) In 1 slaapkamer staan er 2 stapelbedden.Je verblijft op basis van logies.

€ 211,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Hotel Club MMV Le Panorama

Hotel Club MMV Le Panorama bevindt zich aan het begin van het dorp Les Deux Alpes, tegenover de pistes. De dichtstbijzijnde skilift ligt op 100 meter afstand. Bij goede omstandigheden kun je tot ca. 50 meter van het hotel terug skiën!Je kunt gebruik maken van verschillende faciliteiten. Er is een receptie, lift, ruime bar met open haard, een restaurant, animatieruimte, speelkamer, bagage opslag en skiberging. Wi-Fi is gratis in het hele hotel (low-speed).Verder kun je gratis gebruik maken van de wellness met o.a. sauna, stoombad en 2 jacuzzi’s (toegang is alleen mogelijk op afspraak en vanaf 18 jaar). Massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling mogelijk.Hotel Club MMV Le Panorama heeft ca. 88 comfortabele kamers voor 2, 3 of 4 personen (18-22m2). In de 4-persoonskamers is voor de 3e/4e persoon een stapelbed. De kamers zijn voorzien van badkamer met douche, föhn, toilet en tv.Je kunt gratis deelnemen aan het dagelijkse animatieprogramma. Voor kinderen zijn er meerdere clubs: voor baby's/kids van 18 maanden t/m 3 jaar is er opvang (alleen in de schoolvakanties tegen betaling); er is een miniclub (4 t/m 6 jaar), een juniorclub (7 t/m 10 jaar) en tijdens de schoolvakanties is er ook een club voor jongeren (11 t/m 15 jaar). De kinderen worden in deze clubs op professionele en creatieve wijze bezig gehouden met diverse activiteiten, binnen en buiten.Je verblijft op basis van volpension met een ontbijtbuffet, lunch (of lunchpakket) en 's avonds een 4-gangen diner (alles is in buffetvorm). Tafelwijn en vruchtensap zijn bij de maaltijden inbegrepen. Er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd. Op aanvraag en tegen bijbetaling kun je ook verblijven op basis van all inclusive.*vanaf 22 maart 2025 verblijf je zonder bijbetaling op basis van all-inclusive waarbij warme dranken, frisdranken, sapjes en geselecteerde alcoholische dranken ook zijn inbegrepen.

€ 761,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Base Camp Lodge Hotel

Het Base Camp Lodge Hotel opende in december 2021 haar deuren en bevindt zich in het centrum van het gezellige Les Deux Alpes, vlakbij de Place du Venosc. De dichtstbijzijnde skilift Télésiège du Diable ligt op slechts 250 meter van het hotel. Ook is er een gratis skibus die stopt bij het hotel.In het hotel vind je verschillende faciliteiten zoals o.a. een receptie, restaurant met lokale specialiteiten, een ruime gezellige bar, lounge met satelliet-tv, bagageruimte, skiberging, gratis Wi-Fi en parkeerplaatsen dichtbij het hotel, zowel onoverdekt (gratis) als overdekt (tegen betaling).Er zijn 30 kamers in Base Camp Lodge Hotel. Alle comfortabele kamers zijn volledig ingericht met een badkamer met bad of douche, apart toilet, telefoon, tv en zithoekje. Summit Travel biedt aan: 2-persoonskamer noord (13m2, zicht op het dorp) 2-persoonskamer zuid (18m2, zicht op de bergen, met balkon) 4-persoons familiekamer (33m2, = 2 kamers, 2 badkamers, soms balkon)  Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Tegen betaling kun je halfpension bijboeken (prijzen verschillen per periode, op aanvraag).

€ 299,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product
 

Résidence MMV Les Clarines

De Résidence MMV Les Clarines heeft een ideale ligging in Les Deux Alpes onderaan de pistes en vlakbij de Super Venosc skilift. Het centrum met alle leuke restaurants, bars en winkels is op circa 500 meter afstand te vinden. De volledig nieuwe résidence opende de deuren in december 2021.Résidence Les Clarines beschikt over een receptie met een ruime lobby met open haard en een bar, fitnesskamer en skiberging. Je kunt gebruik maken van de gratis (low-speed) Wi-Fi en tegen betaling kun je parkeren in de garage die beschikt over oplaadstations voor elektrische voertuigen.Voor ontspanning kun je terecht in het verwarmde zwembad en de Aquarelaxing Wellness Area. De wellness is alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar, maar kinderen kunnen onder toezicht van een volwassene wel in het zwembad. Het aantal inbegrepen sessies in de wellness is afhankelijk van het geboekte appartement en altijd op afspraak, er gelden sessies van 45 minuten. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling mogelijk en kunnen ter plaatse gereserveerd worden. Voor kinderen van 4-10 jaar is er gedurende het hele seizoen een gratis kinderclub. Gedurende de Franse schoolvakanties zijn er 5 halve dagen inbegrepen, en daarbuiten 5 hele dagen (excl. lunch). Voor kinderen van 11-17 jaar is er tijdens de Franse schoolvakanties een gratis tienerclub. De kinderen worden in deze clubs op professionele en creatieve wijze bezig gehouden met diverse activiteiten, zowel binnen als buiten.De comfortabele appartementen zijn voorzien van een woonkamer met bedbank(en) en televisie. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, vaatwasser, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. In de badkamers vind je een bad of douche, föhn en apart toilet. De slaapkamers beschikken over 2 losse bedden, een 2-persoonsbed of een stapelbed (zie*). Een deel van de appartementen heeft een balkon.  Summit Travel biedt de keuze uit de volgende type appartementen: 2-kmr (max. 4 personen) comfort: 1 slaapkamer, 1 badkamer (32-35m2) 3-kmr (max. 6 personen) family: 2 slaapkamers(*), 2 badkamers (40-43m2) 3-kmr (max. 6 personen) comfort: 2 slaapkamers, 2 badkamers (43-48m2) 3-kmr (max. 6 personen) mountainview: 2 slaapkamers, 2 badkamers (45-46m2) 4-kmr (max. 8 personen) family: 3 slaapkamers (*), 2 badkamers (53-60m2) 4-kmr (max. 8 personen) mountainview: 3 slaapkamers, 2 badkamers (69-87m2) 5-kmr (max. 10 personen) mountainview: 4 slaapkamers (*), 3 badkamers (91m2) (*) bij deze types heeft 1 slaapkamer een stapelbed Je verblijft in Résidence MMV Les Clarines op basis van logies. Tegen betaling kun je gebruik maken van de ontbijt- of broodjesservice.

€ 349,00

lees verder

Frankrijk Les Deux Alpes 3600 Les Deux Alpes
Product