user_mobilelogo

Sofitel Al Hamra Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Ras Al Khaimah? Hotel Sofitel Al Hamra Beach en Golf Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 294 reizigers beoordelen Hotel Sofitel Al Hamra Beach en Golf Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sofitel Al Hamra Beach en Golf Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Sofitel Al Hamra Beach en Golf Resort vandaag nog!

€ 1.325,00

lees verder

Ras Al Khaimah
Product
 

Marjan Island Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Ras Al Khaimah? Hotel Marjan Island Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 457 reizigers beoordelen Hotel Marjan Island Resort en Spa gemiddeld met een 8. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Marjan Island Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Marjan Island Resort en Spa vandaag nog!

€ 1.117,00

lees verder

Ras Al Khaimah
Product
 

Hilton Ras Al Khaimah Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Ras Al Khaimah? Hotel Rixos Al Mairid Ras Al Khaimah is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rixos Al Mairid Ras Al Khaimah, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Rixos Al Mairid Ras Al Khaimah vandaag nog!

€ 3.211,00

lees verder

Ras Al Khaimah
Product
 

Hilton DoubleTree Marjan Island Resort Spa

8-daagse Zonvakantie naar Ras al Khaimah bij Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa

€ 1.289,00

lees verder

Verenigde Arabische Emiraten Ras al Khaimah Ras al Khaimah
Product
 

Hampton by Hilton Marjan Island

8-daagse Zonvakantie naar Ras al Khaimah bij Hampton by Hilton Marjan Island

€ 1.009,00

lees verder

Verenigde Arabische Emiraten Ras al Khaimah Ras al Khaimah
Product
 

Rixos Bab Al Bahr

Het 5-sterrenhotel Rixos Bab Al Bahr is een waar spektakel in Ras Al Khaimah. Deze plek in de Verenigde Arabische Emiraten is voor die speciale vakantietrip. Kom voor de luxe die je zeker ervaart met het waanzinnige all-inclusive ultra-arrangement! En je dagen vol zon zijn lekker koel door de diverse buitenbaden; die jou en je gezin zeker zullen vermaken! Direct naast de baden vind je de tuin om op de ligbedden volledig tot rust te komen. Je ziet het brede zandstrand en de zee van de Verenigde Emiraten. Met tientallen ligbedden op het strand is het dé perfecte afwisseling voor jouw zonovergoten dagen! De zee is hier ontspannen en rustig; ideaal voor een familiedag aan het strand. De fitnessruimte helpt je volledig je lichaam in shape te houden. Ga daarna ongestoord alle gerechten van de wel 6 (!) verschillende restaurants af. Alle hoogtepunten van het Arabische restaurant tot de zeevruchtenspecials; ga jij ontdekken. De vleesliefhebbers kunnen hun geluk niet op in het Steakhouse. Om vervolgens de lekkerste cocktails die Rixos serveert te proeven. Kom langs bij de strandbar, kijk een potje voetbal in de sportbar en kom niet meer uit het lounge-café in de lobby! Reserveer nu jouw onvergetelijke vakantie met het hele gezin in Ras Al Khamiah!

€ 1.223,00

lees verder

Ras Al Khaimah
Product
 

Waldorf Astoria Ras al Khaimah

Verblijven in een aangename accommodatie in Ras Al Khaimah? Hotel Waldorf Astoria Ras al Khaimah is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 943 reizigers beoordelen Hotel Waldorf Astoria Ras al Khaimah gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Waldorf Astoria Ras al Khaimah, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Waldorf Astoria Ras al Khaimah vandaag nog!

€ 1.168,00

lees verder

Ras Al Khaimah
Product
 

The Cove Rotana

Verblijven in een aangename accommodatie in Ras Al Khaimah? Hotel The Cove Rotana is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Cove Rotana, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel The Cove Rotana vandaag nog!

€ 858,00

lees verder

Ras Al Khaimah
Product
 

Hampton Inn Marjan Island

Verblijven in een aangename accommodatie in Ras Al Khaimah? Hotel Hampton Inn Marjan Island is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 462 reizigers beoordelen Hotel Hampton Inn Marjan Island gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hampton Inn Marjan Island, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten? Boek jouw vakantie naar Hotel Hampton Inn Marjan Island vandaag nog!

€ 832,00

lees verder

Ras Al Khaimah
Product
 

Radisson Resort Ras Al Khaimah Marjan Island

9-daagse Verre reizen naar Ras al Khaimah bij Radisson Resort Ras Al Khaimah Marjan Island

€ 1.007,00

lees verder

Verenigde Arabische Emiraten Ras al Khaimah Ras al Khaimah
Product
 

Rixos Bab al Bahr

8-daagse Zonvakantie naar Ras al Khaimah bij Rixos Bab al Bahr

€ 1.794,00

lees verder

Verenigde Arabische Emiraten Ras al Khaimah Ras al Khaimah
Product