user_mobilelogo

Groepsrondreis Patagonië

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Patagonië word je overdonderd door de prachtige natuur. De gletsjers, azuurblauwe meren, besneeuwde bergtoppen en indrukwekkende rotspieken zijn overweldigend. De ongerepte natuur van Patagonië is spectaculair. Wandel langs de rotspieken in het natuurpark Torres del Paine, beleef de sfeer van de tango in Buenos Aires en wandel door de meest zuidelijke stad ter wereld, Ushuaia. Als je geluk hebt kun je in Peninsula Valdés walvissen, zeeleeuwen en pinguïns bewonderen. Kortom: Patagonië is zo indrukwekkend, dat vergeet je niet snel.

€ 4.749,00

lees verder

Argentinië Puerto Madryn
Product
 

Groepsrondreis Argentinië, Bolivia en Peru

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Argentinië, Bolivia en Peru wandel je door spectaculaire landschappen met felgekleurde rotspartijen, trek je over uitgestrekte hoogvlaktes en maak je kennis met de Indianenbevolking. We maken een tweedaagse tocht over de uitgestrekte Uyuni-zoutvlakte en bezoeken indrukwekkende ruïnes van het oude Incarijk, met als hoogtepunt Machu Picchu. Deze rondreis is een unieke kennismaking met de cultuur en natuur van het Andesgebied.

€ 4.599,00

lees verder

Argentinië Salta
Product
 

Groepsrondreis Patagonië Hoogtepunten

Deze reis neemt je in 18 dagen mee langs de hoogtepunten van het magische Patagonië, van uitgestrekte vlaktes tot hikingparadijs Los Glaciares Nationaal Park bij El Chaltén. Maak kennis met de indrukwekkende rotsformaties in het adembenemende Torres del Paine Nationaal Park. Hier kun je wandelen door brede valleien, grillige jonge gebergten en kraakheldere gletsjermeren. Het Los Glaciares Nationaal Park bestaat zelfs uit vijftig gletsjers die samen het Zuid Patagonische IJsveld vormen. De machtige granieten pieken van Cerro Torre en Fitzroy torenen hier statig boven het landschap uit. Naast het spectaculaire natuurschoon is er een grote diversiteit aan wildleven vindbaar in het gevarieerde landschap van Patagonië. Het meest typerende dier is misschien wel de guanaco, het wilde familielid van de lama en de karakteristieke inwoner van de Argentijnse hoogvlakten. Reizen door Patagonië is een onvergetelijke ervaring die niet snel van je netvlies zal verdwijnen!

€ 3.999,00

lees verder

Argentinië Buenos Aires
Product