user_mobilelogo
Booking.com

20.000 flying blue miles cadeau + 30 XP + eerste jaar gratis bij een American express GOLD card.

vlieg gratis met een gemiddeld uitgavenpatroon.
Denk hierbij aan boodschappen, tanken, reizen, en zelfs je OV chipkaart opwaarderen!

> vraag vrijblijvend aan <

tip: bekijk bij Transavia eenvoudig wat je kunt boeken met flying blue miles

Cruise Japan, Taiwan China

Cruise Japan, Taiwan & China ****Heeft u altijd al een mooie cruise door Azië willen maken met de nadruk op de landen China, Japan en Taiwan? Dan is dit uw kans om deze prachtige 18-daagse cruise met alléén vertrek op 28  februari 2020 én 1 hotelovernachting in Hong Kong te boeken! Deze winter vaart het prachtige 4-sterren cruiseschip de Westerdam van de befaamde Holland America Line naar de hoogtepunten van het verre Oosten met onder andere Shanghai, Nagasaki, Kagoshima, Taipei, Manilla en meer! Laat u verrassen door al het moois wat Azië te bieden heeft en kijk uw ogen uit tijdens uw cruise! Boek nu en wees verzekerd van een plaatsje op deze bijzondere cruise! Gegarandeerd vertrek!Deze cruise met alléén vertrek op 28 februari 2020 is inclusief vluchten, ruimbagage, transfers, 15-daagse cruise o.b.v. volpension (ontbijt, lunch en diner aan boord) en 1 hotelovernachting na de cruise in Hong Kong.Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'. De Westerdam is van alle gemakken voorzien en brengt u alle stijl en comfort tijdens uw cruise. In 2017 is de Westerdam geheel vernieuwd, met updates als nieuwe voorzieningen en verbeteringen. Ook op entertainmentgebied zijn er vernieuwingen zoals de 'swingende Music Walk' en het interessante Rijksmuseum op zee. U zult zich aan boord géén moment vervelen!

€ 2259.00

Controleer op beschikbaarheid

AziëCruises Stip Reizen
Cruise Japan, Taiwan China
 

Cruise van Hong Kong naar Tokyo

Cruise van Hong Kong naar Tokyo 4China - Hong Kong19-daagse cruise per 4* WesterdamVliegreis, transfers, hotelnacht Hong Kong & 2 hotelnachten TokyoCruise per Holland America Line o.b.v. volpensionO.a. Yakohama, Dalian & NagasakiMaar liefst 2 volle dagen in Shanghai en 3 in Beijing!Alléén vertrek 12 maart!

€ 2159.00

Controleer op beschikbaarheid

AziëCruises Stip Reizen
Cruise van Hong Kong naar Tokyo
 

Cruise China, Japan Zuid Korea (per KLM)

Cruise China, Japan & Zuid-Korea (rechtstreekse vlucht KLM) ****Heeft u altijd al een mooie cruise door Azië willen maken? Grijp dan nu uw kans en boek deze prachtige 16-daagse cruise naar het Verre Oosten met vertrek op alléén 14 februari 2020! Deze winter vaart het comfortabele 4-sterren cruiseschip van de befaamde Holland America Line, de Westerdam, naar China, Japan & Zuid-Korea! Tijdens deze cruise brengt het schip u langs bijzondere hoogtepunten van Azië met o.a. Shanghai, Fukuoka & Nagasaki. U heeft maar liefst 3 dagen de tijd om de hoofdstad van China, Beijing, te ontdekken.  Deze cruise is inclusief rechtsreekse vluchten per airline KLM, ruimbagage, transfers en 15 dagen aan boord o.b.v. volpension (met ontbijt, lunch en diner aan boord). Gaat u mee voor deze scherpe prijs?Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.De Westerdam is van alle gemakken voorzien en brengt u alle stijl en comfort tijdens uw cruise. In 2017 is de Westerdam geheel vernieuwd, met updates als nieuwe voorzieningen en verbeteringen. Ook op entertainmentgebied zijn er vernieuwingen zoals de 'swingende Music Walk' en het interessante Rijksmuseum op zee. U zult zich aan boord géén moment vervelen!

€ 1879.00

Controleer op beschikbaarheid

AziëCruises Stip Reizen
Cruise China, Japan Zuid Korea (per KLM)
 
Op vakantie en toch doorwerken vanuit je bestemming? Dat kan bij beginmetthuiswerken.nl
20.000 flying blue miles cadeau bij AMEX GOLD, vlieg gratis bij een gemiddeld gebruik van je kaart! nu 1ste jaar gratis