user_mobilelogo

engeland vlag

argentinie vlag

nederland vlag

duitsland vlag


Cruise Antwerpen, Gent Zeeland met de MS Carmen

Tijdens deze nieuwe cruise varen we van Antwerpen naar Gent en passeren we in het waterrijke Zeeland zowel de Wester- als Oosterschelde op weg naar steden als Middelburg en Dordrecht. Stap aan boord van MS Rigoletto of MS Carmen en ervaar deze bijzondere vaarroute terwijl u geniet van de uitstekende verzorging en service aan boord.

€ 639.00

lees verder

Belgie Diverse streken
Cruise Antwerpen, Gent Zeeland met de MS Carmen
 

Lentecruise Zeeuwse Belgische steden

Een prachtige Lentecruise over de Nederlandse en Belgische wateren met het elegante schip MS Switzerland II. De Lage Landen zijn bij uitstek geschikt voor een schitterende riviercruise. Uw cruise begint en eindigt in Rotterdam. Hoogtepunten zijn een bezoek aan Middelburg en in België ontdekt u tijdens boeiende uitstapjes de mooie steden Antwerpen, Gent en Brussel. Een veelzijdige cruise waarbij u Nederland en België vanaf het water ontdekt! Aan boord van het MS Switzerland II treft u een warme ambiance, excellente verzorging en een zeer behulpzame en gastvrije bemanning!

€ 375.00

lees verder

Belgie Diverse streken
Lentecruise Zeeuwse Belgische steden
 

Kerstmarkten Gent en Antwerpen

Hoewel België geen lange traditie kent wat kerstmarkten betreft worden ze hier ook steeds populairder. Vaak heeft de stad niet alleen een kerstmarkt maar is de kerstmarkt een onderdeel van een heel evenement zoals de Gentse winterfeesten. Behalve chaletjes waar handelaren hun winterse koopwaar en lekkernijen te koop aanbieden staat er op het Sint-Baafspleineen reuzenrad met een prachtig uitzicht over het sfeervol verlichte centrum van Gent. Onder de stadshal op het Emile Braunplein staat de tijdelijke idyllische ijsbaan opgesteld. Daarnaast zijn er nog diverse kermisattracties, en een bezoek aan de legendarische Moosebar met diverse muzikale acts mag niet ontbreken tijdens uw bezoek. Wij brengen u alvast in kerststemming met deze gezellige kerstmarktreis Gent en Antwerpen, een leuke combinatie van Belgische steden. U heeft alle tijd om de verschillende kerstmarkten te bezoeken of kerstcadeaus te kopen. Ga met ons mee en geniet van een heerlijk weekend met Belgische wafels en warme chocolademelk.

€ 79.00

lees verder

Belgie Diverse streken
Kerstmarkten Gent en Antwerpen
 

Kerstmarkten Lille en Brugge

Deze verrassende kerstshopreis is een mooie combinatie van de gezellige Franse stad Lille en de sfeervolle Belgische stad Brugge. Proef de gezellige kerstsfeer die overal hangt.

€ 79.00

lees verder

Belgie Diverse streken
Kerstmarkten Lille en Brugge