user_mobilelogo

engeland vlag

argentinie vlag

nederland vlag

duitsland vlag


Iberostar Praia do Forte

Info over IBEROSTAR Praia do Forte

Dit IBEROSTAR Praia do Forte is een prachtig hotel, ingericht in Braziliaanse stijl aan het fijnzandstrand van Praia do Forte. Er is een waaier aan ontspannings-, animatie- en sportactiviteiten en je kunt er genieten van een indrukwekkend gastronomisch aanbod.

Maaltijden

Het IBEROSTAR Praia do Forte heeft een lekkere keuken en dat zul je geweten hebben! Er is een buffetrestaurant met terras en 4 à-la-carterestaurants waar o.a. gourmet, Oosterse en Braziliaanse specialiteiten op het menu staan. Er is ook een Surf & Turf specialiteitenrestaurant en 5 bars, waaronder een sigerenbar, een poolbar en health bar.

Kinderen

Kinderen beleven dolle pret in het aparte kinderbad, de speeltuin, de spelletjesruimte en in de miniclub. Fun gegarandeerd!

Faciliteiten

Het IBEROSTAR Praia do Forte beschikt over standaardkamers, superiorkamers en beachfront juniorsuites. Dichtbij het hotel bevindt zich dicht bij natuurlijke lagunes en een reservaat voor zeeschildpad, waar prachtige uitstappen kunnen gemaakt worden. In het hotel kun je ook aan tal van activiteiten deelnemen, aerobics, voetbal, fitness, aquagym, squash, waterpolo. Waterpret gegarandeerd in de maar liefst 6 zwembaden! Golfliefhebbers zullen hun hartje kunnen ophalen in het Je kunt er ook genieten van heerlijke massages in het wellnesscentrum. 's Avonds kun je er danslessen volgen en genieten van entertainende shows... Genieten! Je mag bovendien gebruik maken van de faciliteiten van het buurhotel IBEROSTAR Bahia.


Accommodatiecode: 82145

€ 2965.00

lees verder

Brazilië Salvador da Bahia Praia do Forte
Iberostar Praia do Forte
 

Iberostar Bahia

  • Klassehotel dicht bij het strand
  • Dicht bij een reservaat voor zeeschildpadden
  • Mooi gelegen in de natuur met echte lagunes

Info over IBEROSTAR Bahia

Het IBEROSTAR Bahia is ongetwijfeld een van de mooiste hotels aan de kust van Salvador. Het is smaakvol ingericht met typische Braziliaanse decoratie en het beschikt over tal van faciliteiten, een lekkere keuken en een prachtig zandstrand.

Maaltijden

Het IBEROSTAR Bahia beschikt over een zeer goede en gevarieerde keuken die je kunt ontdekken in het buffetrestaurant en in de 4 à-la-carterestaurants, gourmet, steaks, Japanse en mediterraanse specialiteiten op het menu staan. Daarnaast is er een fastfoodrestaurant en kun je genieten van heerlijke drankjes in de 5 bars, waaronder de lobbybar, de poolbar, de theaterbar en de sigarenbar.

Kinderen

Kinderen kunnen hun hartje ophalen in het kinderzwembad, de spelletjeruimte, de speeltuin en de miniclub. Fun gegarandeerd! Ouders kunnen dan weer een beroep doen op de babysitservice, als ze eens een uitstapje met z'n tweeën willen maken!

Faciliteiten

Het IBEROSTAR Bahia beschikt over standaardkamers en beachfront juniorsuites. Het hotel ligt aan het fijnzandstrand van Praia do Forte, waar heel wat natuurspektakel te zien is. Niet veraf zijn de mooie natuurlijke lagunes en het reservaat voor zeeschilpadden. In het hotel zijn ook tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden, waaronder 3 zwembaden, 1 landschapszwembad, aerobics, boogschieten, tennis, waterpolo, ... Echt ontspannen kun je tijdens een massage, in het bubbelbad en in de tuin. 's Avonds kun je dansles volgen of genieten van entertainende shows.


Accommodatiecode: 82527

€ 2927.00

lees verder

Brazilië Salvador da Bahia Praia do Forte
Iberostar Bahia