user_mobilelogo
Booking.com

122 daagse Wereldcruise vanuit Rotterdam

Wereldcruise vanuit Rotterdam naar o.a. Australië, Maleisië, Kenia, Zuid-Afrika & Brazilië ***+NIEUW IN HET AANBOD VAN STIP REIZEN....Een 122-daagse Werelcruise van Rotterdam naar Rotterdam. Met het cruiseschip vaart u via 6 continenten én 24 landen. Tegen een nooit vertoonde prijs reist u o.a. via Portugal, Barbados, Brazilië, Australië, Maleisié & Zuid-Afrika. De normale brochureprijs voor deze reis bedraagt maar liefst ? 21.349,-, en nu slechts ? 10.679,-. U stapt op in Rotterdam en na 122 dagen komt u weer aan in de haven van Rotterdam. Als dat niet comfortabel is! Tijdens deze cruise kunt u ontspannen, genieten van de dagen op zee en u beleeft zorgeloze avonden terwijl u letterlijk de wereld rondvaart. Ontdek paradijselijke eilanden, geniet van adembenemende landschappen en natuurlijke wonderen die in contrast staan met levendige steden en de fascinerende levensstijlen die u onderweg tegen komt. Boek nú deze unieke wereldcruise voor een zeer voordelige prijs! Alléén vertrek op 7 januari 2021!Aan boord van het 3-sterren-plus MS Columbus laat u de winter volledig achter u! Niet lang nadat u de Nederlandse kust heeft verlaten, steekt het MS Columbus de Atlantische Oceaan over en arriveert u op het prachtige eiland Ponta Delgada op de Azoren, alvorens het schip koers zet naar paradijselijke eiilanden in het Caribisch gebied. Nadat een doortocht door het Panamakanaal passeert het schip de evenaar en stopt het MS Columbus bij vijf Robinson Crusoe-achtige eilanden in de Zuidzee die dienen als een voorproefje op het buitengewone landschap van Nieuw-Zeeland met zijn trotse Maori-erfgoed. U vaart verder naar Australië waar u onder andere Sydney aan doet. U vaart langs het Great Barrier Reef richting Indonesië, Maleisië en Thailand, waardoor u de gelegenheid heeft om heeft om het Aziatische continent grondig te verkennen. Nadat het schip voor de 2de keer de evenaar passeert brengt u een bezoek aan Afrika. Het schp meert o.a. aan in Mombasa (Kenia), Durban en Kaapstad (Zuid-Afrika). Hierna gaat u verder naar Brazilië en het Europese vasteland. De laatste bestemming van uw wereldcruise is Tilbury, van waaruit u een bezoek kunt brengen aan Londen. Op de 122e dag van uw cruise komt het schip aan in Rotterdam. Kijk voor het exacte vaarschema onder het kopje 'Cruiseprogramma'.

€ 10679.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
122 daagse Wereldcruise vanuit Rotterdam
 

Wereldse cruise van Rotterdam naar Singapore

Wereldse cruise van Rotterdam naar Singapore ***+NIEUW IN HET AANBOD BIJ STIP REIZEN? Ontsnap aan de winter deze 89-daagse cruise van Rotterdam naar Singapore. Tijdens deze cruise kunt u echt ontspannen, genieten van de dagen op zee en beleeft u zorgeloze avonden, terwijl u de wereld rondvaart. Ontdek paradijselijke eilanden, geniet van adembenemende landschappen en natuurlijke wonderen die in contrast staan met levendige steden en de fascinerende levensstijlen die u onderweg tegen komt. Bij deze unieke en éénmalige cruise zijn de vlucht vanuit Singapore naar Amsterdam per Emirates (overstap in Dubai), transfer incl. citytour Singapore en 89-daagse cruise o.b.v. volpension inbegrepen en dat voor nog geen ? 50 per dag! Alléén vertrek op 7 januari 2020. U laat deze kans toch niet liggen?Aan boord van de MS Columbus laat u de winter achter u terwijl u naar het warme zuidelijk halfrond vaart. Niet lang nadat u de Nederlandse kust heeft verlaten, steken we de Atlantische Oceaan over en arriveert u op het prachtige eiland São Miguel op de Azoren, alvorens het schip koers zet naar paradijselijke eilanden in het Caribisch gebied. Nadat we door het Panamakanaal zijn gevaren passeren we de evenaar en staan stopt de MS Columbus bij vijf Robinson Crusoe-achtige eilanden in de Zuidzee die dienen als een voorproefje op het buitengewone landschap van Nieuw-Zeeland met zijn trotse Maori-erfgoed. Geniet van een andere kant van Australië met Airlie Beach en Yorkey's Knob voor Cairns en het Great Barrier Reef. Via Papoea-Nieuw-Guinea varen we van het zuidelijk naar het noordelijk halfrond, terwijl u van Australië naar Japan trekt. De hectische energie van Tokyo botst met de serene elegantie van Kagoshima. Krijg uw eerste voorproefje van China met stops in Beijing en Shanghai voordat u aankomt in het bruisende Hong Kong. Vietnam zal uw zintuigen wakker maken, terwijl u Hanoi en Ho Chi Minh-stad, nog steeds Saigon genoemd, verkent. De Golf van Thailand verwelkomt u met stops in Cambodja en Bangkok en bereidt u voor op de culturele smeltkroes van Singapore. Na ontscheping volgt er een stadstour door Singapore, welke eindigt op de luchthaven. Helaas zit deze unieke reis er weer op en vliegt u terug naar Amsterdam.Kijk voor het exacte vaarschema onder het kopje 'Cruiseprogramma'.

€ 4650.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Wereldse cruise van Rotterdam naar Singapore
 

Cruise van Sydney naar Amsterdam

Cruise van Sydney naar Amsterdam***+NIEUW IN HET AANBOD BIJ STIP REIZEN... Een fantastische 75-daagse cruisevakantie van Sydney naar Amsterdam! Alléén vertrek op 22 februari 2020! Gaat u mee aan boord van het 3-sterren-plus schip MS Columbus? Tijdens deze 75-daagse cruise bezoekt u onder andere Japan, China, Thailand, Maleisië, Sri Lanka, Egypte & Engeland. Deze reis is inclusief vliegreis, transfers, een hotelovernachting in/ nabij Sydney, de cruise o.b.v. volpension en een stadstour door Sydney. U vliegt van Amsterdam naar Sydney waar u de 1e nacht in een hotel verblijft. De volgende dag volgt een 4 uur durende stadstour langs de hoogtepunten van deze geweldige stad, alvorens u aan boord gaat van de MS Columbus voor uw 75-daagse cruise. De cruise begint in de meest iconische haven van Australië, Sydney. Geniet van een andere kant van Australië met Airlie Beach en Yorkey's Knob voor Cairns en het Great Barrier Reef. Via Papoea-Nieuw-Guinea varen we van het zuidelijk naar het noordelijk halfrond, terwijl u van Australië naar Japan trekt. De hectische energie van Tokyo botst met de serene elegantie van Kagoshima. Krijg uw eerste voorproefje van China met stops in Beijing en Shanghai voordat u aankomt in het bruisende Hong Kong. Vietnam zal uw zintuigen wakker maken, terwijl u Hanoi en Ho Chi Minh-stad, nog steeds Saigon genoemd, verkent. De Golf van Thailand verwelkomt u met stops in Cambodja en Bangkok en bereidt u voor op de culturele smeltkroes van Singapore. U krijgt de gelegenheid om het Aziatische continent nog beter te verkennen, door stops in Malesië, Sri Lanka en India. Voordat het schip het Seuzkanaal door vaart, brengt u een bezoek aan Egypte en Jordanië. Na een bezoek aan havenstad Haifa in Israël meert het schip aan in enkele Europese bestemmingen. Zo bezoekt u het historische Athene en het Britse territorium Gibraltar. De laatste bestemming van uw cruise is Tilbury, van waaruit u een bezoek kunt brengen aan Londen. Op de 75e dag van uw cruise komt het schip aan in Amsterdam.Waar wacht u nog op? Boek nú deze unieke, eenmalige cruise!

€ 4444.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Cruise van Sydney naar Amsterdam
 

Cruise van Rotterdam, door het Panamakanaal naar Sydney

Cruise van Rotterdam, door het Panamakanaal naar Sydney ***+NIEUW IN HET AANBOD BIJ STIP REIZEN? Gaat u deze winter mee tijdens de 52-daagse cruise van Rotterdam naar Sydney? Tijdens deze cruise kunt u echt ontspannen, genieten van de dagen op zee en beleeft u zorgeloze avonden, terwijl u de wereld rondvaart. Ontdek paradijselijke eilanden, geniet van adembenemende landschappen en natuurlijke wonderen die in contrast staan met levendige steden en de fascinerende levensstijlen die u onderweg tegen komt. Bij deze unieke en éénmalige cruise zijn de vlucht vanuit Sydney naar Amsterdam per Etihad Airways, transfers, hotelovernachting o.b.v. logies/ onbijt, citytour Sydney en 50-daagse cruise o.b.v. volpension inbegrepen! Alléén vertrek op 7 januari 2020. Gaat u met ons mee?Aan boord van de MS Columbus laat u de winter achter u terwijl u naar het warme zuidelijk halfrond vaart. Niet lang nadat u de Nederlandse kust heeft verlaten, steken we de Atlantische Oceaan over en arriveert u op het prachtige eiland São Miguel op de Azoren, alvorens het schip koers zet naar paradijselijke eilanden in het Caribisch gebied. Nadat we door het Panamakanaal zijn gevaren passeren we de evenaar en staan stopt de MS Columbus bij vijf Robinson Crusoe-achtige eilanden in de Zuidzee die dienen als een voorproefje op het buitengewone landschap van Nieuw-Zeeland met zijn trotse Maori-erfgoed. Uw cruise eindigt in de meest iconische haven van Australië en kosmopolitische stad Sydney. Na ontscheping volgt er een stadstour door Sydney, welke eindigt in het hotel waar u de laatste nacht zal verblijven. De volgende dag staat de transfer voor u klaar en wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam. Helaas zit deze geweldige reis er weer op?Kijk voor het exacte vaarschema onder het kopje 'Cruiseprogramma'.

€ 3699.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Cruise van Rotterdam, door het Panamakanaal naar Sydney
 

Cruise van Sydney naar Singapore

Cruise van Sydney naar Singapore ***+NIEUW IN HET AANBOD BIJ STIP REIZEN... Een fantastische 43-daagse cruisevakantie van Sydney naar Singapore! Alléén vertrek op 22 februari 2020! Gaat u mee aan boord van het 3-sterren-plus schip MS Columbus? Breng tijdens deze 39-daagse cruise een bezoek aan onder andere Japan, China, Vietnam, Cambodja en Thailand. Deze reis is inclusief vliegreis, transfers, een hotelovernachting in/ nabij Sydney, de unieke cruise o.b.v. volpension en een stadstour door Singapore. U vliegt van Amsterdam naar Sydney waar u de 1e nacht in een hotel verblijft. De volgende dag volgt een 4 uur durende stadstour langs de hoogtepunten van deze geweldige stad, alvorens u aan boord gaat van de MS Columbus voor uw 39-daagse cruise. De cruise begint in de meest iconische haven van Australië, Sydney. Geniet van een andere kant van Australië met Airlie Beach en Yorkey's Knob voor Cairns en het Great Barrier Reef. Via Papoea-Nieuw-Guinea varen we van het zuidelijk naar het noordelijk halfrond, terwijl u van Australië naar Japan trekt. De hectische energie van Tokyo botst met de serene elegantie van Kagoshima. Krijg uw eerste voorproefje van China met een stop in Beijing voordat u aankomt in het bruisende Hong Kong. Vietnam zal uw zintuigen wakker maken, terwijl u Hanoi en Ho Chi Minh-stad, nog steeds Saigon genoemd, verkent. De Golf van Thailand verwelkomt u met stops in Cambodja en Bangkok en bereidt u voor op de culturele smeltkroes van Singapore. Na ontscheping volgt er een stadstour door Singapore, welke eindigt op de luchthaven. Helaas zit deze unieke reis er weer op en vliegt u terug naar Amsterdam. Waar wacht u nog op? Boek nú deze unieke, eenmalige cruise!

€ 3199.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Cruise van Sydney naar Singapore
 

Cruise van Sydney naar Hong Kong

Cruise van Sydney naar Hong Kong ***+NIEUW BIJ STIP REIZEN? Vaar tijdens deze 32-daagse cruise van Sydney naar Hong Kong vanuit het zuidelijk halfrond naar de levendige en betoverende bezienswaardigheden van Australië en het oostelijke Japan. Deze reis is inclusief vliegreis, transfers, een hotelovernachting in/ nabij Sydney, 4-uur durende stadstour door Sydney en de unieke cruise o.b.v. volpension. Alléén vertrek op 22 februari 2020! Wacht niet te lang en boek nu.. U vliegt van Amsterdam naar Sydney waar u de 1e nacht in een hotel verblijft. De volgende dag volgt een 4 uur durende stadstour langs de hoogtepunten van deze geweldige stad, alvorens u aan boord gaat van de MS Columbus voor uw 28-daagse cruise. De cruise begint in de meest iconische haven van Australië, Sydney. Geniet van een andere kant van Australië met Airlie Beach en Yorkey's Knob voor Cairns en het Great Barrier Reef. Via Papoea-Nieuw-Guinea varen we van het zuidelijk naar het noordelijk halfrond, terwijl u van Australië naar Japan trekt. De hectische energie van Tokyo botst met de serene elegantie van Kagoshima. Krijg uw eerste voorproefje van China met een stop in Beijing voordat u aankomt in het bruisende Hong Kong, het eindpunt van uw cruise. Na ontscheping volgt de transfer naar de luchthaven en vliegt u terug naar Amsterdam. U kunt terugkijken op een unieke cruise!Kijk voor het exacte vaarschema onder het kopje 'Cruiseprogramma'.

€ 2799.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Cruise van Sydney naar Hong Kong
 

Cruise Brazilië Amazone vanuit Rotterdam

Cruise Brazilië & Amazone vanuit Rotterdam ***+NIEUW IN HET AANBOD BIJ STIP REIZEN VOOR DE SNELLE BESLISSERS?. Een geweldige 43-daagse cruise vanuit Rotterdam per 3*+ MS Magellan naar Brazilië zonder te vliegen! Ontdek de uitgestrekte delen van de jungle, de thuisbasis van buitengewone tropische planten en een overvloed aan kleurrijke dieren in het wild. Op deze ongelooflijke cruise wordt u meegenomen naar het beruchte Îles du Salut, vier zonovergoten eilanden in West-Indië, Kaapverdië en de Azoren. Op deze waanzinnige cruise zal het het machtige Amazonegebied het hoogtepunt zijn en ontdekt u het grootste tropische regenwoud en het meest diverse ecosysteem op aarde!Voor deze cruise hebben we slechts 30 plaatsen beschikbaar! Wacht dus niet te lang? Vol = Vol! Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad ?Cruiseprogramma?.

€ 2759.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Cruise Brazilië Amazone vanuit Rotterdam
 

Kerst en Nieuwjaarscruise

Kerst- en nieuwjaarscruise ***+Vaar tijdens deze fantastische 18-daagse kerst- en nieuwjaarscruise per 3*+ MS Columbus mee naar de immens populaire Canarische eilanden, Funchal op Madeira, de ?drijvende tuin in de Atlantische Oceaan?, Lissabon en Vigo. Vijf contrasterende eilanden zijn opgenomen in deze prachtige route, met een verscheidenheid aan pittoreske landschappen en nieuwe ervaringen om van te genieten. Plus een aantal fascinerende steden om te verkennen. Leun achterover en ontspan, geniet van de heerlijke keuken en laat de attente bemanning voor u zorgen. Hoe bijzonder om kerst op zee te vieren en de jaarwisseling te beleven op de Canarische Eilanden!U verblijft aan boord van de MS Columbus o.b.v. volpension, dus inclusief ontbijt, lunch en diner. Daarnaast is er aan boord een afternoon tea & late night snacks, welkomst- en vertrek Captain's Cocktail Party, zelfservice koffie & thee van 6:00 - 24:00 uur, dagelijks activiteitenprogramma en entertainment tijdens de avonduren. Waar wacht u nog op? Boek nu?Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad ?Cruiseprogramma?.

€ 2519.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Kerst en Nieuwjaarscruise
 

Droomcruise Star Clipper Thailand Maleisië

Droomcruise Star Clipper Thailand & Maleisië ****Gaat u mee op droomcruise naar bounty eilanden met parelwitte stranden? Stap dan nog deze winter aan boord van de gracieuze 4-sterren Star Clipper en ga een unieke cruise tegemoet!U vliegt per KLM naar Bangkok, waar u 2 nachten in een goed gelegen 4-sterren hotel verblijft. Vervolgens vertrekt u met een binnenlandse vlucht naar Phuket, waar u aan boord gaat van het moderne en tevens traditionele zeilschip. De komende 8 dagen gaat u volop genieten aan boord van dit schip, waar u verblijft op basis van volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner. Tijdens uw cruise zeilt u over de mysterieuze Andamanse Zee en bezoekt u de meest tropische eilanden. Voor snorkel- en duikliefhebbers is dit gebied een heus paradijs dankzij de kristalheldere wateren. O.a. Ko Rok Nok, Phang Nga Bay en Ko Hong worden aangedaan. De Star Clipper vaart 2 verschillende routes, waarvoor wij u verwijzen naar het tabblad  'Cruiseprogramma'. Na uw cruise kunt u nog 4 dagen genieten van een heerlijk strandverblijf in Phuket. Vaart u met ons mee op deze heerlijke droomcruise? De gracieuze 4-sterren Star Clipper is met haar 16 zeilen een echte eyecather. Het karakteristieke met mahonie- en teakhouten details verrijkte zeilschip biedt, in tegenstelling tot de grote cruiseschepen waar 1000 of 2000 passagiers meereizen, slechts plaats aan hooguit 170 medepassagiers en ca. 70 bemanningsleden. De intieme sfeer die hierdoor ontstaat, is een van de belangrijkste reden om te kiezen voor een reis met deze viermaster. U kunt verkoeling zoeken in een van de twee kleine zwembaden of nippend van een drankje in de bar nagenieten van de dag. In het sfeervolle restaurant kunt u terecht voor heerlijk diner maar op sommige bestemmingen wordt bijvoorbeeld een BBQ aan wal georganiseerd. Kortom, u hoeft zich geen moment te vervelen.  

€ 2499.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Droomcruise Star Clipper Thailand Maleisië
 

Cruise Nieuw Zeeland vanuit Sydney

Cruise Nieuw-Zeeland vanuit Sydney****Nieuw in ons aanbod! Unieke droomcruises vanuit Sydney naar het adembenemende Nieuw-Zeeland. Tegen een zeer scherpe prijs kunt u genieten van een 19-daagse cruise per 4* Noordam van de Holland America Line. U heeft de keuze uit slechts 3 vertrekdata, dus wacht niet te lang, want VOL=VOL!U vliegt per Etihad Airways van Amsterdam naar Sydney, met overstap in Abu Dhabi en inclusief 30 kg ruimbagage. Uw vlucht komt al vroeg in de ochtend aan en voor een hotelnacht in bruisend Sydney is gezorgd. Voldoende tijd dus om deze wereldstad te ontdekken! Vanuit hier begint ook uw cruise met de befaamde Holland America Line. Aan boord verblijft u op basis van volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner. Op de laatste dag van de cruise meert het schip weer aan in Sydney, waar nog een dagexcursie gepland staat om de hoogtepunten van Sydney te ontdekken.Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Aan boord van de Noordam reist u in stijl en geniet u van moderne voorzieningen. Voor het diner heeft u de keuze uit diverse restaurants. Wat dachtt u van een 5-gangendiner in de Vista Dining Room, waar u geniet van een uitgebreide wijnkaart en een onberispelijke service. Zet de avond voort in een van de sfeervolle bars en lounges of waag een gokje in het casino. Bent u op zoek naar rust en ontspanning? Breng dan een bezoek aan de spa of neem een duik in één van de zwembaden.

€ 2499.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Cruise Nieuw Zeeland vanuit Sydney
 

Kerst Nieuwjaarscruise vanuit Rotterdam

Kerst- & Nieuwjaarscruise vanuit Rotterdam ***+Vaar tijdens deze fantastische 22-daagse kerst- en nieuwjaarscruise per 3*+ MS Magellan mee naar het afgelegen Kaapverdië, de immens populaire Canarische eilanden en Funchal op Madeira, de ?drijvende tuin in de Atlantische Oceaan?. Zes contrasterende eilanden zijn opgenomen in deze prachtige route, met een verscheidenheid aan pittoreske landschappen en nieuwe ervaringen om van te genieten. Aan boord van het 3*+ MS Magellan verblijft u op basis van volpension, dus inclusief ontbijt, lunch & diner. Hoe bijzonder om kerst op zee te vieren en de jaarwisseling te beleven op de Canarische Eilanden! Waar wacht u nog op? Kijk voor het volledige vaarschema op het tabblad ?Cruiseprogramma?.Het 3*+ MS Magellan biedt een intieme sfeer, met een enorm scala aan recreatieve voorzieningen, waaronder bars en lounges, evenals meerdere eetgelegenheden. Één ding is zeker, u zal zich geen moment vervelen aan boord!

€ 2032.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Kerst Nieuwjaarscruise vanuit Rotterdam
 

10 daagse Oostelijke Caribische Cruise

10-daagse Oostelijke Caribische Cruise 5Verenigde Staten - MiamiPer gloednieuw 5* Norwegian EncoreFreestyle cruisen incl. dranken- en dinerpakket twv $782 ppVliegreis, transfers & hotelnacht MiamiPuerto Rico & Amerikaanse- en Britse MaagdeneilandenGeniet deze winter optimaal in de Caribbean

€ 1974.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
10 daagse Oostelijke Caribische Cruise
 

Grand Voyage van Singapore naar Italië, incl. 2 nachten Singapore

Grand Voyage van Singapore naar Italië, incl. 2 nachten Singapore 4Singapore - SingaporeNog nooit zo voordelig! Beperkt plaats, VOL=VOL!25-daagse cruise per 4* Costa FortunaVliegreis, transfers & 2 hotelnachten SingaporeCruise o.b.v. volpension & fooien t.w.v. ?252 p.p.O.a. Maleisië, Sri Lanka, India & OmanAlléén vertrek op 16 maart 2020!

€ 1949.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Grand Voyage van Singapore naar Italië, incl. 2 nachten Singapore
 

Cruise Noorwegen Noordkaap met Hurtigruten

Cruise Noorwegen & Noordkaap met de HurtigrutenNU OOK BOEKBAAR IN DE LENTE EN DE ZOMER! Betaalbaar op 'de mooiste zeereis ter wereld'... Heeft u altijd al een bijzondere reis willen maken? Boek dan nu deze 12-daagse reis met de Hurtigruten en ontdek per postboot het adembenemende natuurschoon van de Noorse Fjorden en de Noordkaap en passeer de poolcirkel 2 maal! De Hurtigruten biedt u een kijkje in het authentieke alledaagse leven in Noorwegen, waarbij u kunt genieten van natuur, cultuur en tradities. U bezoekt maar liefst 100 verschillende fjorden en komt in 34 grote en kleine havenplaatsen, waarvan er 22 boven de poolcirkel gelegen zijn. Boek aan boord een optionele excursie en aanschouw de schoonheid van Noorwegen. Lente: De ontluikende Arctische natuur (1 april - 31 mei) Verbaas u in de lente over het veelzijdige leven langs de Noorse kust. Zo bent u ooggetuige van de terugkeer van de trekvogels en beleeft u exclusieve avonturen. Iedere dag brengt meer licht en worden de fjorden een groene oase. In de gebieden gelegen op hogere breedtegraden wil de winter nog niet echt vertrekken. De bergtoppen zullen hier tot vroeg in de zomer met sneeuw bedekt blijven, maar uiteindelijk krijgt de zon toch grip op het winterlandschap. Tijdens het voorjaar beleeft u eigenlijk meerdere seizoenen in één en dezelfde reis. Zo vertrek je vanuit een bijna zomers Bergen richting het winterse Kirkenes, waar nog volop winterexcursies worden aangeboden. Maak een mooie tocht door het Lyngenfjord en Trollfjord, geniet van een proeverij aan dek van verse Lyngen-krabben die door de lokale vissers direct aan boord gebracht worden of kijk mee hoe traditioneel kabeljauwtong gesneden wordt aan dek. Daarnaast worden er aan boord interessante lezingen gegeven over het leven in de zee.Zomer: de magische Middernachtzon (1 juni - 31 augustus)De zomer is dé periode waarin de Middernachtzon zijn naam eer aan doet. Boven de poolcirkel ervaart u het intensieve daglicht 24 uur per etmaal. Het beleven van een dergelijke Noorse ?nacht? - waar de zon niet onder gaat - zal u telkens weer opnieuw verwonderen. U raakt waarschijnlijk zodanig gefascineerd, dat u helemaal vergeet om naar bed te gaan. Vanwege het vele daglicht is er dag en nacht altijd veel te beleven. Bloemen komen volop tot bloei en indrukwekkende watervallen eindigen hun weg met klaterend geweld in zee. De Middernachtzon is een natuurlijk fenomeen ten noorden van de Poolcirkel. De stralende zonneschijn dringt dwars door de heldere Arctische lucht en doopt fjorden, kusten en bergen om tot vurig rood, zacht roze en goudgele tinten. Maak een tocht door het Geirangerfjord en door het nauwe Trollfjord met traditionele trollsoep op het dek en vergeet vooral niet te gnieten van de fantastische uitzichten. Deze reis is inclusief vliegreis per KLM naar Bergen, transfers en 12-daagse reis per Hurtigruten. Verheug u op heerlijke maaltijden met lokale en seizoensgebonden ingrediënten, want u verblijft aan boord op basis van volpension (ontbijt, lunch & diner). Kijk voor het dag tot dag programma onder het tabblad 'Dagprogramma'. Gaat u mee op deze bijzondere reis? Wacht niet te lang en boek nu, want we hebben slecht een beperkt aantal plaatsen beschikbaar... 

€ 1799.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Cruise Noorwegen Noordkaap met Hurtigruten
 

Cruise Baltische Staten vanuit Amsterdam

Cruise Baltische Staten vanuit Amsterdam ****Altijd al eens de Baltische Staten willen bezoeken? Per cruiseschip wordt deze ervaring wel erg uniek! Iedere dag ontdekt u een andere prachtige stad aan de Oostzee. U reist per innovatief schip van Royal Caribbean, maar het bekende entertainment zal u ook hier aan boord zeker tegenkomen. De 4* Brilliance of the Seas vaart deze zomer drie mooie routes vanuit Amsterdam. Aan boord verblijft u op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Tijdens deze 13-daagse cruise bezoekt u o.a. Tallinn, Helsinki & Stockholm. Er is volop tijd om de cultuurrijke stad Sint Petersburg te ontdekken. Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Stap aan boord van de Brilliance of the Seas! Wat dacht u bijvoorbeeld van een heuse klimwand, golfsimulator en mini-golf baan? Maar dit is nog niet alles! In de avonduren heeft u keuze uit maar liefst 9 verschillende restaurants, waar heerlijke gerechten van over de hele wereld geserveerd worden. Sportliefhebbers kunnen terecht op de sportvelden en er is een jogging parcour aanwezig. Een openlucht bioscoop aan boord van een schip? Op de Brilliance of the Seas vindt u deze naast het zwembad! Wanneer u toe bent aan ontspanning beidt het schip de Vitality Spa, waar u volledig in de watten gelegd zal worden. 

€ 1798.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Cruise Baltische Staten vanuit Amsterdam
 

Semi All Inclusive Cruise Thailand, Maleisië Singapore

Semi All Inclusive cruise Thailand, Maleisië & Singapore ****Stap aan boord van het 4-sterren cruiseschip AIDAbella en maak samen met Stip Reizen een onvergetelijke cruise door Zuidoost-Azië! Ontdek via 2 verschillende vaarroutes tijdens deze 19-daagse cruisevakantie de prachtige natuur, culinaire hoogstandjes en bijzondere cultuur in onder andere Thailand, Maleisië en Singapore. De zéér scherp geprijsde reissom is inclusief non-stop vliegreis per topairline KLM, 3 hotelovernachtingen in Bangkok o.b.v. logies en ontbijt, alle transfers, fooien/servicebijdrage aan boord t.w.v. ? 140,- p.p. en 15-daagse cruise o.b.v. Semi All Inclusive, dat wil zeggen dat de tafeldranken tijdens buffetmaaltijden zijn inbegrepen (t.w.v. minimaal ? 230 p.p.). Gaat u met ons mee tijdens deze heerlijke cruise naar deze prachtige Aziatische bestemmingen? Wees er snel bij want OP=OP en VOL=VOL.Aan boord van de AIDAbella beleeft u de ultieme cruise-beleving en hoeft u zich geen moment te vervelen! Geniet in één van de 8 restaurants van een verscheidenheid aan gerechten en de prima kwaliteit: van een overheerlijk mals biefstukje tot smakelijke sushi. 's Avonds geniet u tot slot van een spectaculaire show in het schitterende theatrium, beproeft u uw geluk in het casino of drink een drankje in één van de bars aan boord. Werk uzelf in het zweet in de fitnessruimte, neem een verfrissende duik in het zwembad of laat u in de watten leggen in de schoonheidssalon. De mogelijkheden aan boord van de AIDAbella zijn gigantisch en de tijd aan boord zal aan u voorbij vliegen!

€ 1779.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Semi All Inclusive Cruise Thailand, Maleisië Singapore
 

Cruise Noorwegen en Noorderlicht met Hurtigruten

Cruise Noorwegen en Noorderlicht met de HurtigrutenNIEUW BIJ STIP! Betaalbaar op 'de mooiste zeereis ter wereld'... Heeft u altijd al een bijzondere reis willen maken? Boek dan nu deze 12-daagse reis met de Hurtigruten en ontdek het adembenemende natuurschoon van de Noorse Fjorden en de Noordkaap en passeer de poolcirkel 2 maal! De Hurtigruten biedt u een kijkje in het authentieke alledaagse leven in Noorwegen, waarbij u kunt genieten van natuur, cultuur en tradities. U bezoekt maar liefst 100 verschillende fjorden en komt in 34 grote en kleine havenplaatsen, waarvan er 22 boven de poolcirkel gelegen zijn. Boek aan boord een optionele excursie en aanschouw de schoonheid van Noorwegen. De winterperiode is de beste tijd om de wilde en ongerepte natuur van Noorwegen te ontdekken. Het hele landschap is met een deken van sneeuw bedekt en de lucht is fris en zuiver. De pittoreske huisjes langs de kust zijn sprookjesachtig verlicht en de met sneeuw bedekte bergen bieden een adembenemend decor voor het schemerend poollicht. De zon komt in de winter nauwelijks boven de horizon en nog verder boven de poolcirkel blijft de zon zelfs wekenlang daaronder.U heeft tijdens de 12-daagse reis 97% kans om het Noorderlicht te zien. Voor meer informatie over de noorderlichtgarantie verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Noorderlichtgarantie'.Deze reis is inclusief vliegreis per KLM naar Bergen, transfers en 12-daagse reis per Hurtigruten. Verheug u op heerlijke maaltijden met lokale en seizoensgebonden ingrediënten, want u verblijft aan boord op basis van volpension (ontbijt, lunch & diner). Kijk voor het dag tot dag programma onder het tabblad 'Dagprogramma'. Gaat u mee op deze bijzondere reis? Wacht niet te lang en boek nu, want we hebben slecht een beperkt aantal plaatsen beschikbaar... 

€ 1749.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Cruise Noorwegen en Noorderlicht met Hurtigruten
 

Cruise Baltische Staten St. Petersburg

Cruise Baltische Staten & St. Petersburg ***+De Baltische Zee is rijk aan geschiedenis, kunst en cultuur en is een van de meest fascinerende vaarbestemmingen. Middeleeuwse steden contrasteren met kosmopolitische hoofdsteden en architecturale invloeden weerspiegelen zowel oost als west. Het hoogtepunt van deze cruise is een overnachting in St. Petersburg met twee dagen om sierlijke kerken en kathedralen, het prachtige Hermitage Museum en weelderige paleizen te verkennen die ooit de thuisbasis waren van Russische tsaren.U verblijft aan boord van de MS Columbus o.b.v. volpension, dus inclusief ontbijt, lunch en diner. Daarnaast is er aan boord een afternoon tea & late night snacks, welkomst- en vertrek Captain's Cocktail Party, zelfservice koffie & thee van 6:00 - 24:00 uur, dagelijks activiteitenprogramma en entertainment tijdens de avonduren. Waar wacht u nog op? Boek nu?Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad ?Cruiseprogramma?.

€ 1469.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Cruise Baltische Staten St. Petersburg
 

Oostelijke of Westelijke Caribbean

Oostelijke of Westelijke Caribbean cruise ****+Vaart u deze winter mee naar de mooiste bestemmingen van de Caribbean per revolutionaire Oasis of de Seas? U verblijft aan boord van een 4-sterren-plus cruiseschip dat begin november gerenoveerd zal worden. U kunt dus één van de eersten zijn die aan boord van dit vernieuwde schip verblijft, deze kans wilt u toch niet missen? De mogelijkheden aan boord van dit schip zullen u versteld doen staan: een zipline van 25 meter, 2 klimwanden, surf simulators, een schaatsbaan en Central Park op zee! Voorafgaand aan uw cruise verblijft u in een hotel in/nabij Miami. U heeft keuze uit 3 prachtige vaarroutes, waarbij u kiest voor de Oostelijke of Westelijke Caribbean. De hotelovernachting is op basis van logies & ontbijt, aan boord is het verblijf op basis van Volpension. Alle drie de vaarroutes bezoeken Labadee, verdere invulling van de cruise bestemmingen is afhenakelijk van het vaarschema. Zo behoren Falmouth op Jamaica, Cozumel, St. Maarten, Puerto Rico en de Maagdeneilanden tot de mogelijkheden. Zie het tabblad 'cruiseprogramma' voor de vaarroutes en bestemmingen per datum.

€ 1429.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Oostelijke of Westelijke Caribbean
 

Semi All Inclusive cruise Noorderlicht

Semi All Inclusive cruise naar het Noorderlicht ***+Heeft u altijd al een keer het Noorderlicht willen zien? Boek dan nu deze geweldige 15- of 16-daagse cruise per 3*+ AIDAcara en ga op zoek naar het Noorderlicht... U boekt deze cruise nu wel zéér voordelig inclusief vliegreis Amsterdam - Hamburg v.v., transfers en 15- of 16-daagse cruise o.b.v. Semi All Inclusive! Fooien/ servicebijdrage & tafeldranken tijdens buffetmaaltijden (beide totaal t.w.v. ? 425 p.p.) zitten bij de cruiseprijs inbegrepen. Zo weet u voorafgaand aan uw cruise precies waar u aan toe bent, dus geen gezeur meer aan boord met bijvoorbeeld verplichte fooien! Slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang... VOL=VOL! Kijk voor het exacte vaarschema onder het kopje 'Cruiseprogramma'.

€ 1424.00

Controleer op beschikbaarheid

Cruise Stip Reizen
Semi All Inclusive cruise Noorderlicht