user_mobilelogo
Booking.com

Marienlyst Strandhotel

Het Marienlyst Strandhotel ligt direct aan het strand, aan de rand van het stadje Helsingør. Het hotel heeft een eigen spa van 1600 m² en een casino, dus je hoeft je hier niet te vervelen. Mooi weer? Loop vanuit het hotel direct het strand op en geniet van het mooie uitzicht.

€ 294,41

lees verder

Denemarken Seeland Helsingör
Product
 

Comwell Køge Strand

Hotel Hvide Hus Køge ligt op slechts 100 meter van de zee en biedt een adembenemend uitzicht over het prachtige landschap.Op 1 kilometer afstand vind je het goed bewaard gebleven historische centrum.

€ 117,80

lees verder

Denemarken Seeland Køge
Product
 

Comwell Roskilde

Comwell Roskilde biedt prachtig uitzicht op de Roskilde Fjord. Ontspan in het hotel-restaurant, de bar met terras of onderneem een van de vele activiteiten.

€ 117,80

lees verder

Denemarken Seeland Roskilde
Product
 

Comwell Borupgaard

Het hotel Comwell Borupgaard is gevestigd in een oud landhuis. Het hotel is gerestaureerd en heeft een moderne en smaakvolle inrichting. Het hotel ligt in de Deense plaats Snekkersten aan de oostkust op het eiland Seeland.

€ 117,80

lees verder

Denemarken Seeland Snekkersten
Product
 

Comwell Klarskovgaard

Comwell Klarskovgaard in het Deense Korsør biedt prachtig uitzicht over de Grote Belt en ligt op ongeveer een uur rijden van Kopenhagen. Het hotel-restaurant staat bekend om de goede keuken.

€ 160,69

lees verder

Denemarken Seeland Korsør
Product
 

Comwell Sorø

Comwell Sorø Storkro is een modern hotel in de Deense stad Sorø met prachtig uitzicht over het omringende groen. Het hotel biedt een panoramisch restaurant en klassiek ingerichte kamers.

€ 117,80

lees verder

Denemarken Seeland Sorø
Product
 

Comwell Korsør

Comwell Grand Park is een 4-sterrenhotel gelegen in de Deense kustplaats Korsør. Het hotel heeft een gezellige tuin om van te genieten en beschikt over een bar en discotheek.

€ 105,99

lees verder

Denemarken Seeland Korsør
Product
 

Denemarken Niels Juel (hotel)

Verblijf in Hotel Niels Juel op basis van logies en ontbijtbuffet

€ 143,00

lees verder

Denemarken Seeland Køge
Product
 

vliegtickets