user_mobilelogo
Booking.com

engeland vlag

argentinie vlag

nederland vlag

duitsland vlag


Kerst en nieuwjaarsreis Het Zwarte Woud

Het Schwarzwald is een heerlijk gebied om de feestdagen door te brengen. De streek staat bekend om haar tradities en het lijkt alsof hier de tijd heeft stilgestaan. In de pittoreske dorpjes is alles gehuld in kerstsfeer en zo ook in Oberwolfach, de standplaats van deze reis. We maken mooie excursies naar b.v. Freiburg, Titisee, Straatsburg en bezoeken we een glasblazerij. Heel bijzonder is een bezoek aan de plaats Gengenbach waar het raadhuis is aangekleed als 'Weihnachtskalender'. U verblijft in het familiehotel 3 Könige, al meer dan 40 jaar een vertrouwd Oad adres, waar u met veel liefde wordt verzorgd door familie Echle en alle medewerkers. Op het menu staan bijzondere kerstdiners en gezellige muziek. U gaat een bijzondere kerst en een heel goed begin van het nieuwe jaar tegemoet!

€ 1134.00

lees verder

Duitsland Schwarzwald Oberwolfach
Kerst en nieuwjaarsreis Het Zwarte Woud
 

Busreis Het Zwarte Woud

Bij veel vakantiegangers is het Zwarte Woud geliefd vanwege het natuurschoon en de vele gezellige plaatsjes. Dit middengebergte leent zich uitstekend voor het maken van prachtige excursies en uitstapjes. U verblijft in het familiehotel 3 Könige in Oberwolfach, al meer dan 40 jaar een vertrouwd Oad adres. U zult zich hier helemaal thuis voelen. Geniet in een rustig reistempo van al het moois dat het Zwarte Woud u te bieden heeft. Tijdens deze reis worden de excursies in een rustig tempo uitgevoerd en het programma is niet al te overladen. Oberwolfach is een echt 'Schwarzwälder Luftkurort' in het noordelijke deel van het Zwarte Woud. Van hieruit nemen wij u onder andere mee naar de Bodensee dat op de grens ligt van Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Het bloemeneiland Mainau is hier zeker een bezoek waard. Verder rijden we naar pittoreske dorpjes en langs oude ambachten, zoals het Schwarzwalder Openluchtmuseum en een glasblazerij. En natuurlijk zien we regelmatig een koekoeksklok, deze vindt haar oorsprong in dit prachtige gebied. Ga mee met Oad en ontdek zelf waarom het Zwarte Woud al zo lang bij veel reizigers een populaire bestemming is. Waarom de busreis Het Zwarte Woud bij Oad boeken? - Verblijf op basis van volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner - Elke dag een leuke dagtocht inbegrepen onder leiding van uw deskundige chauffeur/reisleider - Inclusief demonstratie Schwarzwalder Kirschtorte bereiden en proeven - Inclusief een Schnappsproeverij en een gezellige muziekavond - Alle vertrekdata gegarandeerd vertrek (m.u.v. 5 oktober) - Inclusief een afscheidsdiner bij terugkomst in Zeddam

€ 489.00

lees verder

Duitsland Schwarzwald Oberwolfach
Busreis Het Zwarte Woud
 

Busreis Maak kennis met het mooie Zwarte Woud

Er even voordelig tussenuit in de lente of de herfst? Ga dan met ons mee naar het prachtige Zwarte Woud, het dichtbeboste gebied in het zuidwesten van Duitsland aan de Franse grens. Deze zonnigste streek van Duitsland is bekend van koekoeksklokken, bolhoeden en romantische valleien.

€ 329.00

lees verder

Duitsland Schwarzwald Oberwolfach
Busreis Maak kennis met het mooie Zwarte Woud