user_mobilelogo

engeland vlag

argentinie vlag

nederland vlag

duitsland vlag


Cruise langs de West Europese kust

15-daage zeecruise per MSC Preziosa vanuit Hamburg naar o.a. Le Havre, Southampton, Brest, Lissabon, Cadiz, Malaga, La Coruna en Rotterdam.

€ 1699.00

lees verder

Frankrijk Le Havre
Cruise langs de West Europese kust
 

Cruise Nederland naar Italië

12-daagse cruise vanuit IJmuiden per Costa Mediterranea naar o.a. Dover, Le Havre, La Coruña, Vigo, Lissabon, Cádiz, Barcelona, Marseille en Genua - inclusief vliegreis & transfers

€ 999.00

lees verder

Frankrijk Le Havre
Cruise Nederland naar Italië
 

Mercure Bassin du Commerce

In het centrum verblijven en toch in de buurt van de haven en strand van Le Havre? Het is mogeljik bij hotel Mercure Bassin du Commerce. In een levendige omgeving zit je in de buurt van verschillende bassins die aansluiten op de haven waardoor je weet dat je in een echte havenstad zit en waar je heerlijk langs kan wandelen, zowel overdag als 's avonds. Het hotel is een goede uitvalsbasis om de stad te verkennen. Overal in de stad vind je kunst en cultuur zoals de Kathedraal van Le Havre of het Malraux museum. Ook dichterbij het hotel kijk je je ogen uit. Hier vind je de gebouwen van de Franse architect Auguste Perret die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. kortom, van alles te zien en van alles te doen!

€ 182.00

lees verder

Frankrijk Normandie Le Havre
Mercure Bassin du Commerce