user_mobilelogo
Booking.com

engeland vlag

argentinie vlag

nederland vlag

duitsland vlag


Valamar Collection Dubrovnik P

Gelegen op het strand, 5 km van Dubrovnik centrum, 6 km van de kathedraal van Dubrovnik en van de muren van Dubrovnik.

€ 1226.00

lees verder

Kroatië Dubrovnik Rivièra Dubrovnik
Valamar Collection Dubrovnik P
 

Marko Polo

Als je op zoek bent naar een fantastische locatie dichtbij een stad en je je geen vakantie kunt voorstellen zonder het genoegen van een wellness centrum, dan moet je het Marko Polo Hotel bezoeken. Genoemd naar een van de meest bekende zeelieden van Korcula, is dit hotel een ideale haven voor wereld reizigers. Gelegen op een heuvel boven de zee en natuurlijke stranden, biedt het een uniek uitzicht over de Renaissance stad Korcula die zich op 10 minuten lopen van het hotel bevindt. Marko Polo biedt vele mogelijkheden om uit te kiezen. Voel je thuis en ontspan. Het personeel zal overal voor zorgen. Onze vriendelijke medewerkers staan tot je beschikking indien je iets nodig hebt tijdens je verblijf in het Marko Polo Hotel. Gelegen in Korcula, 150 m van het strand, 450 m van de jachthaven van Korcula, 900 m van de St. Mark's Kathedraal en 130 m van Bol Luchthaven.

€ 980.00

lees verder

Kroatië Dubrovnik Rivièra Korčula
Marko Polo
 

Lero Hotel

Hotel Lero in Dubrovnik is zonder twijfel een leuke plek. De ideale locatie van het hotel is geliefd door vele toeristen en zakelijke gasten die Dubrovnik bezoeken. De onberispelijke service van het personeel zie je in alle activiteiten en faciliteiten van het hotel. Gelegen op 1 km van het centrum van Dubrovnik, 2,5 km van zowel een museum als de Bokar Tower, 4 km van het strand van Banje, 4,5 km van een aquarium en 21 km van de luchthaven van Dubrovnik.

€ 922.00

lees verder

Kroatië Dubrovnik Rivièra Babin Kuk
Lero Hotel
 

Aminess Grand Azur Hotel (ex G

Hotel Aminess Grand Azur, is omgeven door een oud dennenbos, en is aan de rand van een kiezelstrand gelegen in een rustige baai ten westen van de stad Orebic. Het hotel ligt op 1 km van een jachthaven, 1,5 km van het centrum van Orebic, en 126 km van het vliegveld van Dubrovnik.

€ 785.00

lees verder

Kroatië Dubrovnik Rivièra Orebic
Aminess Grand Azur Hotel (ex G
 

Astarea

Hotel Astarea is gelegen in de pittoreske plaats Mlini, aan de Riviera van Dubrovnik nabij Dubrovnik. Het is de perfecte vakantiebestemming voor iedereen die op zoek is naar een familievakantie of een ontspannend verblijf weg van de alledaagse stress. Gelegen in het centrum van Mlini, 100 m van een kiezelstrand, 350 m van een park, 8 km van een museum, 10 km van de luchthaven van Dubrovnik en 11 km van een kunstgalerij.

€ 759.00

lees verder

Kroatië Dubrovnik Rivièra Mlini
Astarea
 

Adriatiq Hotel Faraon

Hotel Faraon biedt een mooi uitzicht over de zee. Het hotel ligt ideaal in de buurt van de plaatselijke attrakties, slechts een wandeling van het strand, winkels, restaurants en bars, u kunt dus ontspanning en plezier kombineren. Gelegen in het centrum van Trpanj, 50 m van een kiezelstrand, 250 m van de haven van Trpanj en 119 km van het vliegveld van Dubrovnik.

€ 652.00

lees verder

Kroatië Dubrovnik Rivièra Trpanj
Adriatiq Hotel Faraon
 

Villa Lanterna

Welkom in Villa Lanterna, waar je comfort en kwaliteitsservice zult vinden om van je volgende vakantie in Kroatië een onvergetelijke belevenis te maken. Dit hotel is de ideale uitvalsbasis als je op zoek bent naar een gezellige plaats waar je kun relaxen maar toch niet te ver verwijderd bent van de stad. Gelegen bij een kiezelstrand, 9 km van het stadscentrum van Dubrovnik, 12 km van een museum en 26,5 km van de Luchthaven van Dubrovnik.

€ 381.00

lees verder

Kroatië Dubrovnik Rivièra Dubrovnik
Villa Lanterna