user_mobilelogo
Booking.com

Cruise Spitsbergen IJslandse Fjorden

Cruise Spitsbergen & IJslandse Fjorden ****Slechts éénmalig vertrek! Stapt u op 20 juni aan boord van de klassieke Veendam voor een heerlijke 22-daagse cruise? Aan boord van dit 4-sterren cruiseschip zal het u aan niets ontbreken. U verblijft op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. De cruise begint comfortabel in Amsterdam, van waaruit het schip koers zet richting Noorwegen. Tijdens de cruise vaart de Veendam door de meest indrukwekkende fjorden. U bezoekt o.a. Bergen, de poolijskap, Reykjavik en Edinburgh. Waar wacht u nog op? Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Cruise in stijl met de Veendam. Geniet van de uitgebreide kunst- en antiekcollecte met een waarde van maar liefst $ 2 miljoen dollar, de brede teakhouten dekken en de vele faciliteiten. Ontspan in luxe bij het zwembad van The Retreat, beleef een geslaagde avond in The Showroom at Sea en kom tot rust in de spa. Maak ook kennis met de smakelijke gerechten van het Lido Restaurant en drink gezellig een drankje bij MIX. Neem ook zeker een kijkje in het Crow?s Nest, vanwaar u een weids uitzicht heeft op zee. Kortom, de mogelijkheden om uw dagen te vullen zijn eindeloos.

€ 3999.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Spitsbergen IJslandse Fjorden
 

Cruise Britse Eilanden Ierland

Cruise Britse Eilanden & Ierland ****Slecht 2 vertrekken deze zomer! Stapt u aan boord van de Veendam voor een heerlijke cruise naar de Britse Eilanden en Ierland? Aan boord van dit 4-sterren cruiseschip zal het u aan niets ontbreken. U verblijft op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. De cruise begint comfortabel in Amsterdam, van waaruit het schip o.a. St. Peter Port, Dublin, Belfast & Stornoway aandoet. Aan het einde van uw cruise komt u weer aan in Amsterdam. Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Cruise in stijl met de Veendam. Geniet van de uitgebreide kunst- en antiekcollecte met een waarde van maar liefst $ 2 miljoen dollar, de brede teakhouten dekken en de vele faciliteiten. Ontspan in luxe bij het zwembad van The Retreat, beleef een geslaagde avond in The Showroom at Sea en kom tot rust in de spa. Maak ook kennis met de smakelijke gerechten van het Lido Restaurant en drink gezellig een drankje bij MIX. Neem ook zeker een kijkje in het Crow?s Nest, vanwaar u een weids uitzicht heeft op zee. Kortom, de mogelijkheden om uw dagen te vullen zijn eindeloos.

€ 2599.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Britse Eilanden Ierland
 

Cruise IJsland, Noorwegen Britse Eilanden

Cruise IJsland, Noorwegen & Britse Eilanden ****+Vaar per nieuw 4*+ Nieuw Statendam, van de befaamde Holland America Line vanuit Amsterdam naar het fascinerende IJsland! Tijdens deze 15-daagse cruise wisselen ruige kustlijnen, vulkanen, groene heuvels en weidse uitzichten elkaar af en komen o.a. Reykjavik, Akureyri en Isafjordur aan bod. Naast IJsland cruisen we ook naar mooie plaatsen in Noorwegen en o.a. Edinburgh in het Verenigd Koninkrijk en de Shetlandeilanden. Aan boord verblijft u op basis van volpension, ontbijt, lunch en diner zijn hierbij inbegrepen. U kunt alléén vertrekken op 2 augustus, wacht niet te lang, VOL=VOL!Voor het volledige vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Verwonder uzelf aan boord van de 4*+ Nieuw Statendam over de lichte ruimtes en de indrukwekkende architectuur. Geniet aan boord van heerlijke diners, neem deel aan de kooklessen of praktische workshops. Ontspan in één van de 2 zwembaden of in de Greenhouse Spa & Salon. ?s Avonds kunt u genieten van live muziek op de ?Music Walk?, prachtige shows of drink een heerlijke whisky in de speciale whiskybar met maar liefst 130 verschillen merken whisky. Aan boord van dit gloednieuwe schip zal u zich dan ook geen moment vervelen!

€ 2534.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise IJsland, Noorwegen Britse Eilanden
 

Cruise Baltische Staten St. Petersburg

Cruise Baltische Staten & St. Petersburg ****+Ontdek diverse culturele bestemmingen in de Baltische Staten en St. Petersburg tijdens deze 15-daagse cruise vanuit Amsterdam. U vaart per nieuw 4-sterren-plus Nieuw Statendam van de befaamde Holland America Line naar diverse steden zoals Kopenhagen, St. Petersburg, Tallinn en Helsinki. Aan boord verblijft u op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn. De Nieuw Statendam vertrekt alléén op 10 mei en 30 augustus, dus beslis snel en ben verzekerd van een heerlijke cruise!Onder het tabblad 'Cruiseprogramma' vindt u de exacte vaarroute. Verwonder uzelf aan boord van de 4*+ Nieuw Statendam over de lichte ruimtes en de indrukwekkende architectuur. Geniet aan boord van heerlijke diners, neem deel aan de kooklessen of praktische workshops. Ontspan in een van de twee zwembaden of in de Greenhouse Spa & Salon. ?s Avonds kunt u genieten van livemuziek op de ?Music Walk?, prachtige shows of drink een heerlijke whisky in de speciale whiskybar met maar liefst 130 verschillen merken whisky. Aan boord van dit gloednieuwe schip zult u zich dan ook geen moment vervelen!

€ 2499.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Baltische Staten St. Petersburg
 

Cruise Hoogtepunten Noorwegen Noordkaap

Cruise Hoogtepunten Noorwegen & Noordkaap ****Bezoekt u deze zomer het noorderlijkste puntje van Europa? De Veendam vaart di seizoen slecht 2 keer uit voor een zorgeloze cruise langs de hoogtepunten van Noorwegen en de Noordkaap. Aan boord van dit 4-sterren cruiseschip zal het u aan niets ontbreken. U verblijft op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. De cruise begint comfortabel in Amsterdam, van waaruit het schip koers zet richting Noorwegen. Tijdens de cruise bezoekt u per Veendam de hoogtepunten van Noorwegen, o.a. Molde, Noordkaap, Ålesund & Eidfjord. Aan het einde van uw cruise komt u weer aan in Amsterdam. Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Cruise in stijl met de Veendam. Het cruiseschip werd in 1996 ingehuldigd en maakt onderdeel uit van de befaamde Holland America Line. Door de renovatie kunt u nu optimaal genieten van comfort en ruimte. De Veendam maakt onderdeel uit van de Statendam-klasse en biedt plek voor 1.350 passagiers. Geniet van de uitgebreide kunst- en antiekcollecte met een waarde van maar liefst $ 2 miljoen dollar, de brede teakhouten dekken en de vele faciliteiten. Ontspan in luxe bij het zwembad van The Retreat, beleef een geslaagde avond in The Showroom at Sea en kom tot rust in de spa. Maak ook kennis met de smakelijke gerechten van het Lido Restaurant en drink gezellig een drankje bij MIX. Neem ook zeker een kijkje in het Crow?s Nest, vanwaar u een weids uitzicht heeft op zee. Kortom, de mogelijkheden om uw dagen te vullen zijn eindeloos.

€ 2299.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Hoogtepunten Noorwegen Noordkaap
 

Cruise Parels van de Oostzee

Cruise Parels van de Oostzee ****Ontdek diverse culturele bestemmingen aan de Oostzee tijdens deze 15-daagse cruise vanuit Rotterdam. Aan boord verblijft u op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. U vaart per 4-sterren Rotterdam van de befaamde Holland America Line naar diverse steden, waaronder Kopenhagen, St. Petersburg, Tallinn en Helsinki. Gegarandeerd vertrek!U kunt kiezen uit twee prachtige vaarroutes. Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Het stijlvolle 4-sterren Rotterdam van de Holland America Line is een bijzonder cruiseschip, met name vanwege de unieke kunst- en antiekverzameling aan boord ter waarde van circa $ 2.000.000! De Rotterdam heeft een klassieke uitstraling met ruime teakhouten dekken en riante passagiershutten. Een prachtig cruiseschip waarop u kunt genieten van een indrukwekkende cruise. 

€ 2299.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Parels van de Oostzee
 

Cruise Hoogtepunten van de Oostzee

Cruise Hoogtepunten van de Oostzee ****Altijd al de prachtsteden aan de Oostzee per schip willen ontdekken? Dit is uw kans! Per 4-sterren Veendam ontdekt u deze zomer de Oostzee op een wel heel bijzondere manier. U verblijft op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. De cruise begint en eidnigt comfortabel in Amsterdam. Tijdens de cruise doet de Veendam o.a. Helsinki, Stockholm en Kopenhagen aan. Daarbij verblijft u 2 dagen in tsarenstad Sint Petersburg, zodat u volop de tijd heeft om deze stad te ontdekken. Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Cruise in stijl met de Veendam. Geniet van de uitgebreide kunst- en antiekcollecte met een waarde van maar liefst $ 2 miljoen dollar, de brede teakhouten dekken en de vele faciliteiten. Ontspan in luxe bij het zwembad van The Retreat, beleef een geslaagde avond in The Showroom at Sea en kom tot rust in de spa. Maak ook kennis met de smakelijke gerechten van het Lido Restaurant en drink gezellig een drankje bij MIX. Neem ook zeker een kijkje in het Crow?s Nest, vanwaar u een weids uitzicht heeft op zee. Kortom, de mogelijkheden om uw dagen te vullen zijn eindeloos.

€ 2296.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Hoogtepunten van de Oostzee
 

Cruise Noorse Fjorden IJsland

Cruise Noorse Fjorden & IJsland ****Heeft u altijd al de Noorse Fjorden en IJsland willen bezoeken? Boek dan deze 15-daagse cruise! U vaart per 4-sterren Rotterdam van de befaamde Holland America Line naar o.a. Alesund of Bergen, Akuyeri, Reykjavik & Lerwick. U vaart langs de adembenemende Noorse Fjorden en IJslandse natuurwonderen! Aan boord verblijft u op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Gaat u met ons mee? Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'. De stijlvolle 4-sterren Rotterdam van de Holland America Line is een bijzonder cruiseschip, met name vanwege de unieke kunst- en antiekverzameling aan boord ter waarde van ca. $ 2 miljoen! De Rotterdam heeft een klassieke uitstraling met ruime teakhouten dekken en riante passagiershutten. Een prachtig cruiseschip waarop u kunt genieten van een indrukwekkende cruise. 

€ 2262.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Noorse Fjorden IJsland
 

Cruise naar Noorwegen Spitsbergen

Cruise naar Noorwegen & Spitsbergen ****Boek nu deze prachtige 15-daagse cruise per 4-sterren cruiseschip MSC Preziosa met vertrek uit en aankomst in de haven van Hamburg, Duitsland. De MSC Preziosa zal u meenemen naar een aantal bijzondere hoogtepunten van Noorwegen & Spitsbergen met o.a. Molde, Tromso, Honningsvag & Stavanger! Deze 15-daagse cruise boekt u inclusief vliegreis en verblijf aan boord o.b.v. volpension (ontbijt, lunch & diner). Wacht niet langer en boek nu deze prachtige cruise naar Noorwegen & Spitsbergen!Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'. Ontspan op de MSC Preziosa van zonsopgang tot zonsondergang op het zonnedek. Een speciaal gedeelte van het zonnedek is enkel toegankelijk voor volwassenen en biedt heerlijke spabehandelingen en de Tiki-bar (toegang tegen betaling). Breng ook eens een bezoek aan de zeer uitgebreide MSC Aurea spa, waar u verschillende sauna?s, Turkse baden, een salorium en schoonheidssalon vindt. Op het gebied van entertainment zal het u aan niets ontbreken. Dineer voor een onvergetelijke avond bijvoorbeeld in het Galaxy restaurant, waar tevens een panoramische discotheek is gevestigd. 

€ 1799.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise naar Noorwegen Spitsbergen
 

Cruise naar de Noordkaap

15-daagse cruise naar de Noordkaap ****+Boek nu deze 15-daagse cruise met de Holland America Line per 4-sterren-plus Nieuw Statendam naar de Noordkaap! Deze cruise vertrekt comfortabel uit Amsterdam, waar het schip na de cruise ook weer aankomt. Enkele bestemmingen die u gaat ontdekken, zijn Eidfjord, Bergen, Skjolden en Honningsvåg (Noordkaap). U verblijft o.b.v. volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Let op, dit fantastische nieuwe schip vertrekt in de zomer van 2020 slechts 2 keer richting de Noordkaap, dus wacht niet te lang! Kijk voor het vaarschema per vertrekdatum op het tabblad 'Cruiseprogramma'. Verwonder uzelf aan boord van de 4*+ Nieuw Statendam over de lichte ruimtes en de indrukwekkende architectuur. Geniet aan boord van heerlijke diners, neem deel aan de kooklessen of praktische workshops. Ontspan in één van de 2 zwembaden of in de Greenhouse Spa & Salon. ?s Avonds kunt u genieten van live muziek op de ?Music Walk?, prachtige shows of drink een heerlijke whisky in de speciale whiskybar met maar liefst 130 verschillen merken whisky. Aan boord van dit gloednieuwe schip zal u zich dan ook geen moment vervelen!

€ 1799.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise naar de Noordkaap
 

Cruise Noorwegen Noordkaap

Cruise Noorwegen & Noordkaap ****Ontdek de hoogtepunten van het betoverende Noorwegen en de Noordkaap tijdens deze cruise met vertrek en aankomst Rotterdam. U vaart per 4-sterren Rotterdam van de befaamde Holland America Line via prachtige fjorden naar karakteristieke steden als Trondheim, Stavanger, Ålesund en Honningsvåg (Noordkaap). Gegarandeerd vertrek. Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'. Het stijlvolle 4-sterren Rotterdam van de Holland America Line is een bijzonder cruiseschip, met name vanwege de unieke kunst- en antiekverzameling aan boord ter waarde van circa $ 2 miljoen! Het Rotterdam heeft een klassieke uitstraling met ruime teakhouten dekken en riante passagiershutten. Een prachtig cruiseschip waarop u kunt genieten van een indrukwekkende cruise. 

€ 1799.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Noorwegen Noordkaap
 

Cruise naar IJsland

Cruise naar IJsland ****In de zomer een heerlijke cruise maken naar het schitterende IJsland? Boek dan nu deze 12- of 13-daagse cruise per 4-sterren cruiseschip MSC Preziosa. Per KLM vliegt u van Amsterdam naar Hamburg, de vertrek- en aankomstplaats van deze cruise. Van Hamburg vaart de MSC preziosa naar o.a. Invergorden, Isafjordur en verblijft u maar liefst 2 dagen in Reykjavik. Deze cruise vertrekt alléén op 4 juni, 24 juli en 18 augustus.Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.Ontspan op de MSC Preziosa van zonsopgang tot zonsondergang op het zonnedek. Een speciaal gedeelte van het zonnedek is enkel toegankelijk voor volwassenen en biedt heerlijke spabehandelingen en de Tiki-bar (toegang tegen betaling). Breng ook eens een bezoek aan de zeer uitgebreide MSC Aurea spa, waar u verschillende sauna?s, Turkse baden, een salorium en schoonheidssalon vindt. Op het gebied van entertainment zal het u aan niets ontbreken. Dineer voor een onvergetelijke avond bijvoorbeeld in het Galaxy restaurant, waar tevens een panoramische discotheek is gevestigd. 

€ 1299.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise naar IJsland
 

Semi All Inclusive Cruise Noord West Europa

Semi All Inclusive cruise Noord- & West-Europa ****+Boek nu deze prachtige 15-daagse cruise per 4-sterren-plus AIDAperla met vertrek uit en aankomst in Rotterdam. Deze 15-daagse cruise is op basis van volpension, dus met ontbijt, lunch en diner aan boord! Bovendien zijn ook de fooien/servicebijdrage ter waarde van ? 140,- per persoon en dranken (tafelwijnen, bier en frisdrank ter waarde van minimaal ? 230,-) tijdens de buffetmaaltijden bij de cruiseprijs inbegrepen. U vaart naar onder andere Bergen, Eidfjord & Stavanger. Stapt u deze zomer aan boord van de AIDAperla? Gegarandeerd vertrek! Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'. Aan boord van het 4-sterren-plus cruiseschip de AIDAperla beleeft u dé ultieme cruisebeleving. Dit schip is ingericht in Scandinavische stijl dat tot uitdrukking komt in de echte berkenbomen en de rustgevende kleuren aan boord. Het schip beschikt over maar liefst twaalf restaurants, waarbij u iedere dag weer nieuwe gerechten en specialiteiten uit onder andere de Italiaanse- of Oosterse keuken kunt proberen! Bent u na een lange dag op zoek naar wat ontspanning? Dan zit u aan boord goed, want aan boord van de AIDAPperla ontdekt u pas echt wat ontspannen is, geniet bijvoorbeeld van de luxe spacabines of het zeer grote wellnesscentrum. Sportievelingen zullen zich aan boord ook zeker niet vervelen, zo kunt u zich uitleven in de fitnessruimte, op het hardloopparcour, de klimwand of in een van de zwembaden aan boord. 's Avonds kunt u genieten van een prachtige voorstelling in het theatrium of waant u zich op de Copacabana in de Beach Club. Kortom, vervelen doet u geen moment...!

€ 1299.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Semi All Inclusive Cruise Noord West Europa
 

Cruise Parels van Noorwegen

Cruise Parels van Noorwegen ****Dit voorjaar de parels van Noorwegen ontdekken? Dit is uw kans! Stap aan boord van de 4-sterren Rotterdam van de Holland America Line om gedurende 11 dagen de mooiste bestemmingen van Noorwegen te bezoeken. U vertrekt comfortabel vanuit Rotterdam, waar het schip na de cruise ook weer terug keert. Aan boord verblijft u op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Tijdens de cruise bezoekt u o.a. Bergen, Ålesund, Kristiansand en Oslo. Daarbij cruist het schip door een tweetal indrukwekkende fjorden, het Sognefjord en Oslofjord. Beslis snel, want deze langere cruise naar de Noorse Fjorden per Rotterdam vertrekt alléén op 22 april!Voor het volledige vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'Het stijlvolle 4-sterren-plus Rotterdam van de Holland America Line is een bijzonder cruiseschip, met name vanwege de unieke kunst- en antiekverzameling aan boord. De Rotterdam heeft een klassieke uitstraling met ruime teakhouten dekken en riante passagiershutten. Een prachtig cruiseschip waarop u kunt genieten van een indrukwekkende cruise naar de parels van Noorwegen. 

€ 1299.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Parels van Noorwegen
 

Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden ****+Heeft u altijd graag het prachtige Noorwegen willen ontdekken? Grijp dan nu uw kans en boek deze 8-daagse cruise naar de  Noorse Fjorden! U gaat per 4-sterren-plus cruiseschip Nieuw Statendam van de befaamde Holland America Line langs de adembenemende Noorse Fjorden en diverse karakteristieke steden, waaronder Oslo, Ålesund, Bergen en Kristiansand.U verblijft aan boord van het recent gebouwde Nieuw Statendam op basis van volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner. Wacht niet langer en maak uw droom werkelijkheid!  U kunt kiezen uit zeven prachtige vaarroutes. Zie het tabblad 'Cruiseprogramma' voor de vaarroute per vertrekdatum. Verwonder uzelf aan boord van de 4*+ Nieuw Statendam over de lichte ruimtes en de indrukwekkende architectuur. Bij elke stap aan boord ontdekt u weer iets vertrouwds! Geniet aan boord van heerlijke diners, neem deel aan de kooklessen of praktische workshops. Ontspan in een van de twee zwembaden of in de Greenhouse Spa & Salon. 's Avonds kunt u genieten van live muziek op de 'Music walk', prachtige shows of drink een heerlijke whisky in de speciale whiskybar met maar liefst 130 verschillende merken whisky. Aan boord van dit gloednieuwe schip zal u zich dan ook geen moment vervelen!

€ 1099.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Noorse Fjorden
 

Cruise naar magisch IJsland

Cruise naar magisch IJsland ****Boek nu deze 13- of 15-daagse cruise voor een zéér scherpe prijs bij Stip Reizen met vertrek op 18 juni en 12 juli 2020! Aan boord van het 4-sterren cruiseschip de Costa Fortuna verblijft u op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner aan boord inbegrepen)! Er zijn liefst twee verschillende vaarroutes met ieder haar unieke hoogtepunten van IJsland. Bij beide vaarroutes vaart u o.a. naar Lerwick, Akureyri en Reykjavik! Voor het exacte vaarschema per vertrekdatum verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.*Wacht niet langer want de actie loopt t/m 31 januari 2020!De Costa Fortuna biedt voor elk wat wils! Gaat u voor een dagje ontspanning in de sauna of hammam, een verfrissende duik in de zwembaden, een sportieve middag in de sportzaal of een heerlijke schoonheidsbehandeling in het wellnessgedeelte? Hoogstwaarschijnlijk sluit u de dag comfortabel af met een tongstrelend diner in één van de vier restaurants, een drankje in één van de 13 bars en een spetterende show in het theater. Maar u kunt uw avond ook vullen met het beproeven van uw geluk in het casino.9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

€ 1086.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise naar magisch IJsland
 

Cruise Ierland, Schotland Groot Brittannië

Cruise Ierland, Schotland & Groot-Brittannië ****Boek nu deze 15-daagse cruise voor een zéér scherpe prijs bij Stip Reizen met vertrek op 8 mei, 30 augustus of 13 september 2020! U verblijft aan boord van het 4-sterren cruiseschip de Costa Fortuna op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner aan boord inbegrepen)! Er zijn maar liefst 3 verschillende vaarroutes met ieder haar unieke hoogtepunten van Noord-Europa. Zo vaart u o.a. naar Edinburgh, Cork of Belfast en bent u 2 dagen in Harwich (Londen)!Voor het exacte vaarschema per vertrekdatum verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.De Costa Fortuna biedt voor elk wat wils! Gaat u voor een dagje ontspanning in de sauna of hammam, een verfrissende duik in de zwembaden, een sportieve middag in de sportzaal of een heerlijke schoonheidsbehandeling in het wellnessgedeelte? Hoogstwaarschijnlijk sluit u de dag comfortabel af met een tongstrelend diner in één van de vier restaurants, een drankje in één van de 13 bars en een spetterende show in het theater. Maar u kunt uw avond ook vullen met het beproeven van uw geluk in het casino.9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

€ 1079.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Ierland, Schotland Groot Brittannië
 

12 daagse Cruise Noorwegen de Noordkaap

Cruise naar Noorwegen & de Noordkaap ****Boek nu deze prachtige 12-daagse cruise per 4-sterren cruiseschip MSC Preziosa met vertrek uit en aankomst in de haven van Hamburg, Duitsland. De MSC Preziosa zal u meenemen naar een aantal bijzondere hoogtepunten van Noorwegen & de Noordkaap met o.a. Alesund, Honningsvag, Tromso, Molde & Flam! Deze 12-daagse cruise boekt u inclusief vliegreis en verblijf aan boord o.b.v. volpension (ontbijt, lunch & diner). Vertrek alléén op 24 mei én 29 juni 2020! Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'. Ontspan op de MSC Preziosa van zonsopgang tot zonsondergang op het zonnedek. Een speciaal gedeelte van het zonnedek is enkel toegankelijk voor volwassenen en biedt heerlijke spabehandelingen en de Tiki-bar (toegang tegen betaling). Breng ook eens een bezoek aan de zeer uitgebreide MSC Aurea spa, waar u verschillende sauna?s, Turkse baden, een salorium en schoonheidssalon vindt. Op het gebied van entertainment zal het u aan niets ontbreken. Dineer voor een onvergetelijke avond bijvoorbeeld in het Galaxy restaurant, waar tevens een panoramische discotheek is gevestigd. 

€ 1049.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
12 daagse Cruise Noorwegen de Noordkaap
 

Cruise Noorse Steden fjorden

Cruise Noorse Steden & fjorden ****Ontdek de hoogtepunten van het betoverende Noorwegen tijdens deze cruise met vertrek vanuit Rotterdam. U vaart per 4-sterren-plus Rotterdam van de befaamde Holland America Line via prachtige fjorden naar karakteristieke steden als Eidfjord, Oslo, Stavanger, Kristiansand en Bergen. Aan boord verblijft u op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Gegarandeerd vertrek! Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.  Het stijlvolle 4-sterren-plus Rotterdam van de Holland America Line is een bijzonder cruiseschip, met name vanwege de unieke kunst- en antiekverzameling aan boord ter waarde van circa $ 2.000.000! De Rotterdam heeft een klassieke uitstraling met ruime teakhouten dekken en riante passagiershutten. Een prachtig cruiseschip waarop u kunt genieten van een indrukwekkende cruise naar de hoogtepunten van Noorwegen. 

€ 999.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Noorse Steden fjorden
 

Cruise Noorse Fjorden steden

Cruise Noorse Fjorden & steden****Boek nu deze 10- of 11-daagse cruise-only, met vertrek vanuit IJmuiden. In de zomer van 2020 vaart de Costa Fortuna meerdere prachtige routes naar de Noorse Fjorden. Aan boord van dit 4 sterren cruiseschip verblijft u op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn. U reist op eigen gelegenheid naar de haven van IJmuiden, waar u aan boord stapt van de Costa Fortuna. Vanuit hier vaart het schip naar de hoogtepunten van Noorwegen. Wacht niet langer en ben verzekerd van een heerlijke cruise naar Noorse Fjorden en steden!Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.De Costa Fortuna biedt voor ieder wat wils! Gaat u voor een dagje ontspanning in de sauna of hammam, een verfrissende duik in de zwembaden, een sportieve middag in de sportzaal of een heerlijke schoonheidsbehandeling in het wellnessgedeelte? Hoogstwaarschijnlijk sluit u de dag comfortabel af met een heerlijk diner in één van de 4 restaurants, een drankje in één van de 11 bars en een spetterende show in het theater. Maar u kunt uw avond ook vullen met het beproeven van uw geluk in het casino. 9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

€ 904.00

Controleer op beschikbaarheid

Noord Europa Fjorden Stip Reizen
Cruise Noorse Fjorden steden