user_mobilelogo
Booking.com

Hotel Jägerhof

Hotel Jägerhof in Oetz is ingericht in typische Tiroler stijl, en heeft een prachtig uitzicht op de Ötztaler Alpen. De kamers beschikken over gratis Wi-Fi, een kluisje, comfortabele bedden, een zithoek, een badkamer met toilet en douche en een föhn. Ook beschikt het hotel over een restaurant, een bar, een wellness center en een mountainbike verhuur.

€ 359.00

Controleer op beschikbaarheid

Oostenrijk Tirol Oetz
Hotel Jägerhof
 

Hotel Waldhof

In deze enorme witte villa in de ruige omgeving van Oetz is het goed toeven in de zomer. De felgekleurde bloembakken aan de balkons geven Waldhof een vrolijke uitstraling en het terras dat voor een deel rondom het hotel ligt zorgt voor levendigheid op een zonnige dag. De trots van Aktivhotel Waldhof is het nieuwe wellnesscentrum voor de wat minder warme dagen of als je hoe dan ook toe bent aan ontspanning. Het hotel ligt op steenworp afstand van het centrum van Oetz en de gondel naar Hochötz.

€ 89.04

Controleer op beschikbaarheid

Oostenrijk Tirol Oetz
Hotel Waldhof
 

Habicher Hof

Bij Habicher Hof in Oetz staan luxe en gastvrijheid hoog in het vaandel. Dit ruim opgezette hotel biedt een veelzijdigheid aan mogelijkheden op het gebied van zowel culinaire beleving als sportiviteit. De keuken van dit hotel is volgens velen noemenswaardig goed. Voor de sportievelingen zijn er tennisbanen en tafeltennistafels. Voor de kinderen is er een animatieprogramma, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Habicher Hof is rustig gelegen en biedt, samen met de mogelijkheden voor beauty en wellness, een heerlijke plek om tot jezelf te komen.

€ 73.68

Controleer op beschikbaarheid

Oostenrijk Tirol Oetz
Habicher Hof