user_mobilelogo
Booking.com

engeland vlag

argentinie vlag

nederland vlag

duitsland vlag


Gerbi

Hotel Gerbi heeft een ideale ligging met een prachtig uitzicht over het meer. Huur gratis een fiets bij het hotel en maak een tocht langs het Vierwoudstedenmeer. Hier is ook een scheepvaartmaatschappij gelegen, waardoor er regelmatig historische radarstoomboten en comfortabele salonboten aan leggen. Heb je meer zin om te relaxen? Dan kan je gratis naar het tegenover gelegen strand, of gebruik maken van de fantastsiche wellness van hotel Alexander.

€ 469.00

Controleer op beschikbaarheid

Zwitserland Noord en Centraal Zwitserland Weggis
Gerbi
 

Alexander

Hotel Alexander heeft een prachtig uitzicht op het Vierwoudstedenmeer. Je hebt gratis toegang tot het strand aan het meer direct tegenover het hotel. Hotel Alexander en Gerbi zijn ondergronds met elkaar verbonden. Het prachtige Vitalis wellness- en beautylandschap is vanuit beide hotels binnendoor dan ook goed bereikbaar en een weldaad voor lichaam en geest. Dit hotel is een aanrader voor de wellnessliefhebber!

€ 439.00

Controleer op beschikbaarheid

Zwitserland Noord en Centraal Zwitserland Weggis
Alexander
 

Rigi

Dit kleinschalige familiehotel staat al jaren bekend om zijn persoonlijke service waardoor je je meteen helemaal thuis voelt. Het hotel heeft een fraai uitzicht op het Vierwoudstedenmeer.

€ 292.00

Controleer op beschikbaarheid

Zwitserland Noord en Centraal Zwitserland Vitznau
Rigi