user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

BCF

Dit appartement is volledig uitgerust met een woonkamer met een bedbank of 2 uitschuifbedden, een keuken met koelkast, kookplaten, oven of magnetron en vaatwasser. Een balkon of terras en een ski kluisje. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapcabine met stapelbed, een badkamer en toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 305.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes St Etienne en Dévoluy
BCF
 

Les Chalets SuperD

In dit skigebied vindt u 100 km aan skiplezier. Hiervan bestaat 16 km uit blauwe pistes, 43 km rode pistes en 41 km zwarte pistes. Het is opvallend vaak mooi weer in dit skigebied vanwege de zuidelijke ligging. La Joue du Loup is het lager gelegen gebied, maar perfect voor de gevorderde skiër. Er zijn hier namelijk veel steile afdalingen. Massif du Dévoluy is zeer geschikt voor de beginnende skiër, en dan met name het gebied Superdévoluy. In het hart van dit prachtige skigebied ligt het uitdagende Freestyle park, Le Mushroom Parc. Op de piste treft u tal van hippe cafés aan met terrassen waar u heerlijk kunt loungen. Er is hier dus voor ieder wat wils.

€ 255.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes St Etienne en Dévoluy
Les Chalets SuperD
 

BCW

Dit appartement is volledig uitgerust met een woonkamer met bedbank of 2 losse uitschuifbedden, een keuken met koelkast, kookplaten, oven of magnetron en vaatwasser, een balkon en een ski kluisje. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een cabine met 2 stapelbedden of een cabine en slaapgedeelte met beide een stapelbed, een badkamer een douche en twee toiletten. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 625.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes St Etienne en Dévoluy
BCW
 

BBT

Dit appartement is volledig uitgerust met een woonkamer met een bedbank of 2 uitschuifbedden, een keuken met koelkast, kookplaten, oven of magnetron en vaatwasser. Een balkon of terras en een ski kluisje. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapgedeelte met een stapelbed, een badkamer en toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 305.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes St Etienne en Dévoluy
BBT
 

Village Club Du Soleil

Vind de beste deal naar Hotel Village Club Du Soleil in Montgenèvre, Hautes Alpes!...

€ 567.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Montgenèvre
Village Club Du Soleil
 

BAT

Dit appartement (enkele geschikt voor mindervaliden) heeft een ideale zonnige ligging, een groot raam en een prachtig zonnig balkon. Er is een woonkamer met 2 uitschuifbare bedden of een bedbank, een volledig ingerichte keuken met kookplaten, koelkast, vaatwasser en magnetron en een slaapgedeelte met 2 éénpersoonsbedden of een bedbank/uitschuifbed. Er is een badkamer/douche en apart toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 305.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Les Orres
BAT
 

L'Ecrin Du Lac

L'Ecrin du Lac heeft alles voor een actieve vakantie. Maar het mooiste aan L'Ecrin is het adembenemende uitzicht over het meer en de omliggende bergen. Martha onze inkoopster Frankrijk omschreef het als volgt "hier kan ik wel wegdromen, genietend van de rust en de ondergaande zon". Frisse lucht, actief bezig zijn, roeien op het meer of een lange wandeling door de eeuwige sneeuw. Het kan allemaal en je kunt het afwisselen met een dag heerlijk relaxen aan het zwembad of aan het privé strand. Wij waren blij verrast om te lezen dat deze streek zoveel zonne-uren heeft, wel 300 dagen per jaar. Heerlijk! Voor het verblijf is er de keus uit een chalet met eigen terras en uitzicht over het meer. Of een verblijf in de nieuw gebouwde appartementen.

€ 139.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Chorges
L'Ecrin Du Lac
 

BCT

Dit appartement is volledig uitgerust met een woonkamer met een bedbank of 2 uitschuifbedden, een keuken met koelkast, kookplaten, oven of magnetron en vaatwasser. Een balkon of terras en een ski kluisje. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een cabine met stapelbed, een badkamer, douche en toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 375.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes St Etienne en Dévoluy
BCT
 

BBT

Dit appartement heeft een ideale zonnige ligging, een groot raam en een prachtig zonnig balkon. Er is een woonkamer met een bedbank, een volledig ingerichte keuken met kookplaten, koelkast, vaatwasser en een magnetron, een slaapkamer met 2 uitschuifbedden en een slaapgedeelte met stapelbed. Er is een badkamer en apart toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 355.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Les Orres
BBT
 

BBF

Dit volledig ingerichte appartement heeft een slaapkamer met bedbank of uitschuifbed, een keuken met koelkast, kookplaten, oven of magnetron en een vaatwasser. De meeste appartementen hebben een balkon of terras. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden en een badkamer met toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 255.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes St Etienne en Dévoluy
BBF
 

Serre du Villard

Dit familiaal vakantiedomein nabij Chorges wordt naast half-pension ook aangeboden op basis van een 'All-In'- formule. Serre du Villard biedt een waaier aan mogelijkheden. De kamers zijn eenvoudig, maar de sfeer is er optimaal en gemoedelijk. Relaxen doe je in de wellness en voor activiteiten zit je hier prefect. Vlakbij het meer Serre Poncon trap jij de waterfiets vooruit of neem je een duik voor verkoeling. Voor de echte daredevils is het ook mogelijk om te paragliden. Hiervoor moet je wel in Embrun zijn.

€ 428.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Chorges
Serre du Villard
 

BBW

Dit appartement heeft een ideale zonnige ligging, een groot raam en een prachtig zonnig balkon. Er is een woonkamer met een bedbank en uitschuifbed of 1-persoons uitschuifbed, een volledig ingerichte keuken met kookplaten, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en skilocker in de kelder, een slaapkamer met tweepersoonsbed of bedbank en een slaapgedeelte of slaapkamer met stapelbed of 2 éénpersoonsbedden. Er is een badkamer en apart toilet en vaak een aparte douche. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 375.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Les Orres
BBW
 

Le Parc des Airelles

De résidence Parc des Airelles, gelegen in het hoogste deel van het dorp op een hoogte van 1700 meter, biedt een geweldig uitzicht op het omringende berglandschap. Daarnaast valt er vrijwel elk seizoen genoeg sneeuw voor goede kwaliteitspistes. Het skigebied biedt 100 km aan piste en is geschikt voor elk niveau. Ook is het aanbod aan pistes zeer gevarieerd.

€ 255.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Les Orres
Le Parc des Airelles
 

BBQ

Dit appartement (enkele geschikt voor mindervaliden) heeft een ideale zonnige ligging, een groot raam en een prachtig zonnig balkon. Er is een woonkamer met 2 uitschuifbare bedden of een bedbank en een extra bed voor 1 persoon, een volledig ingerichte keuken met kookplaten, koelkast, vaatwasser en een magnetron en een slaapgedeelte met 2 éénpersoonsbedden of uitschuifbedden. Er is een badkamer en apart toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 325.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Les Orres
BBQ
 

BDT

Dit zonnige appartement met balkon bestaat uit twee verdiepingen. Er is een volledig ingerichte keuken met kookplaten, koelkast, vaatwasser, en een magnetron. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een slaapgedeelte met een stapelbed, een slaapkamer of slaapgedeelte voor 2-3 personen (stapelbed/éénpersoonsbedden). De overige bedden staan in de woonkamer, een slaapkamer of slaapgedeelte. Er is een badkamer, een douche, en 2 toiletten. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 525.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Les Orres
BDT
 

BCT

Dit appartement (soms gelegen op 2 verdiepingen) heeft een ideale zonnige ligging, een groot raam en een prachtig zonnig balkon. Er is een volledig ingerichte keuken met kookplaten, koelkast, vaatwasser en een magnetron. Er zijn 2 slaapkamers voor 2 personen en er is een slaapgedeelte met een stapelbeld. Sommige appartementen hebben een tweede bedbank in de woonkamer in plaats van een tweede tweepersoonsslaapkamer. Er is een badkamer en/of douche en een toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 425.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Les Orres
BCT
 

Club du Soleil Les Bergers

Hotel Les Bergers is een gezellig, volledig gerenoveerd vakantiecomplex, bestaande uit een volled...

€ 279.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Pra Loup
Club du Soleil Les Bergers
 

BCW

Dit zonnige appartement met balkon bestaat uit twee verdiepingen. Er is een volledig ingerichte keuken met kookplaten, koelkast, vaatwasser, en een magnetron. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een slaapgedeelte met een stapelbed, een slaapkamer of slaapgedeelte voor 2-3 personen (stapelbed/éénpersoonsbedden). De overige bedden staan in de woonkamer, een slaapkamer of slaapgedeelte. Er is een badkamer, een douche, en 2 toiletten. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 505.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Les Orres
BCW
 

BAQ

Dit appartement (geschikt voor mindervaliden) heeft een ideale zonnige ligging, een groot raam en een prachtig zonnig balkon. Er is een woonkamer met 2 uitschuifbare bedden of 2-persoonsbedbank en een 1-persoonsbedbank, een volledig ingerichte keuken met kookplaten, koelkast, vaatwasser en magnetron. Er is een badkamer en/of douche en apart toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 255.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes Les Orres
BAQ