user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

lberostar Mechelen Centrum

Het Novotel Mechelen Centrum is gelegen in het stadscentrum, aan de historische Vismarkt. Mechelen is een boeiende, gezellige, bourgondische en kindvriendelijke stad, met een rijk verleden. Dat zie je aan het vele werelderfgoed, beschermd door UNESCO. Na slechts enkele minuten lopen kun je de Sint-Romboutstoren beklimmen. Of ga met de boot naar dierenpark Planckendael of drink een Gouden Carolus op een terrasje. Dit kan natuurlijk ook gewoon in de bar van het hotel, als je even geen zin hebt om de deur uit te gaan. Hier kun je ook kiezen uit één van de burgers in het Gourmet restaurant. Voor het slapen in de heerlijke Novotel bedden, is het nog even heerlijk ontspannen in het fitnesscentrum of het Turkse stoombad.

€ 99.00

lees verder

Belgie Antwerpen,Scheldeland Mechelen
lberostar Mechelen Centrum
 

Martin's Patershof

Altijd al eens willen slapen in een voormalige kerk? Hotel Martin's Patershof is een bijzonder hotel en bevindt zich midden in het historisch centrum van Mechelen. Hier overnachten is een echte belevenis. Martin's Patershof verzorgt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet inclusief een glas cava. Dit wordt geserveerd in de indrukwekkende koorzaal van het oude kerkgebouw. Geniet na een dag in de stad van een gratis welkomstdrankje in de vorm van een echt Belgisch biertje bij een verblijf van minimaal twee nachten. Je kamer bevindt zich in het voormalige minderbroederklooster van Martin's Patershof. De kamers zijn licht, elegant en charmant.

€ 166.00

lees verder

Belgie Antwerpen,Scheldeland Mechelen
Martin's Patershof
 

Mercure Vé

Hotel Mercure Vé is een 4-sterren designhotel met een ideale ligging aan de gezellige Vismarkt. Een hotel met een rijke geschiedenis. Het hotel is gevestigd in een voormalige visrokerij en een oude sigarenfabriek. Veel authentieke details uit deze fabriekspanden zijn nog terug te vinden in de inrichting van het hotel. De originele structuur van de visrokerij en de sigarenfabriek zijn behouden en stijlvol gecombineerd met moderne architectuur en hedendaagse luxe. Begin de dag met een luxe ontbijt met bubbels of geniet van de uitgebreide wellness mogelijkheden. Vergeet geen Gouden Carolus (typisch Mechels biertje) te bestellen! Vanuit de bar heb je een mooi uitzicht op rivier de Dijle, wat je stedentrip naar Mechelen compleet maakt! Sluit de dag af in Vé Manger, het splinternieuwe restaurant bij het hotel en beleef een culinaire ervaring. Hier worden (h)eerlijke gerechten bereid, met zowel een internationale als lokale touch, maar ook met aandacht voor de seizoenen. Mechelse bieren en kazen ontbreken niet op de kaart. En alles met de typerende Vé Touch; een vlotte bediening en oprecht vriendelijke service, waardoor je je meteen thuis voelt.

€ 106.00

lees verder

Belgie Antwerpen,Scheldeland Mechelen
Mercure Vé