user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Zzzleep Kolding

Centraal gelegen in Kolding vind je Zzzleep Kolding. Een hotel in een rustige omgeving wat geschikt is voor zowel stellen als families. Parkeer gratis de auto voor de deur en ga op pad in de gezellige binnenstad of zoek de culturele bezienswaardigheden op. Met het gezin op pad? Laat de kinderen eens bij de buren kijken. In het bebost gebied van Legeparken zullen zij zich prima vermaken. En LEGOLAND is maar een half uurtje rijden!

€ 262.00

lees verder

Denemarken Jutland Kolding
Zzzleep Kolding
 

Comwell Kolding

Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving en dicht bij diverse culturele ervaringen bevindt zich Hotel Comwell Kolding. Bij dit moderne hotel staat comfort hoog in het vaandel. Het zwembad, de sauna, de jeu de boules banen, in combinatie met de diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving, zijn één van de vele dingen die hier te beleven zijn. Ook voor de kinderen zijn er diverse recreatie-activiteiten beschikbaar. Verder biedt het restaurant diverse seizoensgebonden menu's waar gedurende het verblijf van genoten kan worden.

€ 263.00

lees verder

Denemarken Jutland Kolding
Comwell Kolding
 

Kolding City Camp

Kolding City Camp is centraal gelegen op het schiereiland Jutland, op enkele kilometers van de brug naar Funen en 40 km van LEGOLAND®. Ook GIVSKUD ZOO, Vejle of een dagje strand behoren tot de keuze voor een daguitstapje. Maar je hoeft het niet ver te zoeken, want de camping ligt op 3 km van het gezellige centrum van Kolding. Naast uitstekende winkel- en uitgaansgelegenheden, zijn er ook interessante musea en tal van attracties in de stad. Kortom Kolding is een ideaal adres om allerlei uitstapjes te maken. Naast de gunstige ligging, is Kolding City Camp ook goed geprijsd, zodat een vakantie naar Denemarken extra aantrekkelijk wordt.

€ 212.00

lees verder

Denemarken Jutland Kolding
Kolding City Camp