user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Baron Palms Resort

De kleuren van het rif en zijn bewoners zijn spectaculair. Je komt omhoog uit het glasheldere zeewater en wandelt terug naar het Baron Palms Resort. Jouw heerlijk luxe hotel in Shark's Bay met de All Inclusive service waar Egypte sterk in is. De vriendelijke medewerkers komen zelfs aan het zwembad naar je toe om te checken of je nog iets wilt drinken. Ontspanning gegarandeerd. Dat er geen kinderen rondstuiteren, helpt natuurlijk. De minimumleeftijd is 16 jaar. Ben je na een flinke dosis kalmte toe aan iets anders, dan lokt het uitgaanscentrum van Na'ama Bay. Ga lekker los op de dansvloer van de Pacha Club of de Little Buddha Bar.

€ 865.00

lees verder

Egypte Sharm el Sheikh Sharks Bay
Baron Palms Resort
 

Xperience Seabreeze

Kleinschalig met een grote service! Dat is Xperience Seabreeze. Relax onder een parasol aan een van de zwembaden of op het strand. Een drankje bij de hand en straks naar een van de poolbars voor de lunch. Voor morgen staat een dagje duiken op het programma, maar vandaag nog even helemaal niets, alleen maar wegdromen.

€ 726.00

lees verder

Egypte Sharm el Sheikh Sharks Bay
Xperience Seabreeze
 

Baron Resort

Als je ultieme luxe, perfecte service van de hoogste kwaliteit wilt, kies dan voor deze vakantie. Dit is het beste van het beste. Even een moment van puur genieten… de zon die op komt en de gouden gloed voor de kust van Tiran Island. Terwijl de rest van het gezin nog in diepe slaap is vol van de indrukken van de dag ervoor ben je al bezig met vandaag. Voor het eerst kennismaken met de wereld van het duiken. Je hebt er al zoveel over gehoord en snorkelend al heel veel moois gezien maar nu wil je meer. De kinderen gaan ondertussen met de Kidsclub spelletjes op het strand doen. Wat zal iedereen veel te vertellen hebben tijdens de lunch. Nu nog even dat moment voor jezelf.

€ 1150.00

lees verder

Egypte Sharm el Sheikh Sharks Bay
Baron Resort