user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

La Forge de Ste. Marie

Camping La Forge de Ste. Marie in Thonnance les Moulins is aangelegd rondom een circa 300 jaar oude smederij waarvan de gebouwen prachtig zijn gerestaureerd. Hier vind je de receptie, de winkel, het restaurant en het overdekte zwembad. Er wordt veel voor kinderen georganiseerd en naast de camping ligt een meer waar volop gevist kan worden. Als je de omgeving wilt ontdekken zijn er veel mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld het chateau in Joinville of de tuinen in Tonnance les Joinville. Langs de Marne kun je prachtig fietsen en in de vele riviertjes in de omgeving kunnen vissers hun hart ophalen. Ook zijn in deze streek overal wandelroutes uitgezet, dus trek er vooral ook op uit!

€ 149.00

lees verder

Frankrijk Champagne Ardenne Thonnance les Moulins
La Forge de Ste. Marie
 

Mercure Cathedrale

Drink een drankje op een terrasje bij Place d'Erlon en bewonder de imposante Cathedrale van Reims...

€ 314.00

lees verder

Frankrijk Champagne Ardenne Reims
Mercure Cathedrale
 

Le Tulipier

Rustig en vredig wakker worden met vogelgezang doe je in Le Tulipier. Middenin in het Argonnewoud wordt de stilte enkel doorbroken door natuurgeluiden. Trek de wandelschoenen maar aan, want de streek heeft genoeg wandelroutes. Le Tulipier is ook de ideale uitvalsbasis om de Route Touristiquie du Champagne te volgen. Ontspanning en tafelgenot gaan hand in hand in het hotel. Geniet van de rustige omgeving en het heerlijke eten na een wandel- of fietsdag.

€ 275.00

lees verder

Frankrijk Champagne Ardenne Vienne Le Chateau
Le Tulipier
 

Holiday Inn Reims Centre

Vind de beste deal naar Hotel Holiday Inn Reims Centre in Reims, Champagne-Ardenne!...

€ 276.00

lees verder

Frankrijk Champagne Ardenne Reims
Holiday Inn Reims Centre
 

Le Lac De La Liez

Vind de beste deal naar Camping Le Lac De La Liez in Langres, Champagne-Ardenne!...

€ 235.00

lees verder

Frankrijk Champagne Ardenne Langres
Le Lac De La Liez
 

Les Chalets du Lac de la Vingeanne

Prachtige chalets vlak bij het historische vestingstadje Langres en direct aan het meer van Vinge...

€ 228.00

lees verder

Frankrijk Champagne Ardenne Longeau
Les Chalets du Lac de la Vingeanne
 

Le Château Fort

In de Franse Ardennen ligt het indrukwekkende Le Château Fort de Sedan met binnen de muren het hotel. Er is een mooie combinatie gemaakt van moderne kamers die toch een Middeleeuwse sfeer uitstralen. Een heus kasteel dus waar je ontwaakt alsof je van adel bent. Ook het ontbijt is heerlijk en 'om de hoek' is het centrum van Sedan te vinden. Natuur vind je hier volop en zijn er genoeg wandelmogelijkheden.

€ 490.00

lees verder

Frankrijk Champagne Ardenne Sedan
Le Château Fort
 

Mercure Cathédrale Reims

Bij Mercure Cathédrale Reims verblijf je vlakbij de 'Gouden Driehoek van de Champagne'. De stad Reims grenst namelijk aan één van de meest beroemde wijngebieden. Het zal je dan ook niet verbazen dat er veel wijnproeverijen zijn. Het hotel ligt aan de oevers van het Marne-kanaal en op loopafstand van de kathedraal en het centrum van Reims. En wat is er nu lekkerder dan na een dagje in de stad of in het regionale Parc de la Montagne neer te ploffen in een moderne en comfortabele hotelkamer.

€ 355.00

lees verder

Frankrijk Champagne Ardenne Reims
Mercure Cathédrale Reims
 

Le Lac des Vieilles Forges

Camping Lac des Vieilles Forges in Les Mazures in de Franse Ardennen ligt op een bergflank in de schaduw van eeuwenoude eiken en vlak bij het prachtige meer 'les Vieilles Forges' en zijn recreatiecentrum. In en bij het meer is volop vertier want je kunt er zwemmen, surfen, zeilen of vissen. Het zwemgedeelte is afgescheiden zodat zeilers en surfers geen gevaar vormen voor de zwemmers en de ploeteraars. Voor wandelaars is het hier echt een eldorado vooral langs de Maas en de Semois kun je prachtig wandelen. De kinderen doe je een groot plezier als je een dag naar het dierenpark van Saint Laurent gaat.

€ 115.00

lees verder

Frankrijk Champagne Ardenne Les Mazures
Le Lac des Vieilles Forges
 

Grand De L Univers

Vind de beste deal naar Hotel Grand De L Univers in Reims, Champagne-Ardenne!...

€ 176.00

lees verder

Frankrijk Champagne Ardenne Reims
Grand De L Univers