user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

BCF

Dit appartement is volledig uitgerust met een woonkamer met een bedbank of 2 uitschuifbedden, een keuken met koelkast, kookplaten, oven of magnetron en vaatwasser. Een balkon of terras en een ski kluisje. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapcabine met stapelbed, een badkamer en toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 305.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes St Etienne en Dévoluy
BCF
 

Les Chalets SuperD

In dit skigebied vindt u 100 km aan skiplezier. Hiervan bestaat 16 km uit blauwe pistes, 43 km rode pistes en 41 km zwarte pistes. Het is opvallend vaak mooi weer in dit skigebied vanwege de zuidelijke ligging. La Joue du Loup is het lager gelegen gebied, maar perfect voor de gevorderde skiër. Er zijn hier namelijk veel steile afdalingen. Massif du Dévoluy is zeer geschikt voor de beginnende skiër, en dan met name het gebied Superdévoluy. In het hart van dit prachtige skigebied ligt het uitdagende Freestyle park, Le Mushroom Parc. Op de piste treft u tal van hippe cafés aan met terrassen waar u heerlijk kunt loungen. Er is hier dus voor ieder wat wils.

€ 255.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes St Etienne en Dévoluy
Les Chalets SuperD
 

BCW

Dit appartement is volledig uitgerust met een woonkamer met bedbank of 2 losse uitschuifbedden, een keuken met koelkast, kookplaten, oven of magnetron en vaatwasser, een balkon en een ski kluisje. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een cabine met 2 stapelbedden of een cabine en slaapgedeelte met beide een stapelbed, een badkamer een douche en twee toiletten. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 625.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes St Etienne en Dévoluy
BCW
 

BBT

Dit appartement is volledig uitgerust met een woonkamer met een bedbank of 2 uitschuifbedden, een keuken met koelkast, kookplaten, oven of magnetron en vaatwasser. Een balkon of terras en een ski kluisje. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapgedeelte met een stapelbed, een badkamer en toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 305.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes St Etienne en Dévoluy
BBT
 

BCT

Dit appartement is volledig uitgerust met een woonkamer met een bedbank of 2 uitschuifbedden, een keuken met koelkast, kookplaten, oven of magnetron en vaatwasser. Een balkon of terras en een ski kluisje. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een cabine met stapelbed, een badkamer, douche en toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 375.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes St Etienne en Dévoluy
BCT
 

BBF

Dit volledig ingerichte appartement heeft een slaapkamer met bedbank of uitschuifbed, een keuken met koelkast, kookplaten, oven of magnetron en een vaatwasser. De meeste appartementen hebben een balkon of terras. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden en een badkamer met toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 255.00

lees verder

Frankrijk Hautes Alpes St Etienne en Dévoluy
BBF