user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

EEF

Deze 10-persoons bungalow van 110m² is comfortabel ingericht en beschikt over 4 slaapkamers met 8 eenpersoonsbedden en een slaapbank voor 2 personen. De keuken is uitgerust met o.a. een koelvriescombinatie, magnetron en vaatwasser en in de woonkamer vindt u een open haard of houtkachel. Er is ook een wasmachine aanwezig. Verder is er een badkamer met douche. Bovendien beschikt deze villa over een privé zwembad.

€ 679.00

lees verder

Frankrijk Landes Moliets
EEF
 

Villa's La Clairière aux Chevreuils

Moliets is een klein paradijs aan de kust van Landes, gesitueerd op de golfbaan Moliets tussen bos en zee op slechts 1 uur afstand van Biarritz. Kenmerkend voor het resort met haar lange zandstranden is de golfbaan, welke tot de top van Frankrijk behoort. De moderne Clairière aux Chevreuils villa's zijn ongeveer 1 km fietsen verwijderd van het strand en slechts 800 meter van de golfbaan, clubhuis en tennisbanen.

€ 596.00

lees verder

Frankrijk Landes Moliets
Villa's La Clairière aux Chevreuils
 

EDF

Deze 8-persoons bungalow van 90m² is comfortabel ingericht en beschikt over 3 slaapkamers met 6 eenpersoonsbedden en een slaapbank voor 2 personen. De keuken is uitgerust met o.a. een koelvriescombinatie, magnetron en vaatwasser en in de woonkamer vindt u een open haard of houtkachel. Er is ook een wasmachine aanwezig. Verder is er een badkamer met douche. Bovendien beschikt deze villa over een privé zwembad.

€ 596.00

lees verder

Frankrijk Landes Moliets
EDF
 

EFF

Deze 12-persoons bungalow van 150m² is comfortabel ingericht en beschikt over 4 slaapkamers met 8 eenpersoonsbedden, een mezzanine met een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank voor 2 personen. De keuken is uitgerust met o.a. een koelvriescombinatie, magnetron en vaatwasser en in de woonkamer vindt u een open haard of houtkachel. Er is ook een wasmachine aanwezig. Verder is er een badkamer met douche. Bovendien beschikt deze villa over een privé zwembad.

€ 743.00

lees verder

Frankrijk Landes Moliets
EFF