user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

BDQ

Dit gezellige appartement (dubbel) biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met bedbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (elk met 2 éénpersoonsbedden of stapelbedden), 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). Een negende bed bevindt zich in één van de slaapkamers of in de woonkamer. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 555.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BDQ
 

BCT

Dit gezellige appartement (dubbel) biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met slaapbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (elk met 2 éénpersoonsbedden of stapelbedden), 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). Extra tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden in de woonkamer. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 505.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BCT
 

BCF

Dit gezellige appartement biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met slaapbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten is er een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapkamer of cabine met 2 éénpersoonsbedden of stapelbedden, 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 405.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BCF
 

BCQ

Dit gezellige appartement biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met slaapbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten is er een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (elk met 2 éénpersoonsbedden of stapelbed), 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). 1 extra bed/sofa bed bevindt zich in de woonkamer. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 505.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BCQ
 

BBF

Dit gezellige appartement biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met bedbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten is er een terras of balkon en een parkeerplaats. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 325.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BBF
 

BEF

Dit gezellige appartement biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met bedbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (elk met 2 éénpersoonsbedden of een tweepersoonsbed), 2 slaapkamers of een slaapruimte (elk met 2 éénpersoonsbedden of stapelbedden), 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). De meeste beschikken over een extra badkamer/toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 625.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BEF
 

BBT

Dit gezellige appartement biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met een slaapbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten is er een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, 1 cabine of slaapruimte met 2 éénpersoonsbedden of stapelbedden, 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 405.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BBT
 

BDF

Dit gezellige appartement biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met bedbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (elk met 2 éénpersoonsbedden of een tweepersoonsbed), 1 slaapruimte met stapelbedden, 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 505.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BDF
 

Les Fermes de St. Sorlin

Het skigebied Les Sybelles ligt tussen 1100 en 2620 m hoogte en biedt 310 km skipistes en 50 km langlaufloipen. De 82 km blauwe pistes zijn bij uitstek geschikt voor beginnende skiërs. De 209 km rode en 19 km zwarte pistes vormen een spannende uitdaging en leuke afwisseling voor de gevorderde skiër. Voor snowboarders is deze skiregio tevens de moeite waard. Er is een funpark met een halfpipe en een boardercross piste.

€ 325.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
Les Fermes de St. Sorlin
 

BBQ

Dit gezellige appartement biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met een bedbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten is er een terras of balkon en een parkeerplaats. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden of stapelbedden, 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). 1 extra bed/slaapbank is te vinden in de woonkamer. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 355.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BBQ