user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Dionyssos

Gelegen in een mooie groene tuin met zwembad is het bij Dionyssos goed vertoeven. De accommodatie ligt op loopafstand van het centrum van Skopelos-Stad waar je heerlijk door de kleine straatjes kunt flaneren. De haven ligt om de hoek, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt op de schilderachtige witte huizen. De kamers zijn simpel maar karaktervol ingericht. De Griekse eigenaren verwelkomen je met open armen en Griekse gastvrijheid. Fijne vakantie!

€ 715.00

lees verder

Griekenland Skopelos,Sporaden Skopelos stad
Dionyssos
 

Sun

Op maar 600 meter van Skopelos-stad ligt Hotel Sun. Een heerlijk kleinschalig complex met een prachtige tuin. Geniet van een verfrissend drankje bij de bar aan het zwembad of trek eropuit om dit mooie eiland te ontdekken. Het centrum van Skopelos-stad is dichtbij. De hoofdstad van het eiland doet zeer Grieks aan door de traditionele witte huizen en nauwe stegen en straten. Je zult hier tal van Griekse restaurants vinden en dus tal van mogelijkheden om je te laten onderdompelen door de Griekse cultuur.

€ 730.00

lees verder

Griekenland Skopelos,Sporaden Skopelos stad
Sun
 

Sunrise Village

Op een rustige plek aan het einde van de boulevard liggen de appartementen van Sunrise Village. De zee ligt voor de deur en met een korte wandeling ben je zo op het strand en in het gezellige centrum van Skopelos-stad. Ga heerlijk uiteten bij één van de vele taverna's en proost op de vakantie!

€ 638.00

lees verder

Griekenland Skopelos,Sporaden Skopelos stad
Sunrise Village
 

Skopelos Village

Skopelos Village op Skopelos is een feest om naar toe te gaan en een lust voor het oog. Illustere gasten Pierce Brosnan en Meryl Streep kunnen er over meepraten, zij sliepen op deze droomplek tijdens de filmopnames van Mama Mia! Het wordt gerund door een familie die er naar de geest van opa Christos al hun liefde in stopt voor puur, lokaal en persoonlijk. Dat proef je in het rijke ontbijt. Dat zie je aan de zorg waarmee Griekse delicatessen in het Agioli restaurant worden bereid. Alles ademt karakter en een serene rust, net zoals het eiland waar de roze bougainville zorgt voor een opvallend kleuraccent.

€ 850.00

lees verder

Griekenland Skopelos,Sporaden Skopelos stad
Skopelos Village
 

Alkistis

Wanneer je aangekomen bent in de haven van Skopelos rijd je langs de vele olijfboomgaarden. En tussen deze mooie boomgaarden ligt appartementen Alkistis verstopt. Wat een fijne plek! Ideaal voor natuurliefhebbers en de rustzoeker. Je kunt hier heerlijk wandelen of relaxen bij het zwembad. De ruime appartementen hebben een frisse uitstraling met uitzicht op het strand of tuin. Welkom in Griekenland!

€ 699.00

lees verder

Griekenland Skopelos,Sporaden Skopelos stad
Alkistis