user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Iseolago

Iseolago is omgeven door een grote tuin. Al wandelend door de tuin kom je bij de oevers van het Iseomeer en kijk je uit op Monte Isola, het grootste zoetwatereiland van Italië. Het hotel heeft vele faciliteiten, geschikt voor jong en oud. Zo is er een wellnessgedeelte met onder andere whirlpool, sauna en stoombad. Mooie, zonnige dagen sluit je af op het terras van het restaurant, terwijl je geniet van de lokale cuisine.

€ 353.00

lees verder

Italie Lago d'Iseo,Lombardije Iseo
Iseolago
 

Lovere Resort Spa

'Buon giorno' klinkt het vriendelijk bij binnenkomst. Heb je een goede reis gehad? Misschien ben je even voorbij gereden bij Lovere Resort & Spa, het ligt wat onopvallend. Slechts door de weg gescheiden van het meer en aan de rand van het dorpje Lovere. Een authentiek dorpje horende bij de elite groep 'mooiste dorpjes van heel Italië'. Door de lange gangen, het lijkt wel een doolhof, zoek je je weg naar de kamer. Maar maak eerst een reservering bij de wellness, want dagelijks is twee uur 'relaxing path' inclusief. Even bubbelen, in de sauna of het stoombad. En daarna weer fris en fruitig een wandeling maken langs het meer, naar het dorpje. Zoek daar een leuk restaurantje of eet in het populaire restaurant van het hotel. Als er een tafeltje is tenminste, want de Italianen zelf eten hier ook erg graag.

€ 276.00

lees verder

Italie Lago d'Iseo,Lombardije Lovere
Lovere Resort Spa
 

Covelo

Camping Covelo ligt werkelijk in een prachtige omgeving direct aan het Iseomeer. Als je kinderen nog niet kunnen zwemmen, is dit wellicht niet de ideale plek want er is bijvoorbeeld geen langzaam aflopend strand. Voor alle anderen: prima plek! Covelo is een rustige camping met een goed restaurant en schoon sanitair, en dat zijn belangrijke feiten als je gaat kamperen. Als je je fiets hebt meegenomen, dan fiets je in ongeveer tien minuten naar het gezellige centrum van Iseo. En als je dan zo mooi aan het Iseomeer zit, wat doe je dan? Nou, dan huur je een boot en dan ga je het meer op! Wordt vast een mooie tocht.

€ 63.00

lees verder

Italie Lago d'Iseo,Lombardije Iseo
Covelo