user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Vue

Hotel Vue ligt in het bosrijk natuurgebied Geuldal en is centraal gelegen tussen Maastricht en Valkenburg. Het bosrijk gebied is perfect geschikt om lekker te gaan wandelen of fietsen. In dit gastvriendelijke hotel word je ontvangen met een heerlijke Limburgse vlaai. Voor kinderen is er een grote speeltuin met een boomhut waar ze zich een hele dag prima kunnen vermaken. Het hotel beschikt verder over een grote hoteltuin met terras waar u in de zomer kunt genieten van de warme zon. In de lounge kunt u onder het genot van een heerlijke cocktail genieten bij het open haard of een krant lezen in de leeshoek. Na het heerlijke 3-gangendiner kunt u lekker natafelen in de Engelse bar. De golfbaan Rijk van Margraten bevindt zich op iets meer dan 10 minuten rijden.

€ 89.00

lees verder

Nederland Limburg Berg En Terblijt
Vue
 

Zuid Limburg Hotel Vue

Autovakantie Nederland naar Berg en Terblijt met verblijf in een 3-sterren hotel inclusief ontbijt en 3-gangenkeuzediner

€ 89.00

lees verder

Nederland Limburg Berg en Terblijt
Zuid Limburg Hotel Vue
 

Herberg De Geulhemermolen Wielrennen

Wie de benen flink wilt testen doet dat in eigen land. In een straal van 40 kilometer liggen alle heuvels die er toe doen bij elkaar. Het glooiende landschap van Limburg is perfect door het goede asfalt. Laat je uitdagen en fiets de Klimclassic, de Amstel Gold Race of de Mergellandroute, waar je bekende klimmetjes als de Cauberg en de Keutenberg tegenkomt. Herberg de Geulhemermolen is de ideale plek om te verblijven tijdens jouw wielervakantie. Laat je verwennen als een echte prof in het restaurant van de Geulhemermolen. Hier wordt er met Daily Fresh ingredi├źnten gekookt, dezelfde als gebruikt worden in de maaltijden van Team LottoNL-Jumbo. Lekker en gezond dus! Om je fiets hoef je je niet druk te maken, deze kun je stallen in een veilige ruimte.

€ 160.00

lees verder

Nederland Limburg Berg En Terblijt
Herberg De Geulhemermolen Wielrennen