user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Vale Do Navio

Hotel Vale do Navio, vlak bij de kust op het groene eiland São Miguel, is zeer geschikt als uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en wandelaars. Eigenaar Victor heeft ongetwijfeld tips voor de mooiste routes. Het hotel ligt rustig bij het dorpje Capelas. Uitgewandeld? Neem een frisse duik in een van de twee zwembaden of ontspan de spieren in sauna of spa. Natuurlijk kun je ook heerlijk zwemmen en snorkelen in de Atlantische Oceaan. Bijzonder is dat er zijn vele natuurlijke zwembaden in de zee zijn aangelegd. En tenslotte is het op de Azoren fijn toeren in een eigen huurauto. Langs de beroemde kratermeren bijvoorbeeld.

€ 543.00

lees verder

Portugal Azoren,Sao Miguel Capelas
Vale Do Navio
 

Acorsonho

De appartementen van Açorsonho, vlakbij de kust op het groene eiland São Miguel, zijn zeer geschikt als uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en wandelaars. Eigenaar Victor heeft ongetwijfeld tips voor de mooiste routes. Het complex ligt rustig bij het dorpje Capelas. Neem na alle inspanningen een frisse duik in een van de twee zwembaden of ontspan de spieren in de sauna of spa. Natuurlijk kun je ook heerlijk zwemmen en snorkelen in de Atlantische Oceaan. Bijzonder: er zijn vele natuurlijke zwembaden in zee aangelegd. Tot slot is het op de Azoren ook fijn toeren in een eigen huurauto, bijvoorbeeld langs de beroemde kratermeren.

€ 505.00

lees verder

Portugal Azoren,Sao Miguel Capelas
Acorsonho
 

Solar do Conde

Op korte afstand van het plaatsje Capelas ligt het charmante Solar do Conde. De prachtige ligging, middenin het groen, zorgt ervoor dat dit vakantie adres de ideale plek is voor natuurliefhebbers. In de botanische tuinen van Solar do Conde is het heerlijk genieten van de rust en de natuur. Trek na een dag in de buitenlucht terug in één van de sfeervolle ruimtes voor een heerlijk glas Portugese wijn en een lekkere maaltijd.

€ 444.00

lees verder

Portugal Azoren,Sao Miguel Capelas
Solar do Conde