user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Bahia Principe Costa Adeje

Wanneer je aankomt bij hotel Bahia Principe Costa Adeje dan valt het je gelijk op: de trapjes, de vele paadjes maar vooral ook de speelse, vrolijke kleuren. Zeer aantrekkelijk voor kinderen en die zijn bij Bahia Principe dus meer dan welkom! De prachtige tuinen en de uitgestrektheid van het hotel zorgen voor een wow-effect. Eenmaal binnen heerst er rust. Liggend op je bedje aan het kronkelende zwembad met een all inclusive drankje in je hand. Starend naar de wapperende palmen of over zee, met in de verte het eiland La Gomera. Gebruikmakend van de fantastische service. Zucht… dit is vakantie.

€ 832.00

lees verder

Spanje Canarische Eilanden,Tenerife Playa Paraiso
Bahia Principe Costa Adeje
 

Hard Rock Hotel Tenerife

Het spiksplinternieuwe Hard Rock hotel is in november 2016 geopend en nu al een groot succes. Waar vind je nog meer zó veel restaurants dat je elke dag ergens anders kan dineren? Wordt het Spaans bij Aliole, sushi bij Narumi of toch die perfecte steak bij Montauk? Het water loopt je in de mond. In roof top bar 'The 16th' geniet je van een lekkere cocktail. Ben je daarna nog in voor een feestje, dan zit je hier op de juiste plek. Er treden regelmatig artiesten op! Hard Rock Tenerife is dé perfecte plek voor een ontspannen vakantie waar niks moet en alles mag.

€ 954.00

lees verder

Spanje Canarische Eilanden,Tenerife Playa Paraiso
Hard Rock Hotel Tenerife
 

Roca Nivaria

Een zonvakantie in deze accommodatie is voor levensgenieters. Kies je voor topkwaliteit, luxe en een stijlvol verblijf. Dan ben je hier aan het juiste adres. De service is uitmuntend. Hotel Roca Nivaria is een prachtig design hotel met uitzicht op de zee. Tel daar een uitgebreid aanbod van sport en wellness bovenop en je hebt de ideale formule voor een ontspannen vakantie in de badplaats Playa Paraiso op Tenerife.

€ 1008.00

lees verder

Spanje Canarische Eilanden,Tenerife Playa Paraiso
Roca Nivaria
 

ClubHotel RIU Buena Vista

Dikke pret voor jong en oud in ClubHotel RIU Buena Vista. De kids hebben de tijd van hun leven in RiuLand. In de tussentijd leef jij je uit in de fitness en kom je daarna helemaal tot rust aan het zwembad. Of bubbelend in de whirlpool met een drankje binnen handbereik. Wat je ook kiest, het personeel maakt het je graag naar de zin. Maar ook het strand van Playa Paraiso is vlak bij. Slippers aan en zwemspullen mee, je bent er zo. Aan het einde van de dag maak je je op voor een diner met uitzicht over zee. Laat je verrassen door de diversiteit aan smaken. Zo hoort vakantie te zijn.

€ 750.00

lees verder

Spanje Canarische Eilanden,Tenerife Playa Paraiso
ClubHotel RIU Buena Vista