user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Xon's Playa

Een ideale combinatie, dat is Xon's Playa in het mooie Empuriabrava. Gebruik maken van alle faciliteiten van een hotel, maar verblijven in een comfortabel appartement. De ruimte van een aparte woonkamer en de gelegenheid om zelf (iets kleins) te bereiden, maar wel de fijne service wat je van een hotel mag verwachten. De ligging is met recht geweldig te noemen; ruim 100 meter van het strand, te midden van diverse winkels en restaurants. Aan de rand van Empuriabrava, dichtbij het natuurgebied Aiquamolls (leuk voor de afwisseling; een fijne wandeling). Afkoeling gezocht? Naast het strand is er natuurlijk ook een zwembad aanwezig. De kids zullen zich uitstekend vermaken met de miniclub in het hoogseizoen of in de speeltuin. Met Xon's Playa ben je verzekerd van een prettige vakantie aan de Spaanse Costa.

€ 130.00

lees verder

Spanje Catalonie,Costa Brava Empuriabrava
Xon's Playa
 

Comte D'Empuries

Comte d'Empuries is een kleinschalig resort gebouwd in Spaanse stijl met verspreid verschillende appartementengebouwen. Heerlijk rustig gelegen op maximaal 250 meter van het brede zandstrand. Aan de boulevard en in de directe omgeving zijn bars, restaurants en winkeltjes. Comte d'Empuries heeft 4 buitenbaden, waarvan drie met afgescheiden kindergedeelte en ligbedden. Empuriabrava weet ook in het hoogseizoen de rust te bewaren. Vlak bij de appartementen start het natuurgebied Aiquamolls de l'Empordà, waar je heerlijk kan wandelen of vogelspotten.

€ 189.00

lees verder

Spanje Catalonie,Costa Brava Empuriabrava
Comte D'Empuries
 

Empuriabrava Marina

Empuriabrava Marina is een complex gelegen aan een kanaal. Het wordt ook wel het Venetië van Spanje genoemd. Plons lekker in het zwembad en kijk naar de mooie boten die voorbij varen! Hoe leuk is dat? De appartementen bieden veel faciliteiten die jouw verblijf hier fijn maken. Lekker koken in je appartement, of toch liever uit eten? In de buurt vindt je verschillende gezellige restaurants waar je onder het genot van een hapje en een drankje plannen maakt voor het volgende avontuur.

€ 263.00

lees verder

Spanje Catalonie,Costa Brava Empuriabrava
Empuriabrava Marina