user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

2A6Z

Dit appartement is geschikt voor 6 personen. Het appartement is voorzien van een woonkamer met slaapbank voor 2 personen, een keuken met kitchenette, magnetron en koelkast. Daarnaast beschikt de woning over een slaapkamer, een cabine met stapelbed, een badkamer met toilet en een balkon of terras met (zijdelings) zicht op zee.

€ 286.00

lees verder

Spanje Valencia Alcoceber
2A6Z
 

2A6T

Dit appartement is geschikt voor 6 personen. Het appartement is voorzien van een woonkamer met slaapbank voor 2 personen, een keuken met kitchenette, magnetron en koelkast. Daarnaast beschikt de woning over een slaapkamer, een cabine met stapelbed, een badkamer met toilet en een balkon of terras met uitzicht op de tuin.

€ 276.00

lees verder

Spanje Valencia Alcoceber
2A6T
 

Playa Romana

Genieten in Spaanse sferen Résidence Playa Romana is gelegen in het hart van het toeristische centrum van Alcoceber aan de Costa del Azahar. Afkoelen op een warme, zomerse dag doet u in een van de twee buitenzwembaden op het park, waarna u hongerig kunt aanschuiven in het restaurant, de pizzeria of de crêperie. Op loopafstand vindt u prachtige, uitgerekte stranden waar u kunt genieten van een heerlijke, luie stranddag of juist actiever de dag door brengen met activiteiten als waterskiën, zeilen of over het water snellen met een speedboat. De vijf stranden in de omgeving van Résidence Playa Romana bieden al deze mogelijkheden. Niet alleen voor strandliefhebbers is dit een ideale vakantiebestemming. De omgeving biedt 2 nationale parken en verschillende vulkanische eilanden. Daarnaast staat u binnen een uur midden in de historische stad Valencia, voor een dag vol cultuur en shopplezier. Tijdens deze welverdiende vakantie is het zeker aan te raden om de streekgerechten Paëlla Valenciana en

€ 251.00

lees verder

Spanje Valencia Alcoceber
Playa Romana
 

2A4Z

Dit appartement is geschikt voor 4 personen. Het appartement is voorzien van een woonkamer met slaapbank voor 2 personen, een keuken met kitchenette, magnetron en koelkast. Daarnaast beschikt de woning over één slaapkamer, een badkamer met toilet en een balkon of terras met (zijdelings) zicht op zee.

€ 1014.00

lees verder

Spanje Valencia Alcoceber
2A4Z
 

2A4T

Dit appartement is geschikt voor 4 personen. Het appartement is voorzien van een woonkamer met slaapbank voor 2 personen, een keuken met kitchenette, magnetron en koelkast. Daarnaast beschikt de woning over één slaapkamer, een badkamer met toilet en een balkon of terras met uitzicht op de tuin.

€ 251.00

lees verder

Spanje Valencia Alcoceber
2A4T