user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

22 daagse rondreis East Coast Extravaganza

Deze rondreis combineert in hoog tempo stadsleven met natuur. Maak kennis met New York, Québec City, Montréal, Toronto, Washington DC en Philadelphia. Proef de sfeer in de kuststreek van New England, voel de kracht van de Niagara Falls en reis terug in de tijd, naar de Amish gemeenschap in Pennsylvania. Amerika's oude geschiedenis komt tot leven in Boston. Ongerepte natuur? Dat geven de bergen van Maine en Virginia. Kortom, het zeer complete plaatje van al het moois dat het oosten voor je in petto heeft.

€ 2500.00

Read on...

Canada,verenigde staten
22 daagse rondreis East Coast Extravaganza
 

16 daagse rondreis Verrassend Oost Canada USA

Pas op! Van deze reis ga je stralen! Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen in muziekstad Chicago. Maar ook de moderne architectuur, Cloud Gate en Millennium Park mogen niet gemist worden. Of slenter langs de oever van Lake Michigan. Drink een heerlijke wijn in de staat Indiana. Had je niet verwacht he? Maar ook in Michigan wordt wijn geproduceerd. Heimwee naar Nederland? Hoeft niet! In Dutch Village in de plaats Holland kom je molens, typisch Nederlandse huisjes en zelfs klompen tegen. Autoliefhebbers zijn op het goede adres in 'Motor City' Detroit. Je komt bijna ogen tekort, maar ook de jachthaven in Belle Isle is een bezoek waard. Na de Niagara Falls mag je Lake Erie zeker niet overslaan. Zie de zon in het meer zakken en droom weg tijdens deze onvergetelijke reis!

€ 1674.00

Read on...

Canada,verenigde staten
16 daagse rondreis Verrassend Oost Canada USA
 

20 daagse Northwestern Wonders

Het oudste nationale park van Amerika? Dat is Yellowstone National Park. De geisers en de borrelende heetwaterbronnen mag je hier niet missen. Dat geldt ook voor de wildernis van Jasper en Banff. Tijdens deze reis ontdek je ook het zwarte maanlandschap van 'Craters of the Moon'. Oefen je hier, net als de astronauten vroeger, alvast je maanlanding? Kijk in Seattle hoe vliegtuigen gebouwd worden in de gigantische Boeing-fabrieken. Ook steden als Vancouver, Seattle en Portland staan op het programma. Het turquoise Lake Louise is de kers op de taart.

€ 2431.00

Read on...

Canada,verenigde staten
20 daagse Northwestern Wonders
 

16 daagse rondreis Oost Canada USA Highlights

Dé hoogtepunten van Oost Canada en de Verenigde Staten in één reis. Start- en eindpunt is de bruisende Canadese metropool Toronto. En vanaf dan stapelen de hoogtepunten zich op. Wat dacht je van Washington D.C., Boston, Montréal en 'last but not least' New York? Tussen al het stedelijk geweld is er ook ruimte voor natuur. Bij de donderende watervallen van de Niagara Falls en op het platteland bij de Amish bijvoorbeeld. Maak kennis met dit deel van de wereld, waar je je geen moment zult vervelen. De ideale mix van twee fascinerende landen.

€ 1678.00

Read on...

Canada,verenigde staten
16 daagse rondreis Oost Canada USA Highlights
 

15 daagse rondreis Best of East USA Canada

De wonderlijke contrasten van het oosten in twee weken. Washington DC, New York, Boston, Québec City, Montréal en Toronto. Maar liefst zes wereldsteden in de USA en Canada. Proef de plaatselijke sfeer tijdens een stadswandeling of -rondrit. Reis mee terug in de tijd en maak kennis met de traditionele Amish bevolking in Pennsylvania. Geniet ook van de natuur in de White Mountains en aan de voet van de imponerende Niagara Falls.

€ 1524.00

Read on...

Canada,verenigde staten
15 daagse rondreis Best of East USA Canada