user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

21 dg rondreis Grand Tour Iberisch Schiereiland

Een fantastische rondreis waarbij je kennismaakt met de talrijke natuur- en cultuurschatten van het Iberisch Schiereiland. Over hoogvlaktes, langs bergketens, door woeste landschappen en door groene dalen ga je langs schitterende stadjes en steden die de stille getuigen zijn van een rijk maar roerig verleden. Sfeerproeven in Lissabon en Porto. Wandelen over het Plaza Mayor in Salamanca en Madrid. En je bezoekt ook onbekende kleinere pareltjes als Peñiscola, Guadix, Mijas, Osuna en Évora. Dat wordt maar liefst drie weken lang enorm genieten van het goede Portugese en Spaanse leven!

€ 1279.00

Read on...

Portugal,spanje
21 dg rondreis Grand Tour Iberisch Schiereiland
 

15 daagse rondreis Spanje Portugal Compleet

Het Iberische schiereiland, rijk aan cultuur, kunst, natuur en een rijke historie. Spaanse en Portugese steden en dorpen met elk hun eigen ambiance wachten op je komst. Het door stadsmuren omringde Ávila, waar de middeleeuwen herleven. Salamanca, één van de mooiste renaissancesteden van Europa, met haar universiteiten. De noordoostkust met de fjordachtige inhammen, waar zoet en zout water samenvloeien. De pleinen, elke stad heeft wel een Plaza Mayor, waar geflaneerd wordt en waar men elkaar treft voor een praatje. Hier maakt je deel uit van het echte Iberische leven.

€ 1057.00

Read on...

Portugal,spanje
15 daagse rondreis Spanje Portugal Compleet
 

10 daagse rondreis Noord Portugal Spaans Galicie

Het prachtige noorden van Portugal en de Spaanse regio Galicië wachten op je komst. Hier treed je in de voetsporen van pelgrims in de bedevaartplaats Santiago de Compostela. Aan de Cabo Finisterre, het meest westelijke puntje van Spanje, bewonder je de kust, ruig en verraderlijk. Het is niet vreemd dat vele schepen in het verleden moeite hadden, en overigens nog steeds hebben, om zonder kleerscheuren dit ruwe stukje Atlantische Oceaan te passeren. Na vele mooie reisindrukken sluit je in stijl af in Porto, waar je onder het genot van een Portwijn geniet van de sfeer in deze tweede stad van Portugal.

€ 747.00

Read on...

Portugal,spanje
10 daagse rondreis Noord Portugal Spaans Galicie
 

9 dg Canarische Eilanden cruise vanaf Gran Canaria

Ook zo toe aan een zonvakantie? Voel de warmte op de vulkanische Canarische eilanden. Naast Gran Canaria, doe je ook de eilanden La Palma, Tenerife en Fuerteventura aan. Laat je betoveren op het prachtige bloemeneiland Madeira. Bij aankomst zal de geurende bloemenzee je direct verwelkomen. Met het Premium All Inclusive concept van TUI Cruises zijn de meeste (non) alcoholische dranken inbegrepen, zowel in het à la carte restaurant als het buffetrestaurant. Kortom, op het schip Mein Schiff 4 is het genieten geblazen.

€ 1229.00

Read on...

Portugal,spanje
9 dg Canarische Eilanden cruise vanaf Gran Canaria