user_mobilelogo

Hotel Vila Galé Évora

Hotel Vila Gale Évora is een modern 4-sterrenhotel op loopafstand van het historische centrum van Évora. Geniet van uw drankje langs het zwembad, terwijl je kinderen worden vermaakt door de aniamtie. Liever er even op uit? Dwaal binnen enkele minuten door de pittoreske steegjes en over de pleinen van Évora. Hotel Vila Gale Évora beschikt over twee verschillende restaurants waar je kennis kunt maken met de lokale culinaire gerechten. Uiteraard bevinden zich in het centrum ook diverse bars en restaurant waar je kan kiezen uit verschillende keukens. Kortom, bij Hotel Vila Gale Évora heb je alle ingrediënten voor een fantastsiche vakantie!

lees verder

Portugal Alentejo Evora
Product
 

Montargil

Montargil - Alentejo

€ 99,00

lees verder

Portugal Alentejo Montargil
Product
 

Evora

Evora - Alentejo

€ 99,00

lees verder

Portugal Alentejo Évora
Product
 

Convento Do Espinheiro

Verblijven in een aangename accommodatie in Evora? Hotel Convento Do Espinheiro is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 419 reizigers beoordelen Hotel Convento Do Espinheiro gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Convento Do Espinheiro, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Convento Do Espinheiro vandaag nog!

€ 1.092,00

lees verder

Alentejo
Product
 

Whales Bay ments

Verblijven in een aangename accommodatie in Sao Vicente Ferreira? Aparthotel Whales Bay Hotel Apartments is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 339 reizigers beoordelen Aparthotel Whales Bay Hotel Apartments gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Whales Bay Hotel Apartments, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Whales Bay Hotel Apartments vandaag nog!

€ 972,00

lees verder

Alentejo
Product
 

Sol E Serra

Verblijven in een aangename accommodatie in Castelo De Vide? Hotel Sol E Serra is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 93 reizigers beoordelen Hotel Sol E Serra gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sol E Serra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Sol E Serra vandaag nog!

€ 388,00

lees verder

Alentejo
Product
 

Convento D Alter

Verblijven in een aangename accommodatie in Alter Do Chao? Hotel Convento D Alter is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 181 reizigers beoordelen Hotel Convento D Alter gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Convento D Alter, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Convento D Alter vandaag nog!

€ 583,00

lees verder

Alentejo
Product
 

Convento Evora

Verblijven in een aangename accommodatie in Evora? Hotel Convento Evora is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 213 reizigers beoordelen Hotel Convento Evora gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Convento Evora, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Convento Evora vandaag nog!

€ 872,00

lees verder

Alentejo
Product
 

Castelo Estremoz

Verblijven in een aangename accommodatie in Estremoz? Hotel Castelo Estremoz is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 218 reizigers beoordelen Hotel Castelo Estremoz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Castelo Estremoz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Castelo Estremoz vandaag nog!

€ 675,00

lees verder

Alentejo
Product
 

Pousada Convento Vila Vicosa

Verblijven in een aangename accommodatie in Vila Vicosa? Hotel Convento Vila Vicosa Historic Hotel is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 251 reizigers beoordelen Hotel Convento Vila Vicosa Historic Hotel gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Convento Vila Vicosa Historic Hotel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Convento Vila Vicosa Historic Hotel vandaag nog!

€ 675,00

lees verder

Alentejo
Product
 

Castelo Alcacer do Sal

Verblijven in een aangename accommodatie in Alcacer Do Sal? Hotel Castelo Alcacer do Sal is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 240 reizigers beoordelen Hotel Castelo Alcacer do Sal gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Castelo Alcacer do Sal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Castelo Alcacer do Sal vandaag nog!

€ 701,00

lees verder

Alentejo
Product
 

Convento Beja

Verblijven in een aangename accommodatie in Beja? Hotel Convento Beja is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 234 reizigers beoordelen Hotel Convento Beja gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Convento Beja, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Convento Beja vandaag nog!

€ 749,00

lees verder

Alentejo
Product
 

Evora

Verblijven in een aangename accommodatie in Evora? Hotel Evora is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 673 reizigers beoordelen Hotel Evora gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Evora, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Evora vandaag nog!

€ 590,00

lees verder

Alentejo
Product
 

M ar de Ar Muralhas

Verblijven in een aangename accommodatie in Evora? Hotel M ar de Ar Muralhas is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 391 reizigers beoordelen Hotel M ar de Ar Muralhas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel M ar de Ar Muralhas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel M ar de Ar Muralhas vandaag nog!

€ 665,00

lees verder

Alentejo
Product
 

Convento Arraiolos

Verblijven in een aangename accommodatie in Arraiolos? Hotel Convento Arraiolos is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 200 reizigers beoordelen Hotel Convento Arraiolos gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Convento Arraiolos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Convento Arraiolos vandaag nog!

€ 706,00

lees verder

Alentejo
Product
 

Costa do Vizir Beach Village

Costa do Vizir Beach Village - Alentejo

€ 99,00

lees verder

Portugal Alentejo Porto Covo
Product
 

10 daagse singlereis Parels van Portugal

10-daagse Zonvakantie naar Alentejo bij 10 daagse singlereis Parels van Portugal

€ 1.431,00

lees verder

Portugal Alentejo Alcobaca
Product
 

11 daagse fly drive Hoogtepunten van Portugal

11-daagse Zonvakantie naar Alentejo bij 11 daagse fly drive Hoogtepunten van Portugal

€ 899,00

lees verder

Portugal Alentejo Ericeira
Product
 

15 daagse fly drive Portugal Totaal

15-daagse Zonvakantie naar Alentejo bij 15 daagse fly drive Portugal Totaal

€ 1.334,00

lees verder

Portugal Alentejo Aveiro
Product
 

10 daagse rondreis Parels van Portugal

10-daagse rondreis Parels van Portugal

€ 897,00

lees verder

Portugal Alentejo Alcobaca
Product
 

Ecorkhotel Evora inclusief huurauto

Ecorkhotel Evora is een duurzaam hotel op een unieke ligging in het hart van de regio Alentejo. Dit is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Het hotel is helemaal geintegreerd in het prachtige landschap, om het natuurlijke thema door te zetten is bij de inrichting gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals kurk. Terwijl je relaxt op een ligbed bij de prachtige infinity pool geniet je van de groene omgeving en het gezang van de vogels. Neem een verfrissende duik of sip aan een lekkere cocktail. Heb je zin om de mooie omgeving te verkennen? De bijzondere stad Évora ligt op slechts een paar kilometer afstand, hier vind je bijzondere bezienswaardigheden zoals de Romeinse tempel of de kathedraal Sé. Vergeet ook zeker geen bezoekje te brengen aan de stad Lissabon, deze geweldige stad ligt op ongeveer een uur rijden van het resort.

€ 701,00

lees verder

Portugal Alentejo Evora
Product