user_mobilelogo

Camping Les Ecureuils

Camping Les Ecureuils is een fijne en overzichtelijke camping voor gezinnen met jonge kinderen. Het centrum van het plaatsje Bernerie-en-Retz bereikt u al wandelend. In de omgeving zijn er leuke uitstapjes te ondernemen. De kinderen zullen zich goed vermaken in het zwembad, zeker het kinderbad voorzien van een zachte bodem, spuittoestellen en een klein glijbaantje zal voor vele uurtjes waterpret zorgen. Na een dag vol verschillende activiteiten kunt u lekker bijkomen in de bar met een verkoelend drankje. 's Avonds sluit u de dag af met een fijn diner in het restaurant. Puur genieten. Gasten kijken met veel plezier terug op hun verblijf op Camping Les Ecureuils in La Bernerie et Retz. Zo wordt het als zeer prettig ervaren dat het dorpje en het strand op loopafstand zijn. De camping beschikt nog niet zo heel lang over een overdekt zwembad, iets wat in deze regio soms wel van pas kan komen.

€ 78,30

lees verder

Frankrijk Atlantische Kust La Bernerie en Retz
Product
 

Camping L apos Oceano d apos Or

Camping L'Oceano d'Or is een comfortabele camping in het lieflijke plaatsje Jard-sur-Mer met haar traditionele, levendige haven, oesterbanken en de Pointe du Payre. De camping beschikt over een leuk zwembadcomplex met glijbanen en een overdekt bad. U kunt kiezen voor een verblijf in een goed uitgeruste Glamlodgetent of in een mobilehome met airconditioning. Voor iedere kampeerder is er zodoende een passende accommodatie te vinden op de camping in Frankrijk. De camping ontvangt zeer positieve reviews van gasten. De camping is heel overzichtelijk wat als prettig wordt ervaren en de ligging in de mooie omgeving wordt ook zeer gewaardeerd.

€ 89,80

lees verder

Frankrijk Atlantische Kust Jard sur Mer
Product
 

Camping Caravanning Les Amiaux

Camping Les Amiaux is een levendige familiecamping in de Vendée. De camping ligt op ca. 800 m van het strand wat middels een wandelpad vanaf de camping makkelijk te bereiken is. Op de camping is er zwembad met leuke glijbanen en wanneer de zon zich even wat minder laat zien kan er ook binnen gezwommen worden. In het hoogseizoen zijn er leuke sportieve activiteiten zoals boogschieten. Deze familiecamping bestaat uit twee delen en deze zijn met elkaar verbonden door een tunneltje. Gasten waarderen de gezelligheid op de camping en de ligging zo dicht bij het strand van de Atlantische Oceaan.

€ 80,30

lees verder

Frankrijk Atlantische Kust Saint Jean de Monts
Product
 

8 daagse fly drive Koningssteden van Marokko

8-daagse Rondreis naar Atlantische Kust bij 8 daagse fly drive Koningssteden van Marokko

€ 642,00

lees verder

Marokko Atlantische Kust Afourer
Product
 

Riad Al Madina

8-daagse Zonvakantie naar Atlantische Kust bij Riad Al Madina

€ 576,00

lees verder

Marokko Atlantische Kust Essaouira
Product
 

8 dg cruise Canarische Eilanden en Marokko

8-daagse Vakantie naar Atlantische Kust bij 8 dg cruise Canarische Eilanden en Marokko

€ 1.004,00

lees verder

Marokko Atlantische Kust Agadir
Product
 

8 daagse rondreis Koningssteden van Marokko

8-daagse rondreis Koningssteden van Marokko

€ 577,00

lees verder

Marokko Atlantische Kust Beni Mellal
Product
 

15 daagse rondreis Highlights van Marokko

15-daagse rondreis Highlights van Marokko

€ 1.004,00

lees verder

Marokko Atlantische Kust Casablanca
Product