user_mobilelogo

Neat Avenida

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Hotel Neat Avenida is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 121 reizigers beoordelen Hotel Neat Avenida gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Neat Avenida, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Neat Avenida vandaag nog!

€ 897,00

lees verder

Azoren
Product
 

Casa Hintze Ribeiro

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Hotel Casa Hintze Ribeiro is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Hotel Casa Hintze Ribeiro gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Casa Hintze Ribeiro, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Casa Hintze Ribeiro vandaag nog!

€ 1.011,00

lees verder

Azoren
Product
 

Camoes

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Hotel Camoes is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 653 reizigers beoordelen Hotel Camoes gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Camoes, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Camoes vandaag nog!

€ 1.213,00

lees verder

Azoren
Product
 

Comfort Inn Ponta Delgada

Verblijven in een aangename accommodatie in Sao Miguel? Hotel Comfort Inn Ponta Delgada is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 2425 reizigers beoordelen Hotel Comfort Inn Ponta Delgada gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Comfort Inn Ponta Delgada, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Comfort Inn Ponta Delgada vandaag nog!

€ 649,00

lees verder

Azoren
Product
 

The Lince Nordeste

Verblijven in een aangename accommodatie in Nordeste? Hotel The Lince Nordeste is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 112 reizigers beoordelen Hotel The Lince Nordeste gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Lince Nordeste, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel The Lince Nordeste vandaag nog!

€ 1.059,00

lees verder

Azoren
Product
 

Gaivota

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Aparthotel Gaivota is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1753 reizigers beoordelen Aparthotel Gaivota gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Gaivota, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Gaivota vandaag nog!

€ 1.063,00

lees verder

Azoren
Product
 

Antillia

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Appartement Antillia is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 11 reizigers beoordelen Appartement Antillia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Antillia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Appartement Antillia vandaag nog!

€ 698,00

lees verder

Azoren
Product
 

Nossa Senhora da Estrela

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij Nossa Senhora da Estrela

€ 611,00

lees verder

Portugal Azoren Lagoa
Product
 

Nossa Senhora Da Estrela

Verblijven in een aangename accommodatie in Lagoa? Appartement Nossa Senhora Da Estrela is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Appartement Nossa Senhora Da Estrela gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Nossa Senhora Da Estrela, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Appartement Nossa Senhora Da Estrela vandaag nog!

€ 619,00

lees verder

Azoren
Product
 

Solar Do Conde

Verblijven in een aangename accommodatie in Capelas? Hotel Solar Do Conde is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 42 reizigers beoordelen Hotel Solar Do Conde gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Solar Do Conde, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Solar Do Conde vandaag nog!

€ 654,00

lees verder

Azoren
Product
 

Vip Executive Azores

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Hotel Vip Executive Azores is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 298 reizigers beoordelen Hotel Vip Executive Azores gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vip Executive Azores, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Vip Executive Azores vandaag nog!

€ 687,00

lees verder

Azoren
Product
 

Octant Ponta Delgada

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Hotel Octant Ponta Delgada is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 172 reizigers beoordelen Hotel Octant Ponta Delgada gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Octant Ponta Delgada, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Octant Ponta Delgada vandaag nog!

€ 1.015,00

lees verder

Azoren
Product
 

Sul Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Lagoa? Villa Sul Villas en Spa is een luxe 4-sterren villa, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 54 reizigers beoordelen Villa Sul Villas en Spa gemiddeld met een 10. Ook beschikt het villa over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Villa Sul Villas en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Villa Sul Villas en Spa vandaag nog!

€ 1.218,00

lees verder

Azoren
Product
 

Solar do Conde

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij Solar do Conde

€ 725,00

lees verder

Portugal Azoren Capelas
Product
 

Azoris Royal Garden

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij Azoris Royal Garden

€ 950,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

8 daagse rondreis Eilandhoppen Azoren

8-daagse rondreis Eilandhoppen Azoren

€ 1.821,00

lees verder

Portugal Azoren Horta
Product
 

My Story Vila Nova

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Hotel My Story Vila Nova is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 213 reizigers beoordelen Hotel My Story Vila Nova gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel My Story Vila Nova, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel My Story Vila Nova vandaag nog!

€ 828,00

lees verder

Azoren
Product
 

Albergaria Matriz

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Hotel Albergaria Matriz is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 50 reizigers beoordelen Hotel Albergaria Matriz gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Albergaria Matriz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Albergaria Matriz vandaag nog!

€ 799,00

lees verder

Azoren
Product
 

11 daagse rondreis Eilandhoppen Azoren

11-daagse rondreis Eilandhoppen Azoren

€ 2.311,00

lees verder

Portugal Azoren Angra do Heroísmo
Product
 

8 daagse excursiereis São Miguel

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij 8 daagse excursiereis São Miguel

€ 1.175,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

Matriz

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij Matriz

€ 791,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

Vila Gale Sao Miguel

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Hotel Vila Gale Collection Sao Miguel is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 17 reizigers beoordelen Hotel Vila Gale Collection Sao Miguel gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Vila Gale Collection Sao Miguel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Vila Gale Collection Sao Miguel vandaag nog!

€ 898,00

lees verder

Azoren
Product
 

Vila Galé Sao Miguel

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij Vila Galé Sao Miguel

€ 890,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

8 daagse rondreis Natuurlijk Sao Miguel

8-daagse rondreis Natuurlijk Sao Miguel

€ 1.102,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

Canadiano Urban Nature Hotel

Wanneer je op zoek bent naar een hip en knus adresje op Sao Miguel om te verblijven, hoef je niet verder te kijken. Het Canadiano Urban Nature Hotel past namelijk perfect in dat plaatje met haar stijlvolle interieur. Het hotel heeft een goede ligging in het museumkwartier, in het historische centrum van Ponta Delgada. Op loopafstand vind je de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het oude centrum waar je kunt struinen door de schilderachtige straatjes met kerken en witte huisjes. Of wandel langs de prachtige kust waar je verschillende winkeltjes en restaurants vindt. Een leuk feitje: Ponta Delgada is een van de beste plekken om walvissen te spotten!

€ 694,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

The Lince

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij The Lince

€ 914,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

São Miguel Park

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij São Miguel Park

€ 895,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

Fly drive Azoren

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij Fly drive Azoren

€ 323,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

The Lince Azores

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Hotel The Lince Azores is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 354 reizigers beoordelen Hotel The Lince Azores gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel The Lince Azores, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel The Lince Azores vandaag nog!

€ 824,00

lees verder

Azoren
Product
 

Hotel The Lince Azores

Dit mooie en moderne hotel ligt op loopafstand van de markt in Ponta Delgada.Je verblijft hier in hele moderne kamers, die beschikken over een trendy badkamer. Iedere morgen staat er beneden in het sfeervolle restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Vanaf het hotel heb je een uniek uitzicht over de oceaan en de stad.

Vanaf Hotel The Lince Azores loop je zo het prachtige centrum in; bezoek de 16e eeuwse Igreja Matriz de Säo Sebastiäo. Het is een opvallende kerk met de mooiste versieringen. Wandel over de boulevard richting de haven en bewonder de kleurrijke boten. Even bijkomen na een dagje toeren over het eiland? Geniet van een drankje in de bar of op het fijne dakterras met uniek uitzicht.

€ 781,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

Grand Acores Atlantico

Verblijven in een aangename accommodatie in Ponta Delgada? Hotel Grand Hotel Acores Atlantico is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 108 reizigers beoordelen Hotel Grand Hotel Acores Atlantico gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Grand Hotel Acores Atlantico, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Grand Hotel Acores Atlantico vandaag nog!

€ 1.010,00

lees verder

Azoren
Product
 

Marina Atlantico

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij Marina Atlantico

€ 1.114,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

Hotel Talisman

Hotel Talisman ligt in het centrum van Ponta Delgada en is een perfecte uitvalsbasis om de schitterende natuur te gaan ontdekken. Het bevindt zich in een prachtig, traditioneel gebouw en is zowel van binnen als buiten afgewerkt met sierlijke details.

Kom iedere dag weer tot rust in je netjes ingerichte kamer en neem zo nu en dan een verfrissende duik in het zwembad op het fijne dakterras. Samen proosten kan bij de bar en in het restaurant wordt iedere dag weer gezorgd voor smakelijke maaltijden. Geniet van deze heerlijke vakantie!

€ 816,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

Azoris Royal Garden

Azoris Royal Garden is een modern adres voor een heerlijk verblijf op de prachtige Azoren. Hier is het iedere dag weer fijn thuiskomen na een dag de prachtige natuur ontdekken.

De kamers zijn zeer comfortabel ingericht en in het hele hotel is een hip tintje terug te vinden. Van de buitenkant van het hotel en de lobby tot het restaurant en de leuke bar, overal kom je trendy details tegen. Geniet lekker van een verfrissende cocktail, dommel zo nu en dan weg bij het zwembad en laat je smaakpapillen prikkelen in het restaurant. Dit wordt een ontspannen vakantie!

€ 1.190,00

lees verder

Portugal Azoren Ponta Delgada
Product
 

Appartementen Açorsonho

Appartementen Açorsonho is een comfortabele accommodatie voor het hele gezin. De appartementen liggen in het dorpje Capelas, dat omringd is door de natuur en op zo'n 800 meter van de Atlantische Oceaan ligt. Deze prachtige locatie is perfect om even tot rust te komen! Wil je meer van het eiland zien? Dan raden we je aan om een huurauto te boeken.

Alle appartementen beschikken over een eigen keuken, badkamer, woonkamer en balkon. Geniet overdag aan het buitenzwembad of boek een massage of treatment in het wellnesscenter. Eten doe je in het restaurant Âncora, dat de lekkerste lokale gerechten serveert. De bar maakt daarnaast graag al jullie favoriete drankjes. Heb je vragen over de omgeving of de appartementen? De vriendelijke 24-uursreceptie van Appartementen Açorsonho helpt je graag. Kortom: hier gaat jullie gezin genieten van een welverdiende vakantie.

€ 744,00

lees verder

Portugal Azoren São Miguel Capelas
Product
 

Pedras do Mar

Verblijven in een aangename accommodatie in Capelas? Hotel Pedras do Mar is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 391 reizigers beoordelen Hotel Pedras do Mar gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pedras do Mar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Pedras do Mar vandaag nog!

€ 965,00

lees verder

Azoren
Product
 

Angra Marina

Verblijven in een aangename accommodatie in Angra Do Heroismo? Hotel Angra Marina is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 3078 reizigers beoordelen Hotel Angra Marina gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Angra Marina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Angra Marina vandaag nog!

€ 660,00

lees verder

Azoren
Product
 

Terceira Mar

Verblijven in een aangename accommodatie in Angra Do Heroismo? Hotel Terceira Mar is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 195 reizigers beoordelen Hotel Terceira Mar gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Terceira Mar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Terceira Mar vandaag nog!

€ 608,00

lees verder

Azoren
Product
 

Do Mar

Verblijven in een aangename accommodatie in Povoacao? Hotel Do Mar is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 71 reizigers beoordelen Hotel Do Mar gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Do Mar, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Do Mar vandaag nog!

€ 774,00

lees verder

Azoren
Product
 

Angra Garden

Verblijven in een aangename accommodatie in Angra Do Heroismo? Hotel Angra Garden is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 262 reizigers beoordelen Hotel Angra Garden gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Angra Garden, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Portugal? Boek jouw vakantie naar Hotel Angra Garden vandaag nog!

€ 1.152,00

lees verder

Azoren
Product