user_mobilelogo

Hcc Open

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Hcc Open is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Hcc Open, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hcc Open vandaag nog!

€ 322,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Ac By Marriott Sants

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Ac By Marriott Sants is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Ac By Marriott Sants, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ac By Marriott Sants vandaag nog!

€ 371,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Guitart Grand Passage

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Guitart Grand Passage is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 7 reizigers beoordelen Hotel Guitart Grand Passage gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Guitart Grand Passage, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Guitart Grand Passage vandaag nog!

€ 435,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Casa Fuster

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Casa Fuster is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6693 reizigers beoordelen Hotel Casa Fuster gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Casa Fuster, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Casa Fuster vandaag nog!

€ 502,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Emilia

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Villa Emilia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Villa Emilia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Villa Emilia vandaag nog!

€ 422,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Citadines Ramblas

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Aparthotel Citadines Ramblas is een comfortabel 1-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 5683 reizigers beoordelen Aparthotel Citadines Ramblas gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Citadines Ramblas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Citadines Ramblas vandaag nog!

€ 293,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Princesa Sofia Gran

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Princesa Sofia Gran is een comfortabel 1-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Princesa Sofia Gran, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Princesa Sofia Gran vandaag nog!

€ 390,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Hilton Diagonal Mar Barcelona

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 534 reizigers beoordelen Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona vandaag nog!

€ 376,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Atlantis

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Atlantis is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Atlantis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Atlantis vandaag nog!

€ 320,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Mercure Barcelona Condor

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Mercure Barcelona Condor is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Mercure Barcelona Condor, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Mercure Barcelona Condor vandaag nog!

€ 326,00

lees verder

Barcelona
Product
 

NH Barcelona Centro

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel NH Barcelona Centro is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 89 reizigers beoordelen Hotel NH Barcelona Centro gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel NH Barcelona Centro, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel NH Barcelona Centro vandaag nog!

€ 557,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Ilunion Auditori

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Ilunion Auditori is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 302 reizigers beoordelen Hotel Ilunion Auditori gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ilunion Auditori, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ilunion Auditori vandaag nog!

€ 269,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Medium Monegal

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Medium Monegal is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4892 reizigers beoordelen Hotel Medium Monegal gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Medium Monegal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Medium Monegal vandaag nog!

€ 235,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Barcelona Center

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Barcelona Center is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Barcelona Center, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Barcelona Center vandaag nog!

€ 298,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Room Mate Carla

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Room Mate Carla is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Room Mate Carla, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Room Mate Carla vandaag nog!

€ 299,00

lees verder

Barcelona
Product
 

NH Barcelona Eixample

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel NH Barcelona Eixample is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 5834 reizigers beoordelen Hotel NH Barcelona Eixample gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel NH Barcelona Eixample, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel NH Barcelona Eixample vandaag nog!

€ 277,00

lees verder

Barcelona
Product
 

El Avenida Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel El Avenida Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 613 reizigers beoordelen Hotel El Avenida Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel El Avenida Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel El Avenida Palace vandaag nog!

€ 374,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Grand Central

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Grand Central is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 21 reizigers beoordelen Hotel Grand Central gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Grand Central, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Grand Central vandaag nog!

€ 627,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Napols

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Aparthotel Napols is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 36 reizigers beoordelen Aparthotel Napols gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Napols, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Napols vandaag nog!

€ 351,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Serhs del Port

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Serhs del Port is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Serhs del Port, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Serhs del Port vandaag nog!

€ 401,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Cristal Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Cristal Palace is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 6680 reizigers beoordelen Hotel Cristal Palace gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Cristal Palace, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Cristal Palace vandaag nog!

€ 433,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Oasis

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Oasis is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Oasis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Oasis vandaag nog!

€ 239,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Hostel BCN Port

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hostel BCN Port is een comfortabel 2-sterren hostel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hostel BCN Port, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hostel BCN Port vandaag nog!

€ 207,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Transit

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Transit is een comfortabel 1-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Transit, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Transit vandaag nog!

€ 370,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Park

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Park is een comfortabel 1-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4790 reizigers beoordelen Hotel Park gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Park, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Park vandaag nog!

€ 254,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Medinaceli

Het sfeervolle Hotel Medinaceli in Barcelona bevindt zich op steenworp afstand van de beroemde Ramblas en de haven van Barcelona, in een van de mooiste wijken van de stad. Er liggen tal van leuke restaurants en barretjes in de omgeving en je vindt er diverse bezienswaardigheden. Het charmante 4-sterrenhotel beschikt over comfortabele kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Kortom: de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip (of zakenreis!) naar deze heerlijke Spaanse stad. Zin in zon, zee, cultuur en lekker eten? Boek dan snel jouw verblijf bij Hotel Medinaceli!

€ 439,00

lees verder

Barcelona
Product
 

NH Hesperia Fira Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Aparthotel NH Hesperia Fira Suites is een luxe 5-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 149 reizigers beoordelen Aparthotel NH Hesperia Fira Suites gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel NH Hesperia Fira Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel NH Hesperia Fira Suites vandaag nog!

€ 278,00

lees verder

Barcelona
Product
 

SB Diagonal Zero

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel SB Diagonal Zero is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12330 reizigers beoordelen Hotel SB Diagonal Zero gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel SB Diagonal Zero, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel SB Diagonal Zero vandaag nog!

€ 320,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Exe Ramblas Boqueria

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Exe Ramblas Boqueria is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Exe Ramblas Boqueria, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Exe Ramblas Boqueria vandaag nog!

€ 336,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Hesperia Barri Gotic

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Hesperia Barri Gotic is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Hotel Hesperia Barri Gotic gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hesperia Barri Gotic, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hesperia Barri Gotic vandaag nog!

€ 258,00

lees verder

Barcelona
Product
 

BCN Montjuic

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Aparthotel BCN Montjuic is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 13 reizigers beoordelen Aparthotel BCN Montjuic gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel BCN Montjuic, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Aparthotel BCN Montjuic vandaag nog!

€ 283,00

lees verder

Barcelona
Product
 

NH Collection Barcelona Podium

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel NH Collection Barcelona Podium is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 5539 reizigers beoordelen Hotel NH Collection Barcelona Podium gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel NH Collection Barcelona Podium, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel NH Collection Barcelona Podium vandaag nog!

€ 376,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Jazz

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Jazz is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 51 reizigers beoordelen Hotel Jazz gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Jazz, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Jazz vandaag nog!

€ 299,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Doubletree by Hilton Alexandra Barcelona

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Doubletree by Hilton Alexandra Barcelona is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4941 reizigers beoordelen Hotel Doubletree by Hilton Alexandra Barcelona gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Doubletree by Hilton Alexandra Barcelona, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Doubletree by Hilton Alexandra Barcelona vandaag nog!

€ 526,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Arc la Rambla

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Arc la Rambla is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Arc la Rambla, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Arc la Rambla vandaag nog!

€ 255,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Ronda

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Ronda is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 12761 reizigers beoordelen Hotel Ronda gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ronda, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ronda vandaag nog!

€ 242,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Omm

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Omm is een comfortabel 1-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Omm, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Omm vandaag nog!

€ 725,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Ayre Rosellon

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel Ayre Rosellon is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 573 reizigers beoordelen Hotel Ayre Rosellon gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ayre Rosellon, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ayre Rosellon vandaag nog!

€ 301,00

lees verder

Barcelona
Product
 

InterContinental Barcelona

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hotel InterContinental Barcelona is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 220 reizigers beoordelen Hotel InterContinental Barcelona gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel InterContinental Barcelona, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel InterContinental Barcelona vandaag nog!

€ 617,00

lees verder

Barcelona
Product
 

Hostel Generator

Verblijven in een aangename accommodatie in Barcelona? Hostel Generator is een comfortabel 1-sterren hostel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hostel Generator, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hostel Generator vandaag nog!

€ 276,00

lees verder

Barcelona
Product