user_mobilelogo

Zumaia

Zumaia - Baskenland

€ 99,00

lees verder

Spanje Baskenland
Product
 

Puerta De Bilbao

Verblijven in een aangename accommodatie in Barakaldo? Hotel Puerta De Bilbao is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 282 reizigers beoordelen Hotel Puerta De Bilbao gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Puerta De Bilbao, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Puerta De Bilbao vandaag nog!

€ 264,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Hesperia Bilbao

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Hesperia Bilbao is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 594 reizigers beoordelen Hotel Hesperia Bilbao gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Hesperia Bilbao, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Hesperia Bilbao vandaag nog!

€ 302,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Zenit Bilbao

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Zenit Bilbao is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 193 reizigers beoordelen Hotel Zenit Bilbao gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Zenit Bilbao, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Zenit Bilbao vandaag nog!

€ 275,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Seminario Bilbao

Verblijven in een aangename accommodatie in Derio? Hotel Seminario Bilbao is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 120 reizigers beoordelen Hotel Seminario Bilbao gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Seminario Bilbao, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Seminario Bilbao vandaag nog!

€ 283,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Melia Bilbao

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Melia Bilbao is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1277 reizigers beoordelen Hotel Melia Bilbao gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Melia Bilbao, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Melia Bilbao vandaag nog!

€ 406,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Puente Colgante Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Portugalete? Hotel Puente Colgante Boutique is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 49 reizigers beoordelen Hotel Puente Colgante Boutique gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Puente Colgante Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Puente Colgante Boutique vandaag nog!

€ 314,00

lees verder

Baskenland
Product
 

NH Collection Villa De Bilbao

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel NH Collection Villa De Bilbao is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 958 reizigers beoordelen Hotel NH Collection Villa De Bilbao gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel NH Collection Villa De Bilbao, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel NH Collection Villa De Bilbao vandaag nog!

€ 275,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Casual Bilbao Gurea

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Casual Bilbao Gurea is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 698 reizigers beoordelen Hotel Casual Bilbao Gurea gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Casual Bilbao Gurea, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Casual Bilbao Gurea vandaag nog!

€ 199,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Mercure Jardines de Albia

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Mercure Bilbao Jardines de Albia is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 623 reizigers beoordelen Hotel Mercure Bilbao Jardines de Albia gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Mercure Bilbao Jardines de Albia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Mercure Bilbao Jardines de Albia vandaag nog!

€ 247,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Sercotel Arenal

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Sercotel Arenal is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 177 reizigers beoordelen Hotel Sercotel Arenal gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sercotel Arenal, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Sercotel Arenal vandaag nog!

€ 216,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Petit Palace Arana

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Petit Palace Arana is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 446 reizigers beoordelen Hotel Petit Palace Arana gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Petit Palace Arana, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Petit Palace Arana vandaag nog!

€ 222,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Miro

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Miro is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 287 reizigers beoordelen Hotel Miro gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Miro, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Miro vandaag nog!

€ 254,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Ilunion Bilbao

Altijd al het Spaanse Bilbao willen ontdekken? Daarvoor zit je uitstekend bij Hotel Ilunion Bilbao! Dit keurige 3-sterrenhotel heeft comfortabele kamers, maar wat minstens zo belangrijk is: de ligging zéér centraal! Vanuit het hotel wandel je zo het centrum in en er zitten diverse beroemde musea op loopafstand. Ideaal! Wanneer kom jij langs voor een onvergetelijke stedentrip?

€ 218,00

lees verder

Baskenland
Product
 

8 daagse fly drive Noord Spanje

8-daagse Rondreis naar Baskenland bij 8 daagse fly drive Noord Spanje

€ 771,00

lees verder

Spanje Baskenland Burgos
Product
 

wecamp San Sebastián

Camping in San Sebastian, Baskenland in Spanje.

lees verder

Spanje Baskenland San Sebastian
Product
 

Carlton

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Carlton is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 796 reizigers beoordelen Hotel Carlton gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Carlton, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Carlton vandaag nog!

€ 401,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Wecamp San Sebastián

Wecamp San Sebastián - Baskenland

€ 99,00

lees verder

Spanje Baskenland San Sebastián
Product
 

8 daagse rondreis Baskenland La Rioja

8-daagse rondreis Baskenland & La Rioja

€ 920,00

lees verder

Spanje Baskenland Bilbao
Product
 

Sercotel Coliseo

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Sercotel Coliseo is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 410 reizigers beoordelen Hotel Sercotel Coliseo gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sercotel Coliseo, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Sercotel Coliseo vandaag nog!

€ 363,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Abando

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Abando is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 420 reizigers beoordelen Hotel Abando gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Abando, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Abando vandaag nog!

€ 245,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Occidental Bilbao

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Occidental Bilbao is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 727 reizigers beoordelen Hotel Occidental Bilbao gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Occidental Bilbao, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Occidental Bilbao vandaag nog!

€ 318,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Ilunion San Mames

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Ilunion San Mames is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 762 reizigers beoordelen Hotel Ilunion San Mames gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ilunion San Mames, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Ilunion San Mames vandaag nog!

€ 377,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Barcelo Bilbao Nervion

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Barcelo Bilbao Nervion is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 850 reizigers beoordelen Hotel Barcelo Bilbao Nervion gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Barcelo Bilbao Nervion, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Barcelo Bilbao Nervion vandaag nog!

€ 419,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Abba Euskalduna

Verblijven in een aangename accommodatie in Bilbao? Hotel Abba Euskalduna is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 624 reizigers beoordelen Hotel Abba Euskalduna gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Abba Euskalduna, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hotel Abba Euskalduna vandaag nog!

€ 250,00

lees verder

Baskenland
Product
 

Barceló Bilbao Nervión

4-daagse Stedentrip naar Baskenland bij Barceló Bilbao Nervión

€ 186,00

lees verder

Spanje Baskenland Bilbao
Product
 

Abba Euskalduna

4-daagse Stedentrip naar Baskenland bij Abba Euskalduna

€ 205,00

lees verder

Spanje Baskenland Bilbao
Product
 

Ilunion San Mamés

4-daagse Stedentrip naar Baskenland bij Ilunion San Mamés

€ 192,00

lees verder

Spanje Baskenland Bilbao
Product
 

Occidental Bilbao

4-daagse Stedentrip naar Baskenland bij Occidental Bilbao

€ 156,00

lees verder

Spanje Baskenland Bilbao
Product
 

Ilunion Bilbao

4-daagse Stedentrip naar Baskenland bij Ilunion Bilbao

€ 192,00

lees verder

Spanje Baskenland Bilbao
Product
 

Villa Elorrio

"Villa Elorrio", villa 5-kamers 157 m2 op 3 verdiepingen. Het objekt is geschikt voor 6 volwassenen. Ruim en licht, volledig gerenoveerd in 2012, zeer mooi en met veel hout ingericht: groot, open woonkamer met panoramavenster met eettafel, Sat-TV, Digitale TV, Flatscreen TV, radio, stereo-installatie en ventilator. Uitgang naar de zitplaats in de tuin. Open keuken (oven, afwasmachine, 4 keramische glas kookplaten, magnetron, diepvriezer, elektrische koffiemachine) met bar, eettafel, eettafel. Uitgang naar de zitplaats in de tuin. Aparte WC. Bovenverdieping: 1 groot 2-pers. kamer met panoramavenster met 1 2-pers bed (140 cm, lengte 200 cm), ventilator. Uitgang naar het balkon. 1 2-pers. kamer met panoramavenster met 2 bedden (90 cm, lengte 200 cm). Bad/douche/WC, dubbele wastafels. 2e Verdieping: 1 groot 2-pers. kamer 35 m2 met panoramavenster met 1 2-pers bed (140 cm, lengte 200 cm), douche/WC. Balkon 3 m2, groot terras 30 m2, groot tuin, gazon, prieel. Terrasmeubelen, barbecue, loggia. Mooi panoramazicht op de bergen, het dal, het landschap, het bos en het dorp. Ter beschikking: wasmachine, strijkijzer, kinderstoel, kinderbed, haardroger. Internet (Internet (WiFi), gratis). Parkeerplaats (omheind), parkeerplaats (omheind). Let op: geschikt voor families. Rookvrij huis. EBI01331

€ 159,08

lees verder

Spanje Baskenland Elorrio
Product
 

Urdaibai

Appartement 3-kamers 120 m2 op 2 verdiepingen. Ruim en licht, comfortabel en modern ingericht: hal met Digitale TV. Bovenverdieping: woon-/eetkamer met 1 2-pers divanbed (140 cm, lengte 190 cm), bibliotheek en TV. Open keuken (4 keramische glas kookplaten, magnetron, diepvriezer, elektrische koffiemachine). Bad/WC. Olie-verwarming. 2e Verdieping: 1 kamer met 2 bedden (90 cm, lengte 190 cm). 1 kamer met 1 2-pers bed (140 cm, lengte 190 cm). Douche/WC. Olie-verwarming. Terrasmeubelen, barbecue, loggia. Uitzicht op de bergen en de tuin. Ter beschikking: wasmachine. Internet (Internet (WiFi), gratis). Let op: geschikt voor families. Privé ingang. E-BI-250

€ 95,94

lees verder

Spanje Baskenland Urdaibai Busturia
Product