user_mobilelogo

Legoland

Verblijven in een aangename accommodatie in Gunzburg? Vakantiepark Legoland is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 55 reizigers beoordelen Vakantiepark Legoland gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Legoland, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Legoland vandaag nog!

€ 248,00

lees verder

Beierse Woud
Product
 

Am Hohen Bogen

Verblijven in een aangename accommodatie in Neukirchen? Hotel Am Hohen Bogen is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 263 reizigers beoordelen Hotel Am Hohen Bogen gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Am Hohen Bogen, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Am Hohen Bogen vandaag nog!

€ 608,00

lees verder

Beierse Woud
Product
 

Rothbacher Hof

Verblijven in een aangename accommodatie in Bodenmais? Hotel Rothbacher Hof is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 140 reizigers beoordelen Hotel Rothbacher Hof gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Rothbacher Hof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Rothbacher Hof vandaag nog!

€ 912,00

lees verder

Beierse Woud
Product
 

Haus Bayerwald

Verblijven in een aangename accommodatie in Neureichenau? Aparthotel Haus Bayerwald is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 62 reizigers beoordelen Aparthotel Haus Bayerwald gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Haus Bayerwald, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Haus Bayerwald vandaag nog!

€ 382,00

lees verder

Beierse Woud
Product
 

Sonnen Bayerischer Hof

Verblijven in een aangename accommodatie in Waldmunchen? Hotel Sonnen Bayerischer Hof is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 161 reizigers beoordelen Hotel Sonnen Bayerischer Hof gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Sonnen Bayerischer Hof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Sonnen Bayerischer Hof vandaag nog!

€ 1.078,00

lees verder

Beierse Woud
Product
 

Urlaubshotel Binder

Verblijven in een aangename accommodatie in Buchlberg? Hotel Urlaubshotel Binder is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 46 reizigers beoordelen Hotel Urlaubshotel Binder gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Urlaubshotel Binder, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Urlaubshotel Binder vandaag nog!

€ 784,00

lees verder

Beierse Woud
Product
 

Bayern Vital

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Reichenhall? Hotel Bayern Vital is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 262 reizigers beoordelen Hotel Bayern Vital gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Bayern Vital, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Bayern Vital vandaag nog!

€ 952,00

lees verder

Beierse Woud
Product
 

Waldeck

Verblijven in een aangename accommodatie in Bodenmais? Hotel Waldeck is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 49 reizigers beoordelen Hotel Waldeck gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Waldeck, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Duitsland? Boek jouw vakantie naar Hotel Waldeck vandaag nog!

€ 1.224,00

lees verder

Beierse Woud
Product
 

ACHAT Hotel Regensburg Herzog am Dom

Geniet van een ontspannen overnachting in ACHAT Plaza Herzog am Dom Regensburg in Regenburg, een van de oudste steden in Duitsland. Maak kennis met de moderne faciliteiten van het hotel en de cultuur die de omgeving te bieden heeft.

€ 105,00

lees verder

Duitsland Beierse Woud Regensburg
Product
 

IBB Hotel Passau Süd

Passau is de stad van de drie rivieren, waar je kunt je genieten van de omgeving en van de mooie binnenstad. Overnacht in het comfortabele IBB Hotel Passau Süd om volledig te genieten van je reis.

€ 56,00

lees verder

Duitsland Beierse Woud Passau
Product
 

„Das Reiners“ Genuss.Natur.Heimat.

Midden in het Nationaal Park het Beierse Woud en op slechts een paar minuten met de auto van het contemplatieve kuuroord Grafenau vind je het hotel, 'de Reiners'. Naast de mogelijkheid om te wandelen, biedt Grafenau een idyllisch, bekroond golf buitenbad. Voor een dagtocht ligt het prachtige Passau op slechts 45 minuten rijden met de auto.

€ 67,86

lees verder

Duitsland Beierse Woud Grafenau
Product
 

Forsters Posthotel

Ontspan in het Beierse Woud en in het wellness center van het moderne Forsters Posthotel! Het hotel met fietshuur ligt in het Duitse dorp Donaustaf, op een half uur fietsen van hartje Regensburg.

€ 107,00

lees verder

Duitsland Beierse Woud Donaustauf
Product
 

Michel Friends Hotel Waldkirchen

Michel & Friends Hotel Waldkirchen ligt in de prachtige natuur van de Duitse regio Beieren. Vanuit de stad Waldkirchen maak je wandel- en fietstochten door Nationaal Park Beierse Woud.

€ 94,00

lees verder

Duitsland Beierse Woud Waldkirchen
Product
 

Hotel Dreiflüssehof

Hotel Dreiflüssehof ligt in de Duitse stad Passau nabij de Oostenrijkse grens. De natuurrijke omgeving is ideaal voor wandelingen en fietstochten. Bezoek ook bezienswaardigheden als de St. Paulkirche.

€ 110,00

lees verder

Duitsland Beierse Woud Passau
Product
 

Dorint Marc Aurel Resort Bad Gögging

Het Dorint Marc Aurel Resort Bad Gögging ligt in het prachtige kuuroord Bad Gögging. Het hotel heeft een wellnessruimte van 2800 m² met een thermaal zwembad en een verwarmd buitenzwembad. Hier kun je dus helemaal tot rust komen en genieten van alle faciliteiten die het hotel aanbiedt.

€ 99,34

lees verder

Duitsland Beierse Woud Bad Gögging
Product
 

Hotel Gasthof Escherich

Hotel Gasthof Escherich is de perfecte uitvalbasis om de prachtige stad Passau te bezoeken. Wandel langs de indrukwekkende barokke torens en bruggen en maak een rondvaart over een van de rivieren.

€ 64,50

lees verder

Duitsland Beierse Woud Büchlberg
Product