user_mobilelogo

Auberge d Alle

Verblijven in een aangename accommodatie in Vresse Sur Semois? Hotel Auberge d Alle is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 60 reizigers beoordelen Hotel Auberge d Alle gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Auberge d Alle, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Hotel Auberge d Alle vandaag nog!

€ 1.250,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

Domaine de l Alu

Verblijven in een aangename accommodatie in Samree? Appartement Domaine de l Alu is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 21 reizigers beoordelen Appartement Domaine de l Alu gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Domaine de l Alu, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Appartement Domaine de l Alu vandaag nog!

€ 374,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

Ibis Dinant

Verblijven in een aangename accommodatie in Dinant? Hotel Ibis Dinant is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 521 reizigers beoordelen Hotel Ibis Dinant gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Ibis Dinant, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Hotel Ibis Dinant vandaag nog!

€ 226,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

Euroresort Les Etoiles

Verblijven in een aangename accommodatie in Blaimont? Vakantiepark Euroresort Les Etoiles is een comfortabel 2-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 203 reizigers beoordelen Vakantiepark Euroresort Les Etoiles gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Euroresort Les Etoiles, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Euroresort Les Etoiles vandaag nog!

€ 506,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

Residence Durbuy

Verblijven in een aangename accommodatie in Durbuy? Appartement Residence Durbuy is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1337 reizigers beoordelen Appartement Residence Durbuy gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Residence Durbuy, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Appartement Residence Durbuy vandaag nog!

€ 304,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

Bestcamp Ardennen Bertrix

Verblijven in een aangename accommodatie in Bertrix? Camping Bestcamp Ardennen Bertrix is een luxe 4-sterren camping, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 166 reizigers beoordelen Camping Bestcamp Ardennen Bertrix gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Camping Bestcamp Ardennen Bertrix, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Camping Bestcamp Ardennen Bertrix vandaag nog!

€ 450,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

BW Castel de Pont a Lesse

Verblijven in een aangename accommodatie in Dinant? Hotel Best Western Castel de Pont a Lesse is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 288 reizigers beoordelen Hotel Best Western Castel de Pont a Lesse gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Best Western Castel de Pont a Lesse, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Hotel Best Western Castel de Pont a Lesse vandaag nog!

€ 866,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

Du Commerce

Verblijven in een aangename accommodatie in Houffalize? Hotel Du Commerce is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 296 reizigers beoordelen Hotel Du Commerce gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Du Commerce, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Hotel Du Commerce vandaag nog!

€ 708,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

Golden Lakes Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Froidchapelle? Vakantiepark Golden Lakes Village is een luxe 4-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 182 reizigers beoordelen Vakantiepark Golden Lakes Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Golden Lakes Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Golden Lakes Village vandaag nog!

€ 454,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

Quartier Latin

Verblijven in een aangename accommodatie in Marche En Famenne? Hotel Quartier Latin is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 138 reizigers beoordelen Hotel Quartier Latin gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Quartier Latin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Hotel Quartier Latin vandaag nog!

€ 984,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

My Hotel

Verblijven in een aangename accommodatie in Malmedy? Hotel My Hotel is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 258 reizigers beoordelen Hotel My Hotel gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel My Hotel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Hotel My Hotel vandaag nog!

€ 942,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

Village de Vacances d Oignies

Verblijven in een aangename accommodatie in Oignies? Vakantiepark Village de Vacances d Oignies is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 364 reizigers beoordelen Vakantiepark Village de Vacances d Oignies gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Village de Vacances d Oignies, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Village de Vacances d Oignies vandaag nog!

€ 196,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

Les Doyards

Verblijven in een aangename accommodatie in Vielsalm? Vakantiepark Les Doyards is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 69 reizigers beoordelen Vakantiepark Les Doyards gemiddeld met een 6. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Vakantiepark Les Doyards, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Vakantiepark Les Doyards vandaag nog!

€ 372,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

De La Poste

Verblijven in een aangename accommodatie in Bouillon? Hotel De La Poste is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 214 reizigers beoordelen Hotel De La Poste gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel De La Poste, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Hotel De La Poste vandaag nog!

€ 1.102,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

Au Lit des Ours

Verblijven in een aangename accommodatie in Han Sur Lesse? Hotel Au Lit des Ours is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 99 reizigers beoordelen Hotel Au Lit des Ours gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Au Lit des Ours, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Belgie? Boek jouw vakantie naar Hotel Au Lit des Ours vandaag nog!

€ 678,00

lees verder

Belgische Ardennen
Product
 

EuroParcs Vakantiepark Zilverstrand

Het vakantiepark EuroParcs Zilverstrand ligt midden in de prachtige natuur van de Antwerpse Kempen. Ondanks dat het vakantiepark genoeg te bieden heeft, is het ook zeker de moeite waard om de omgeving te gaan verkennen. Op een mooie dag is het uitstekend vertoeven aan het Zilvermeer, bekend om zijn hagelwitte strand. Zin in nog meer waterpret? De omgeving is rijk aan prachtige plassen en meren. Hier zijn meerdere watersporten mogelijk, zoals suppen en zeilen.Om heerlijk te ontspannen hoef je het vakantiepark niet te verlaten. Op het park zijn diverse soorten accommodatie types beschikbaar. De accommodaties zijn modern ingericht, beschikken over comfort en zijn van alle gemakken voorzien. Bovendien is de eindschoonmaak inclusief. Op het vakantiepark zorgt het overdekte zwembad met peuterbad en waterglijbaan voor dagen vol plezier. Is het mooi zomerweer, dan lonkt het zwemmeer met glijbaan en diverse waterspeeltoestellen. Ook aan sportieve activiteiten zal het niet ontbreken...

€ 156,00

lees verder

België Belgische Ardennen Mol
Product
 

Mercure Liege City Centre

Mercure Liege City Centre center is gevestigd aan de oever van de Maas op korte afstand van het oude centrum. De ontbijtruimte bevindt zich in een voormalig 17e eeuws klooster. Mercure Liege City Centre is gemakkelijk te bereiken. Het Centraal Station ligt op slechts 15 minuten loopafstand en op 500 meter afstand ligt de A25. Ook de luchthaven van Luik is op korte afstand van het hotel.Het Mercure Liege City Centre is eigentijds ingericht en kijkt uit over de rivier de Maas. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, zoals een bar/ lounge en draadloos internet. Geniet van een heerlijk drankje op het terras met uitzicht over de prachtige tuin, of in het vernieuwde Café. Alle 149 kamers beschikken over vele faciliteiten.Vanuit Mercure Liege City Centre kun je uitstekend de stad Luik verkennen. Breng een bezoek aan de Sint Bartolomeüskerk en de Sint-Pauluskathedraal, de hoofdkerk van het bisdom Luik. Cultuurliefhebbers kunnen daarnaast hun h...

€ 129,00

lees verder

België Belgische Ardennen Luik
Product
 

Camping de Chênefleur

Gemoedelijke camping aan de rivier

€ 25,00

lees verder

België Belgische Ardennen Tintigny
Product
 

Ardennen Camping Bertrix

Kindvriendelijk vakantieparadijs in de natuur

€ 184,80

lees verder

België Belgische Ardennen Bertrix
Product
 

Camping Parc La Clusure

Volop waterpret bij de aangrenzende rivier en in de zwembaden.

€ 219,20

lees verder

België Belgische Ardennen Bure
Product
 

Domaine de Ronchinne

Château de la Poste ligt aan de voet van de Belgische Ardennen op een 42 hectare groot domein. Dit kasteel geeft een mooi uitzicht op de heuvelachtige vallei met omringende bossen.

€ 63,00

lees verder

België Belgische Ardennen Maillen
Product
 

Hotel Myrtilles

Hotel Myrtilles bevindt zich in het hartje van het Ardennenmassief; Vielsalm, de stad van de Macralles (heksen). Het is genoemd naar de wilde vrucht (blauwe bosbes) die u vooral in de Ardense bossen aantreft.

€ 110,00

lees verder

België Belgische Ardennen Vielsalm
Product
 

Hotel Pip Margraff

Het familiehotel Pip Margraff ligt in het Duitstalige deel van België in het plaatsje Sankt Vith en beschikt over een sauna. Het romantische stadje is een paradijs voor wandelaars en fietsers.

€ 125,00

lees verder

België Belgische Ardennen Sankt Vith
Product
 

Hotel Cobut

Ontdek de veelzijdigheid van het dorp Falaën in het Belgische Wallonië. Overnacht in Hotel Cobut nabij Namen en Dinant. Maak een wandeling door de groene omgeving of bezoek de Abdij van Maredsous.

€ 95,00

lees verder

België Belgische Ardennen Falaën
Product
 

Hotel l'Eau Vive

Hotel l'Eau Vive ligt in Vresse sur Semois direct aan de rivier de Ruaumoulin. Ontdek de natuurrijke omgeving met een boottocht over de Vresse en bezoek de historische stad Bouillon.

€ 66,00

lees verder

België Belgische Ardennen Vresse sur Semois
Product
 

Cocoon Hotel du Commerce

Cocoon Hotel du Commerce ligt in het pittoreske plaatsje Houffalize, midden in de Ardennen. Het hotel biedt je een ontspannen weekend weg en is een ideale uitvalbasis voor verschillende uitstapjes.

€ 74,67

lees verder

België Belgische Ardennen Houffalize
Product
 

Chateau de Namur

Geniet bij het klassieke Chateau de Namur van culinaire hoogstandjes! Verblijf midden in een park op slechts 150 meter van de Citadel van Namen.

€ 103,33

lees verder

België Belgische Ardennen Namen
Product
 

Auberge du Sabotier

Auberge du Sabotier is gevestigd in een voormalig 17e eeuws posthuis. Dit hotel ligt in het dorpje Awenne, in het hart van de Ardennen. Ontdek de prachtige natuurrijke omgeving per wandel- of fietstocht. Bezoek ook het wildpark in Saint-Hubert.

€ 126,00

lees verder

België Belgische Ardennen Saint Hubert
Product
 

Auberge d'Alle

In Alle-sur-Semois, het hart van de Semoisvallei, vind je het sfeervolle en kleinschalige hotel Auberge d'Alle. Geniet in het restaurant van heerlijke gerechten in een gezellige setting en ontdek de natuur van de Ardennen!

€ 119,00

lees verder

België Belgische Ardennen Alle sur Semois
Product
 

Hotel Aquatel

Hotel Aquatel ligt een paar kilometer van het centrum van Dinant. Dit is een mooie natuurrijke omgeving waar veel activiteiten te vinden zijn. Denk aan kajakken, een adventure park en vele wandel- en fietsroutes.

€ 58,50

lees verder

België Belgische Ardennen Dinant
Product
 

Domaine Azur en Ardenne

In Domaine Azur en Ardenne maak je gratis gebruik van het uitgebreide wellness center! Verken ook de veelzijdige Belgische stad Barvaux.

€ 90,00

lees verder

België Belgische Ardennen Barvaux
Product
 

Le Tapis Rouge

Le Tapis Rouge is gevestigd in een historische hoeve in Vielsalm die is omgebouwd tot een comfortabele Bed & Breakfast. Verken de Ardennen en maak vele fiets- en wandeltochten in de omgeving.

€ 95,00

lees verder

België Belgische Ardennen Vielsalm
Product
 

Van der Valk Luxembourg Arlon

Ben je op zoek naar een originele vakantiebestemming of ben je op doorreis? Dan is Van Der Valk Luxembourg - Arlon het ideale hotel voor jou! Maak een stadswandeling door historisch Arlon en ga een dagje naar Luxemburg.

€ 109,00

lees verder

België Belgische Ardennen Arlon
Product
 

Hotel Cosy

Hotel Cosy ligt hoog op een heuvel waardoor je kunt genieten van een prachtig uitzicht over het Belgische stadje Bouillon dat in de Ardennen ligt. Kom tot rust in de knusse en gezellige kamers!

€ 115,00

lees verder

België Belgische Ardennen Bouillon
Product
 

Floreal la Roche en Ardenne

Floreal La Roche-en-Ardenne ligt in de prachtige Ardennen aan de rand van het stadje La Roche-en-Ardenne. Geniet van de ongerepte natuur en de vele faciliteiten zoals een buitenzwembad en een bowlingbaan.

€ 101,00

lees verder

België Belgische Ardennen La Roche en Ardenne
Product
 

Hotel La Grande Cure

Hotel - La Grande Cure ligt in de Belgische Ardennen net buiten het plaatsje Marcourt bij La Roche en Ardenne. Direct aan het hotel ligt rivier de Ourthe, ideaal voor een spectaculaire kanotocht!

€ 73,33

lees verder

België Belgische Ardennen Marcourt
Product
 

Hotel Le Val de Poix

Hotel Le Val de Poix ligt in het hart van de Belgische Ardennen. Geniet hier van de gezellige familiesfeer en proef de regionale en culinaire specialiteiten in het hotel-restaurant.

€ 102,67

lees verder

België Belgische Ardennen Poix St Hubert
Product
 

La Villa des Fleurs

In een 19e eeuws herenhuis in de Belgische plaats Spa, vind je La Villa des Fleurs. Geniet van een kuur en verken ook de omgeving. Zo kan je in natuurpark de Hoge Venen heerlijk wandelen.

€ 86,00

lees verder

België Belgische Ardennen Spa
Product
 

Dennenheuvel

Dennenheuvel ligt nabij het plaatsje Durbuy in de Belgische Ardennen. Hier geniet je van een combinatie van wellness, gastronomie en een prachtige natuurrijke omgeving.

€ 60,00

lees verder

België Belgische Ardennen Durbuy
Product